Профіль

Юрій1023

Юрій1023

Україна, Олександрівка

Рейтинг в розділі:

Останні статті

Несправедливість2

-Ой, яка несправедливість Діється у світі.- Думка жити не дає Кумові Микиті.- В Еміратах кілька жінок Дозволяють мати. А у нас такий закон Не можуть прийняти?! Ех, у нас чоловіки Піддаються тиску, Дають йому одну жінку, І ту під розписку!!!

Чоловіки, задумайтеся

Опанасові на шию... Дружинонька сіла! Хтось промовить: -Так вона, вже Зовсім обнагліла!!! А я хочу вам сказать, Це кожного чекає, Якщо жіночці своїй.. Крила обламає!!!

Непоступна

Секретаркою Оксана Мріє працювати. Тож вирішила резюме Своє розіслати. На співбесіду директор Один погукав. -Яку хочете зарплату?- Оксану спитав. -Ну...пять тисяч зелененьких!- Та відповідає. -Ні, такий оклад у нас, Лише зам мій має!!! -А мені такий оклад Не можете зробить? Тоді хай, шановний, з вами... Зам же ваший й спить!!!

Не зазіхай на щастя

-До чужого щастя, Лізо, Рук не простягати!!!- Пятирічний хлопчик Ваня Став сестрі казати. -Що ти маєш на увазі, Я хотіла б знати!!! -Відчуваю, ти цукерку... Хочеш мою взяти!!!

Писк моди

Коли чую: "це писк моди!"- Хтось там промовляє. Запитання вже відразу В мене виникає: -А який же він той писк, Можете сказати? Намагався в Інтернеті Відповідь шукати. А от вчора в магазин, Модний зазирнув, І який же він той писк, Людоньки, збагнув: Чоловічок там один Статний походхав, Подарунок для дружини Звісно вибирав. Він до блузок підійшов, На ціну поглянув, І згадав "тихеньким&quot...

Читати далі...

Народний танець

-Форму як тобі, Оксанко, Тримати вдається? А у відповідь Оксана Весело сміється: -Я народні танці вже Стала танцювати! -А які, мені, подружко, Можеш ти сказати? - Та, стриптиз в місцевім барі Щоденно танцюю! -Що, стрептиз-народний танець??! Про це вперше чую!!! -Ненародним хто його Назвати посміє? Від стриптизу знаєш, Людо, Народ як балдіє!!!

Ловеласу

Якщо важкість ти у шлунку, Друже, відчуваєш, І яка цьому причина Напевне не знаєш? А такі симптоми, брате, Частенько бувають, Як до серденька твого Стежину шукають. Тож щоб шастання жінок Не звело в труну, Визначся, уже нарешті, І кохай одну!!!

Домовленість

Никодим купив Наталці Перстень з діамантом. Ні, не є він там банкіром, Чи бізнес-гігантом, Просто жінці захотів Приємне зробити. А вона вже припинила... Із ним говорити. Це ж чому? - хтось запитає- З якої нагоди? Бо це пункт найголовніший... Їхньої угоди!!!

Несправедливість

Ну, чому це Перше квітня Зветься Днем ще дурака? І чому скажіть, не Дури? Нестиковочка така!!! Хіба дуже дурнуваті Українські мужики? Бо придумали напевне Таке св'ято вже жінки!!!

А він так сподівався

У юності Петро частенько Любив промовляти: -Коли стану я старим, Буде що згадати! Без пригод напевне в нього І дня не минало, Як то кажуть у народі, Життя вирувало. Й ось настав похилий вік, Чуб "вкрився морозом", Але згадки нема в Петі, Бо стражда склерозом.