Про співтовариство

Ласкаво просимо до гурту, у цей дивовижний світ неймовірного, яке знаходиться поряд - його тільки треба побачити. Розміщуемо цікаві статті, фото, відео, музику - все, що нам цікаве , все, що відбуваеться у нашому житті. Ділимося чудовим і прекрасним....

Топ учасників

Вид:
короткий
повний

НЕЙМОВІРНЕ ПОРУЧ

Унікальний готель



Цей унікальний готель на півночі Швеції створений для любителів в буквальному сенсі злитися з природою. Номери готелю знаходяться прямо на деревах - вони являють собою легкі алюмінієві конструкції, встановлені навколо дерева і покриті дзеркальним склом, в якому відбивається навколишня природа і небо. Інтер'єри номерів виконані з дерева, а з вікон відкриваються види на річку Lule і тягнуться на багато кілометрів навколо лісу.

Ось, як хочеться жити!



Ось, як хочеться жити!

Справжній ведмежий барліг



Ось як виглядає справжній ведмежий барліг зсередини.)))
[ Читати далі ]

Гігантська скульптура 16-го століття у Флоренції.



Гігантська скульптура 16-го століття у Флоренції.

Цей епічний колос - наполовину людина, наполовину гора, був побудований в кінці 1500-х років відомим італійським скульптором Джамболонья як символ скелястих гір Італії.

Міцна, гірська статуя приховує чудовий секрет - його інтер'єр ховає кілька кімнат з різними функціями, які пожвавлюють скульптуру. Його ліва рука тримає ріг, що вивергав воду з підземного потоку, і, за чутками, простір в голові було зроблено для каміна, якщо його затопити, дим піде з ніздрів.
[ Читати далі ]

Дивовижний місто, столиця і держава - Сінгапур.



Дивовижний місто, столиця і держава - Сінгапур. Просто неймовірна гармонія азіатської старовини і сучасності. Здається, просто ідеальне місце для життя. Скрізь чистота, порядок, вулиці з кондиціонерами, сонце світить круглий рік, прямо в центрі міста можна погуляти по лісі, а потім згорнути на наступну вулицю - і побачити хмарочоси, магазини з кращими брендами усього світу, бізнес центри і банки. Це четвертий фінансовий центр світу після Лондона, Нью-Йорка і Гонконгу. Середній дохід сінгапурця - $ 34 тис. На рік. Майже 3% населення є доларовими мільйонерами (близько 100 000 чоловік).
Це одна з найбезпечніших і законослухняних країн світу, де рівень злочинності найнижчий у світі, а це все тому, що все місто забезпечений камерами.
[ Читати далі ]

Интересно ...

 

Ученые задумались, насколько необходим человеку мозг для нормальной жизни. К такому вопросу специалистов подтолкнул случай 50-летнего француза Матье Р., большую часть жизни прожившего практически без мозга.

 

Найбільший у світі



Найбільший у світі будинок на дереві, Мавританія

Простите всех мужчин...

14 октября мы будем отмечать великий праздник – Покров Пресвятой Богородицы. Как к нему подготовиться и что делать в этот день, чтобы получить защиту Матери Божьей, читайте в этой статье.
Завтра праздник Покрова Богородицы: что делать замужним и незамужним женщинам

«Покрывало» Богородицы – так еще называется этот праздник. Его праздновали с седой древности и считали этот день самым радостным и красивым для женщин, которых событие наполняло божественной энергией, дарило надежду на любовь и счастье.[ Читати далі ]

Собор з світлодіодів




Собор з світлодіодів, Гент, Бельгія...