Простий тест на IQ.

  • 16.04.19, 21:30
 (Нічого особистого - тільки логічне припущення - можливі невраховані ньюанси)  
 Якщо Ви сепаратист або ватнік або холуй або малорос і Ви збираєтесь проголосувати за зеленського - у Вас усе в порядку, Вам немає про що турбуватися.
 Якщо Ви збираєтесь голосувати за зеленського не будучи сепаратистом або ватніком або холуєм або малоросом - на жаль діагноз невтішний - Ви ДИБІЛ: оглянтеся навколо і Ви побачите, що знаходитесь в одній компанії із сепаратистами, ватніками, холуями і малоросами, а не розділяючи їхніх омріяних планів по приниженню України, Ви являєтесь для них полєзним ідіотом, що тотожне ДИБІЛОМ.

Увага флешмоб!

  • 12.04.19, 06:22
 Пропоную 21 квітня влаштувати всеукраїнський благодійний флешмоб під гаслом "проголосуй за зеленського - порадуй плєшивого дєдушку!" - путін буде в захваті!
 Навіть якщо усі українофоби країни наваляться усім миром і дружно підуть проголосують - цього все одно не вистачить для перемоги зеленського в другому турі - потрібно добирати недостачу ідіотами. Саме цим і зайняті маса троянських псевдоукраїнських медіа ресурсів (типу 112 каналу і іже с нім) - 24 години на добу капають на неокрєпші мозги реципієнтів - вербують нових адептів, структурують просто ідіотів в полєзних ідіотів.
 Такого типу "українські" медіаресурси невимовно щедро удобрюються російською дєнєжкою, що робить їх нестримно привабливими для різної нечистоплотної журналіської братії, яку механічно кортить назвать унилими блядями чи то прастітутками, хоча насправді це було б в корні невірно, бо прастітутки продають себе, а ті недоіуди доморощені продають нас і нашу країну.
 Недоіуди, бо оригінальний іуда марив смоковницею, а недоіуди доморощені марять виключно канарами і прочими ніщаками - ускладненість притаманна людям їм невєдома в принципі - у них мозги гладенькі чисті первозданні - вони по визначенню безневинні створіння, яко тваринки або рослинки.

Знову зелені чоловічки. Тепер в політиці.

  • 06.04.19, 02:14
  По лєнті видно, що катма охочих голосувати за зєльонскіх. Хіба що окрім махрових україноненависників. Але хто ж тоді голосував за нього у першому турі виборів?!, якщо прийняти до уваги, що там були свої кандидати у даної публіки - тіпа бойків чи вілкулів. Є догадка-версія, що за вілкулів-бойків голосували особливо упороті, а більш розважливі україноненависники не голосували за них, хоч можливо вони й миліші їхнім чорним душам, але ж явно не прохідні, на відміну від медійної мімімішки зєльонского. Але чи вистачило їхніх голосів? Як не крути, а без дегенератів не обійшлось. І їх виявилось в країні не мало. Пару мільйонів - це для Китаю допустимо. А для України - це понад критичної маси. Це справжнє диво, як країна виживає в сучасному світі з такою кількістю розумово ущербних!
Сторінки:
1
3
4
5
6
7
8
9
10
попередня
наступна