Про співтовариство

Ласкаво просимо до гурту, у цей дивовижний світ неймовірного, яке знаходиться поряд - його тільки треба побачити. Розміщуемо цікаві статті, фото, відео, музику - все, що нам цікаве , все, що відбуваеться у нашому житті. Ділимося чудовим і прекрасним....

Топ учасників

Вид:
короткий
повний

НЕЙМОВІРНЕ ПОРУЧ

Хорошее решение


 
Это- Хорошее решение. И красиво!
Подобное видела и из стеклянных бутылок... [ Читать дальше ]

Цілюще джерело Святої Анни.



На межі Рівненкої та Тернопільської областей, недалеко від Свято-Успенської Почаївської Лаври, в селі Онишковці знаходиться цілюще джерело Святої Анни. Вода тут і влітку, і взимку завжди однакової температури +4 градуси. Жінки зобов'язані заходити в купальню в довгій сорочці, чоловіки у плавках. Якщо людина не хоче пірнати у всіх на виду в загальному басейні, він може зробити це в окремій кабінці. Їх там дві — чоловіча і жіноча. У воду заходять з молитвою «Отче наш» і занурюються три рази. Цілющі властивості джерельної води з Онишковців відомі ще з 16 століття. В 1853 році на добровільні пожертвування була побудована каплиця на місці старовинної. У 1887 році на пожертвування 100 карбованців був зроблений кам’яний підмурівок під каплицею, а з боку крейдяного підвищення змурована кам’яна стіна. У цій каплиці була головна святиня Онишковецького приходу.[ Читать дальше ]

Ось так люди облаштовують дачу ...

Ось так люди облаштовують дачу,класно,правда? )))


Як впливає колір їжі на хворих?


 

Вчені медичного центру Осаки (Японія) провели цікаві дослідження - як впливає колір їжі на хворих з різними захворюваннями.

Виявилося, що продукти білого кольору - молоко і молочні продукти, рис, часник, білокачанна капуста - заспокоюють, знімають дратівливість і виводять через нирки токсичні речовини.

Зелені продукти (броколі, листові салати, зелений горошок, зелений перець) позитивно впливають на мозкову діяльність, знімають нервову напругу. Хлорофіл, який виробляється в зелених рослинах під впливом сонячної енергії, стимулює утворення корисних червоних кров'яних клітин і активізує імунну систему.
[ Читать дальше ]