Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Sveta

33 роки, телець, познайомиться з хлопцем у віці 29-39 років

Віталій-

попередня
наступна

Знову зелені чоловічки. Тепер в політиці.

  • 06.04.19, 02:14
  По лєнті видно, що катма охочих голосувати за зєльонскіх. Хіба що окрім махрових україноненависників. Але хто ж тоді голосував за нього у першому турі виборів?!, якщо прийняти до уваги, що там були свої кандидати у даної публіки - тіпа бойків чи вілкулів. Є догадка-версія, що за вілкулів-бойків голосували особливо упороті, а більш розважливі україноненависники не голосували за них, хоч можливо вони й миліші їхнім чорним душам, але ж явно не прохідні, на відміну від медійної мімімішки зєльонского. Але чи вистачило їхніх голосів? Як не крути, а без дегенератів не обійшлось. І їх виявилось в країні не мало. Пару мільйонів - це для Китаю допустимо. А для України - це понад критичної маси. Це справжнє диво, як країна виживає в сучасному світі з такою кількістю розумово ущербних!
7

Коментарі

16.04.19, 02:48

Наслідки нереформованої з совкових часів освітньої системи

    26.04.19, 03:51

    откуда у вас столько злобы, україноНАвисники
    текстулька 10 строчек, а желчи - Украину утопить можно!

      36.04.19, 07:17

      Згоден 100%!

        46.04.19, 07:26

        помітила, що за зе голосують ті, хто сидить в тв.

          Гість: bismuth58

          56.04.19, 07:31

          Минимум украинцев, которые хорошо пристроили свои задницы и набили холодильники жратвой при режиме ПеПо, никогда не поймут миллионы сограждан, которым война, нищета и недоедание уже поперёк горла! Хоть ЗЕ, хоть БО, хоть ТИ, лишь бы не зажратый! Который ещё и торгует с РФ, а выставляет себя каким то супер командующим и томосным патриотом. Не пройдёт! На свал, в Мальдивы!

            66.04.19, 07:46Відповідь на 4 від Анна-Марія

            помітила, що за зе голосують ті, хто сидить в тв.Так і є.телевізор думалку давно замінив

              76.04.19, 08:07Відповідь на 4 від Анна-Марія

              помітила, що за зе голосують ті, хто сидить в тв.і море в фейсбуці

                86.04.19, 08:25Відповідь на 4 від Анна-Марія

                помітила, що за зе голосують ті, хто сидить в тв.Я теж це помітила. Навіть, учні 11 класів, які поняття не мають про програму Зеленського, але дивилися"Слуга народу" і всі серії "Свати"...........

                  96.04.19, 08:27Відповідь на 5 від Гість: bismuth58

                  Минимум украинцев, которые хорошо пристроили свои задницы и набили холодильники жратвой при режиме ПеПо, никогда не поймут миллионы сограждан, которым война, нищета и недоедание уже поперёк горла! Хоть ЗЕ, хоть БО, хоть ТИ, лишь бы не зажратый! Который ещё и торгует с РФ, а выставляет себя каким то супер командующим и томосным патриотом. Не пройдёт! На свал, в Мальдивы! Путину :"Слава!"???

                    106.04.19, 08:32Відповідь на 8 від Lzarichna

                    помітила, що за зе голосують ті, хто сидить в тв.Я теж це помітила. Навіть, учні 11 класів, які поняття не мають про програму Зеленського, але дивилися"Слуга народу" і всі серії "Свати"...........так, я помітила, що молодь, при такому виборі класних закордонних серіалів дивиться таку дурню і ще московське мило. Була дуже здивована, бо дивлюся тільки першокласний продукт, може тому, що вже не хочу витрачати час на дурню

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна