Куди побіжать 75?

  • 24.04.19, 12:57
 "Дорогі наші військові, будьте обережні, Лєна ЗЕ тепер перша леді і в неї новий смартфон та нові розцінки за зраду"

 Вони залишаться тут, де їм говорять: ти проголосував за Зеленського, значить ти дибіл, кретин, ідіот. Ти проголосував за Зеленського, значить ти родіну продав, значить ти нічтожество, мародер, дішовка, іуда.
  Чи вони побіжать туди(наприклад 112 канал), де їм говорять: ти проголосував за Зеленського, значить ти самий умний, самий, сообразітільний, самий проніцатєльний. Ти проголосував за Зеленського, значить ти самий порядний, самий достойний, самий модерний, самий прогресивний - от ти і є справжній патріот.
 Отвєт очевидєн.
 А тоді почнеться лоботомія - перетворення 75 в малоросів, хохлів, манкуртів. Але це буде відбуваться повільно і поступово, без різких рухів -  якщо жабку кинуть в гарячу воду, то вона вискочить - тому воду будуть підігрівать поступово.
 А тоді почнеться здача України і перетворення ії на малоросійську губернію.

Для 75

  • 23.04.19, 22:31
 Країна стане сильною, не тоді коли більшість буде думати ОДНАКОВО, а тоді коли більшість буде ДУМАТИ!

(фейс,vakarchuk)

Для 75 (из недосказанного)

  • 23.04.19, 22:09
 (Оригінал. Повний текст. Публікується вперше)

Епоха бідності скінчилась.
 Грядёт эпоха нищеты.

(фейс)

Для 75

  • 23.04.19, 21:52
   Все, кто проголосовал за Голобородько, получит повышение пенсии в 1 серии нового сезона, причем не отходя от телевизора.

(фейс)

Независимое мнение со стороны.

  • 23.04.19, 20:44
Тех, кто расписывается в собственном быдлячестве (а за крысиного шута могут голосовать только физиологически такие) и еще смеет об этом писать в коментах - повыкидывал (и даже отфрендил всех тех, кто лайкал подобные коменты - грязь должна быть на помойке). Не хотите Пороха - не надо, но вставать под струю крысомордого, которого проталкивают из мордора - это позор антропологический. Все должны знать свое место - и шуты, и просто толпа. Если во времена Черчилля или Гете существовали бы соцсети - обыватели с интеллектом навозного жука тоже бы засоряли своим бредом их публикации. 

Фонтан дружбы народов на ВДНХ заискрится новыми красками. Полагаю, возвращение блудных братьев должно быть отмечено названием ряда улиц в честь тов. Путина. Над полями боев теперь можно развесить шутовские колпаки, а на эмблемах - крысиный хвост: как символ новой, прекрасной жизни. Верной дорогой идете, товарищи. Главное, что демократическим путем.

Уже через сутки бывшие братья радостно вернутся в лоно любимой империи. И на всех жертвах последних лет будет красоваться шутовской колпак и крысиная улыбочка. Мои поздравления.


Волчанка мозга і прививка від неї.

  • 23.04.19, 19:40
   Нескрою. Мені повезло. У мене була фора. Я україномовний, народився в селі, і в мене немає вищої освіти.
 А уявляєте як самовизначатися людині з вищою освітою? - умнєє по опрєдєлєнію! А якщо ще й руськоязичний? - вообщє почті аристократ! (не чета телячій мові). А якщо ще й народився в великому місті? Так отож!
 А ще існує основополагающа для людини річ - збереження зони свого внутрішнього психологічного комфорту. Я наблюдав в реальному житті, коли не бажання сприймати любу критику, звісно неприємну для ега, доводило до того, що людина доходила в своєму запереченні реальності, тільки щоб не нарушати свого внутрішнього психологічного комфорту, майже до степені справжнього клінічного ідіота -
"якщо факти суперечать моїм уявленням - то тим хуже для фактів!"

