Вибори. Нехитра комбінація.

  • 22.04.19, 11:28
 Після виборів, на прямому включенні із штабів кандидатів неможливо було зрозуміти у кого ж було більше радості від результатів виборів - у Зеленського чи у Порошенка?
 У Зеленського не було ніяких шансів програти, оскільки на його перемогу працювали обидва передвиборчі штаби - як штаб Зеленського так і штаб Порошенка.
 Ключові європейські країни-гравці відчувають дискомфорт від ситуації яка склалася - з одної сторони Україна як шило в попі і постійна головна біль і Росія - неісчерпаєме джерело енергоресурсів і корисних копалин і огромний ринок сбита та й ядерна зброя нікуди не ділась, а з другої сторони - не можна втратити обличчя і прочі формальності. А з другої сторони - Петро Олексійович Порошенко - герой-герой, защитнік-защитнік, патріот-патріот: безвіз, томос, армія і т.д. - теж не можна втратити обличчя. А з другої сторони - время йде, в попу підгорає усім. От і придумали нехитру комбінацію з Зеленським(благо вибори підоспіли) к всєобщєму великому удовлєтворєнію і консенсусу. Вова Зеленський теж не проти - а кому ж не охота восползуваться таким підходящим случаєм прошмигнуть  на олімп(от і Трамп привітав і Макрон) - отримати масу моральних і матеріальних ніщаків, при цьому нічим не ризикуя - як відомо наш Вова нікому нічого не обіцяв а відтак і нікому нічого не должен - і ваабще - він чєловєк в етом дєлє новий, неопитний, неіскушонний - і якшо якісь нехороші дяді зроблять "за його спиною" якісь нехороші справи, то він тут нє прі чьом, бо як відомо "нєвіноватая я, он сам прішел!"
 Так що всім тим, кому не байдужа доля України, можна розслабиться - у нас шансів все одно не було ніяких, якби і виграв Порошенко, то просто у нього було б менше щастя і більше геморою. А так - усі прекрасні люди. І Вальцман і Гройсман  і Червоненко і Пальчевський і Рабіновіч і Гордон і Комаровскій - просто сюдой добавилась іще одна прекрасна людина - Зеленський Володимир Олександрович.
 А якщо(не дай бог конєшно), піде щось і не так - нема біди! Всього два льогких двіженія руки: Ізраїльский паспорт  - Ізраїль. А Ізраїль, як відомо, ніколи не видає хороших людей - поганим людям. Бєня, спі спокойно - ты хороший человек!

Страна алєнєй.

  • 21.04.19, 11:21
 "Умчи меня, олень, в свою страну оленью"
 А нам і не нада нікуда їхать. Ми уже тут. В странє алєнєй. І ми в домікє.
 А шо у нас нинчє дозволено голосувать і дєтям? Іначе как обьяснить откуда взялось скільки голосів за цю гоп-кампанію? Я наївний раньше думав - ну там найдеться на всю страну до 5 відсотків маргінальних інфантільних недоумків з дєтським розумом, які проголосують за шута з нульовим досвідом в царині політики державотворення, державної економіки, державних фінансів, державної юриспруденції і далі по списку. Бо вже 10 відсотків - ну нє! ну це невозможно! А по факту оказалось, шо я живу в странє алєнєй.
 Я було і сам ранше возмущався за Порошенку - мол, шо ш ти гад такий дєлаєш с народом!? А тепер віжу шо он був прав - а шо ж іще можна дєлать с баранамі? - только стрічь! Ну не силіконову ж доліну с німі строіть!

"Подсадная утка", наживка для простаків.

  • 20.04.19, 07:45
 І ось тут якраз вповні розкривається смисл поговорки "простота хуже воровства". Біда, яку можуть принести простаки для своєї країни і для самих себе піддавшись на умілий професійний піар і маніпуляцію,
спокусившись на яскраву обгортку, голограму, ілюзію - коли проковтнуть наживку, проголосувавши за "подсадную утку" Зеленського. Ім"я могло б бути абсолютно любе. Зеленський тільки тому, що він уже розкручений бренд і не потрібно витрачати массу додаткових зусиль і грошей.
 Сказане нижче не стосується тих з вас, хто в першому турі проголосував за Зеленського, піддавшись дуже умілому піару і професійним маніпуляціям.
  Як сказав один запорєбріковський дєятєль, коли дізнався про результати першого туру українських виборів -"Покрыли своих 10000 погибших шутовским колпаком шута". І заперечити тут нічого - справді він має всі підстави "испытывать отвращение и презирать" нас. І що, в свою чергу, примушує доповнити класифікацію адептів секти "свідєтєлєй Зеленського" крім реваншистів і непритомних ще й такою дефініцією як "нічтожества" - тобто низменна, вульгарна, плююща на могили публіка.
  Особисто я взагалі не збирався йти на вибори. Але вимушений буду піти, щоб проголосувати проти Зеленського. Власне не проти особисто нього, він в кінці кінців всього лиш "подсадная утка", наживка для простаків, а проти всього того, що він з собою приносить і уособлює - реванш регіонів, реванш олігархів, реванш руского міра, реванш путіна.
 Тому маю суттєве доповнення до раніше говоренного. Непритомні - це не тільки частина тих, хто проголосує за зеленського, це також частина тих, хто не прийде і не проголосує проти нього.
 





