Профіль

Юрій1023

Юрій1023

Україна, Олександрівка

Рейтинг в розділі:

Останні статті

Вірна прикмета

-Ти мене вже розлюбив!!!- Мовить Грицю Алла. -Звідкіля таку дурницю Ти, кохана, взяла??? -Бо раніше з відрядження Коли повертав, То під ліжком і у шафі Коханця шукав, А сьогодні повернувшись, Посміхнувсь щасливо, Й зазираєш в холодильник... Чи є свіже пиво!!!

Принциповий чоловік

-І коли ти кинеш пити???!- Клава Петра лає.- Без випивки жоден день Твій же не минає!!! -Принцип мій невже не знаєш?- Глянув він на Клаву.- Не кидаю я ніколи... Розпочату справу!!!

Рідних жінки любить більше

РІДНИХ ЖІНКИ ЛЮБИТЬ БІЛЬШЕ-Рідних ти моїх не любиш!!!- Дружина волає. -Це неправда!!!- Чоловік їй відповідає.- Адже більше я люблю, Свекруху твою, Чим скажімо, ящо чесно... Тещеньку свою!!!

Прозрів

-Ох, сусіде, ти дурний Немовби той дуб!- "Точить" Степан зпозаранку На Миколу зуб.- Як же можна дерев'яним Таким народитись? І жолудики на тобІ... Можуть розпуститись!!! Задоволено Микола Мружить очі сині: -Ось чому це біля мене... Так вертяться свині!!!

Розсудив

Дві кумасі зпозаранку Сварку завели, Щось згадали про своє, Як в дівках були. -Ти дурна немов вівця!- Галина горлає. -Ну, а ти неначе курка!!!- Райка заявляє. Підійшов до них Петро, Сільський голова: -Не сваріться, дорогенькі, Кожна з вас права!!!

Зайняв зручне місце

Напідпитку аж під ранок Клим вернувсь додому, Зайшов в спальню, Сів на стільчик, дивиться на Тому. Прокинулася дружинонька, Бачить, муж дрімає, Тож запитує чому В ліжко не лягає. -Я ж бо сів у перший ряд,- Давай Клим сміятись.- Бо концерт,це відчуваю... Має розпочатись!!!

Інших не знав

В аліментника Микити У суді спитали: -Ви раніше з Фемідою Справу уже мали? Розгнівався чоловік, Й закричав щосили: -Та нізким я більш не жив, Окрім Катерини!!!

Таке не для нього

До лікаря завітав Боксер професійний, І скаржиться, що у нього Стрес якийсь постійний, Через це він вже не може Спокійно заснути, Тож від лікаря пораду Хоче ось почути. Лікар вислухав його. -Що вам тут сказати? Як ляжете ви у ліжко, Почніть рахувати, І я впевнений до сотні Коли ви дійдете, Не помітите, як швидко, Шановний заснете! - Ні-і-і, це зовсім не для мене, О, японські богИ, Бо на цифрі 8, 9...&nbsp...

Читати далі...

Проблема водійки

  • 23.11.16, 19:24
Сіла Люда в "Жигулі", Й дуже засмутилась, По щоках її сльоза Гірко покотилась. Хто образив дівчинину?- Можете спитати. Дві ноги, а три педалі... Чим ще натискати???!

Ось в чім причина

Зоології урок у сьомому класі. Учителька запитуєУ Стеценка Васі: -В кого яйця є найбільші,Можеш ти сказати? -Ну, звичайно, у слона!!!-Той відповідати. -Ні, невірно! Страус яйцяБільші усіх має! -Ось чому,- промовив Вася.-Він бач не літає!!!