Про співтовариство

Ласкаво просимо до гурту, у цей дивовижний світ неймовірного, яке знаходиться поряд - його тільки треба побачити. Розміщуемо цікаві статті, фото, відео, музику - все, що нам цікаве , все, що відбуваеться у нашому житті. Ділимося чудовим і прекрасним....

Топ учасників

Вид:
короткий
повний

НЕЙМОВІРНЕ ПОРУЧ

Катер - дельфін )))

 Катер Seabreacher дає відчути себе дельфіном


Сонячна ферма у Франції



Les Mees - Сонячна ферма у Франції

Ле-Ме (Les Mees) - потужна сонячна ферма в горбистій місцевості, на плато Альп Верхнього Провансу в південній Франції. На території в 200 гектарів встановлені в цілому 112,000 сонячних модуля формують найбільшу сонячну ферму у Франції. Цей проект по генерації енергії створювався компанією Siemens під ключ і виробляє 100 мВт екологічно чистої енергії. Цього достатньо, щоб повністю забезпечувати енергією 12,000 типових французьких домашніх господарств.

Гірська дорога, страшнувато ...




Гірська дорога в окрузі Сіньтан, Китай.

Корабель-привид.



На одному з каналів Амстердама ночами можна побачити моторошне світіння. До його берегів «пришвартувався» корабель-привид. Однак це не всім відомий Летючий Голландець, а оригінальна інсталяція, представлена на Фестивалі світла.

Успіння Пресвятої Богородиці.

28 серпня православні відзначають велике церковне свято Успіння Пресвятої Богородиці. Зі святом вас! angel

  
Тисни на фото, читай більше...

Навіщо пілоту шарф? ))

На зорі авіації техніка була досить примітивною - не було радарів або інших систем стеження за противником. Тому в повітряному бою, щоб завжди залишатися в курсі планів ворога, пілоту доводилося постійно вертіти головою, виглядаючи ворога. Через це пілот натирав собі шию, часто розтираючи її до крові. Тому пілоти стали носити шовкові шарфи, які захищали шию від натирання.


У Львові обіцяли...



У Львові обіцяли протягнути канатну дорогу від вул.Стрийська і аж до центу міста...Цікаво, коли вона буде..burumburum[ Читать дальше ]