Профіль

Юрій1023

Юрій1023

Україна, Олександрівка

Рейтинг в розділі:

Останні статті

Застереження

Якщо жінка запрошує Вас на чашку чаю, Мужики, це все обман, Чесно заявляю, Бо учора мій сусід В пастку цю попав, Пішов вечером, й до ранку... На чай той чекав.

Даремно налаштувалася

-Чому, Фімо, ти до мене Постійно моргаєш? І про що в такий от спосіб Мені натякаєш??? -Заспокойся, Розо, прошу, То нервовий тік! -Ой, який ти безсоромний, Брехливий індик, Бо на першій я хвилині Трішечки вагалась, А от зараз, скажу чесно... Вже налаштувалась!!!

Жертва обставин

-Чому, друже, ти в бинтах?- Запитую в Мартина. -Розумієш, мене вчора Кинула дружина. -То навіщо із-за цього З балкона стрибати??! Можна якось в інший спосіб Стрес цей було зняти! І ось відповідь я чую Таку від Мартина: -Не стрибав, я ж говорю, Скинунла дружина!!!

Як я став гумористом

Ви питаєте як я гумористом став? Ух, мороз пішов по шкірі, коли це згадав. Бо хоча минуло тридцять літ по тій вже днині, Але страх в мені живе, людоньки, й донині. У Криму тоді я втретє ось відпочивав, І у чешський атракціон якось завітав. Покатався на гойдалках, на колесі* катався, Й до кімнати страху звісно навіщось попхався. Умостивсь в електрокар і нумо, помчали, Заїзджаю до тунелю, сичі закричали, Тут щось міцно за волося моє узялося,&nbsp...

Читати далі...

Занадто старається

-Вадику, звичайно їжу Треба запивати!- До дорослого вже сина Промовляє мати. -То я ж її запиваю!- Син відповідає. -Запиваєш ти занадто!- Мати не вгаває- Але як це пояснити?- Глянула до неба- Як зап'єш ти, то по-новій, Закушувать треба!!!

Незбагненні

Нам напевне цих жінок Повік не збагнути, Адже можуть вони часто Такеє утнути: На два тижні чоловіка Інтиму лишають, Ну, а іншій, тій що дасть, Коси обривають.

Не відповідає запитам

-Мені треба вірний друг,- Промовляє Мішка.- Щоб як стану я старим Подавав бухлішку!!! -Щоб подав тобі води, На увазі маєш? -Вибач, Олю, бачу ти Шансів тут не маєш!!!

Петрова проблема

ПЕТРОВА ПРОБЛЕМАДівчину свою Петро Хоче повернути, Але як це все зробити? Не може збагнути! Бо від тоді як вона В нього проживає... Телефон її батьків Не відповідає!!!

Виправила

-Дня народження мого Ти не пам'ятаєш, Мабуть треба розлучитись! Чи як ти вважаєш? Співчутливо подивився Василь на Галину: -Мені шкода, скажу чесно, Тебе як людину, Ризикуєш "старой дєвой" Зустрітися з Богом! -Ні, не дівою старою... Старим козерогом!!!

Не працююча опція

Монітор на ноутбуці В Тані забруднився. Тож натисла "мой компьютер", Щоби він обмився. Але що тут за причина?- Дівчина не знає, Сім хвилин уже минуло, А бруд не зникає.