Політична педофілія

  • 23.04.19, 18:03
 Неможливо не замітить що серед 75 зеленківських огромна частина це позитивні люди. І це внушає оптимізм. А те, що вони, по дитячому, психоемоціонально і інтелектуально незрілі, по суті - дорослі діти: 30річні, 40річні, 50річні, 60річні діти, які досі вірять, що "Прилетит вдруг волшебник в голубом вертолёте и бесплатно покажет кино" і їм ще предстоїть убідиться, що і кіно їм не понравиться, і буде воно не безплатним. Але іншого способу подорослішати немає. А до тих пір деякі нехороші дорослі дяді будуть використовувати їхню дитячу віру в те, що Дід Мороз існує насправді і спішить до них з подарками. Така собі, наразі, політична, педофілія - використовувати  дитячу незрілість деяких дорослих людей в своїх корисних цілях - по суті, поімєть їх.

Вибори. Висновок - країна об"єдналася.

  • 23.04.19, 17:20
 Дивно що ніхто не замітив дуже позитивної тенденції цих виборів. На цей раз країна розділилась не по границі схід-захід, бакитні-помаранчеві і т.д. і т.п., на цей раз країна розділилася по інтелектуальному рівню. По статистиці у любій країні таких меншість - близько 10...15%, але не спішіть радіти, що мов, а у нас таких аж 25%! Насправді, просто якщо серед 75 зеленківських - 10% умовних сепаратистів, які точно знали, за що голосують - хаос, ослаблення, дефолт, а остальні 90% - очаровані ідіоти, то у 25 порошенківских очарованих ідіотів процентів десять. От і виходить, що нас і є близько 10...15 відсотків.
 Двоякі почуття од цих виборів. З одної сторони індивідуальна радість, що оказався в одній компанії, а не в іншій. А з другої сторони - жаль країну.

Опрос.

  • 22.04.19, 16:07
(Тільки для виборців Зеленського)
 Чому професійному автостроїтєлю, який все життя пропрацював у цій сфері і який вам пообіцяє, що ось щас я побудую автозавод в Україні, який незабаром  почне випускати автомобілі вашої мрії, які будуть конкурувати з мерсами і бехами на світовому ринку - ви не повірите.
 А людині, яка ніколи в житті не займалася державними справами, і яка пообіцяла вам побудувати державу вашої мрії, ви повірили?

 У мене для вас тільки два варіанта відповіді.
1. Я голосував за Зеленського тому, що побудувати конкурентну державу несоізмєрімо, в 1000 раз легше  ніж побудувати конкурентний автомобіль.
2. Я голосував за Зеленського тому, що я ідіот.

Вибори. Філософські ітоги.

  • 22.04.19, 14:28
  Являясь человєком малообразованим, довєрчивим, внушаємим, я вірив всьому тому, що мені розповідали масмедія про Порошенка. Але мене постійно смущало те, яка публіка топила проти Порошенка і за Зеленського - регіонали, сепаратисти, путінська кліка. Тому я не тільки не проголосував за Зеленського, а навіть проголосував за Порошенка.
 В связі с чим возніка нав"язливий вопрос:
 При такій великій кількості проголосувавших за Зеленського, очевидно, що упоротих сепаратистів, все ж таки, була меншість з них. А відтак оставшася більшість мала б бути або такою нічтожною, шо продала родіну за колбасу, ілі родіна для неї мала б бути такою нічтожною, вровень колбасє.
 Якщо для нєкоторих юго-восточних районів можна предположить, що їх так воспитали, що для них що Україна що малоросія - то без разниці. То тоді, для центральних і особливо західних регіонів, для яких Україна все ж не пустий звук, приходиться предположить, шо вони такі нічтожні, що продали родіну за колбасу.
 Єстєствєнно під колбасою подразумєваєтся сніженіє корупції, сніжєніє тарифов, сніжєніє ціни на газ, збілшення пенсій, зарплат і все таке. І канєшно, я розумію, що мова йде не про колбасу, а тільки про обіцянки ковбаси. Останнє цікаво тим, що ми сміялися з тих, хто продавався за гречку, сміялися з їх низького інтелектуального і морального уровня. Але ж вони продавалися все ж за конкретну і реальну гречку, а ці ж продали родіну тільки за обіцянку гречки - то виходить останні вообще якісь умственні і моральні інваліди?