Про співтовариство

Ласкаво просимо до гурту, у цей дивовижний світ неймовірного, яке знаходиться поряд - його тільки треба побачити. Розміщуемо цікаві статті, фото, відео, музику - все, що нам цікаве , все, що відбуваеться у нашому житті. Ділимося чудовим і прекрасним....

Топ учасників

Вид:
короткий
повний

НЕЙМОВІРНЕ ПОРУЧ

Технічний університет

  • 03.07.15, 20:20


Технічний університет Чалмерса в Гетеборзі, Швеція.

10 найбільш мальовничих сіл Європи

  • 03.07.15, 09:57
10 найбільш мальовничих сіл Європи

1. Рейні, Норвегія
Рейні - красиве рибальське село, розташоване на північ від Полярного кола, в архіпелазі Лофотен - області, де північна природа з її точеними фіордами та скелястими кручами проявляється у всій своїй красі. Багато червоних будиночків Рейні - традиційні рибальські хатини - тепер перероблені під нічліг для туристів, що приїжджають сюди помилуватися чепурні північними видами і полярним сяйвом.[ Читать дальше ]

Золоті фігурки інків



Золоті фігурки інків.

Золоті фігурки, знайдені в Південній Америці, зовні нагадують літальні апарати, і в це складно повірити. Що послужило прообразом для створення цих фігурок - невідомо.

У 1996 році німецькі авіамоделісти Алгунд Енбом і Петер Белтинг на практиці довели, що гіпотеза про моделі літальних апаратів в образі фігурок загадкових тварин має право на життя. Вони створили точні, збільшені в 16 разів копії так званого колумбійського золотого літачка. Для запуску в повітря моделі були оснащені моторами і системами радіоуправління.

Дві моделі не тільки змогли піднятися в повітря, але і прекрасно виконали фігури вищого пілотажу, а також відмінно планували навіть з вимкненими двигунами.

Чотирьохрівневий водоспад



Чотирьохрівневий водоспад Мітчелл, Австралія

Антикітерський механізм.

  • 02.07.15, 12:21


Антикітерський механізм.

Антикітерський механізм є найстарішим і найвідомішим обчислювальним механізмом, першим аналогом комп'ютера через свою очевидь складної конструкції.

Після десятиліть досліджень вчені змогли визначити, що механізм показує положення Сонця, Місяця, пересування планет по небесному склепінню, пророкує сонячні і місячні затемнення - і навіть ключові події, такі як Олімпійські ігри.

Основні суперечки розгораються навколо того факту, ніби то до виявлення антикітерський механізм античним цивілізаціям виготовлення таких складних приладів було недоступне. Вчені стверджують, що цей набір бронзових шестерень випередив подібні види техніки на тисячу років.