Результати дебатів.

  • 19.04.19, 23:12
   Лишній раз укріпили в розумінні, що за зеленського можуть проголосувати тільки 2 категорії - українофоби махрові або ж непритомні(нєвмєняємиє).
 Так і кортить запустить голосовалку на сайті - хто голосуватиме за зеленського. Але не анонімну. Дуже цікаво буде узнать про тих людей, яких давно знаєш по сайту, але знаєш тільки те, що вони просто люди, а тепер узнать хто ж із них ідіоти. Бо хто з них українофоби і так більш менш понятно.
  Хто з вас не проти України, але голосуватиме за зеленського?
 (Уточнення - мова йде про Україну, як повноцінну повноправну дежаву, нарівні з такими як якась там Англія чи Германія, з своєю повноцінною мовою і культурою і т.д, а не малоросійською губернією)

Плебісцит (гібридний дуромір)

  • 19.04.19, 15:01
 Результати другого туру - кількість проголосувавших за зеленського буде плебісцитом який покаже кількісь людей в Україні - і ось тут на жаль невозможно буде розлічить яка частина з них махрові українофоби, а яка просто ідіоти. Власне не просто ідіоти, а структуровані ідіоти. Бо бути просто ідіотом цього замало, треба бути вмотивованим ідіотом, щоб не просто сидіти на дивані, а ще й відірвати жопу від диивана і піти на вибори - це по перше і як мінімум. А по друге, нада щоб ідіот ще й проголосував за кого нада - тобто потрібно ідіота структурувати і вмотивувати, щоб зробити з нього полєзного ідіота. Саме для цього й було вкладено нємєряну массу мордорских дєнєг в антиукраїнські олігархічні канали, щоб там немєряне колічество рабіновічів богоізбранних та інших унилих медведчуків продажнихс утра до ночі в поті чола мололи язиками, не жалєя язиков сваіх - "ох нєльогкая єто работа структуріровать і мотівіровать ідіота!" - Но благодарна! - "Єму с трі короба наврьош і делай с нім шо хош!.

зеленський тіім.

  • 17.04.19, 22:59
 Говорить про очевидні вещі, що основний виборець зеленського це різного пошибу і махровості і упоротості сепаратисти, українофоби та полєзні ідіоти - якось уже і не інтересно, бо надто банально.
 Цікавіше те, що за зеленського топлять також усі манкурти, бидлоси, жлоби, інфантіли, хохли і шараварщики.
 Як хорошо що в країні існує охлократія і що на виборах будь-який бомж має абсолютно рівний голос з будь-яким академіком. Очевидно, що академіків в будь-якому суспільстві абсолютна меншість і що першість буде завжди за тим, хто припаде до душі улюлюкающому натовпу, зброду, бомжам.
 Які душі - такі й любимці.
 Які мозги - такі й пріоритети.
 Дайош шаріковим президента шаріка!

Сюрреалізм на марші.

  • 16.04.19, 22:07
 Прямо щас на 112 каналі регіанали з піною в роті агітірують за зеленського. Що може буть найкращою оцінкою і характеристикою для зеленського!?
 Або ж перший тур був випадковим непорозумінням і флуктуацією, або ж в Україні немеряне колічєство сепаратиських мразєй, в іншому ж випадку в Україні немеряне колічєство ідіотів, які в даному випадку стали полєзними ідіотами для сепаратиських мразєй.

Простий тест на IQ.

  • 16.04.19, 21:30
 (Нічого особистого - тільки логічне припущення - можливі невраховані ньюанси)  
 Якщо Ви сепаратист або ватнік або холуй або малорос і Ви збираєтесь проголосувати за зеленського - у Вас усе в порядку, Вам немає про що турбуватися.
 Якщо Ви збираєтесь голосувати за зеленського не будучи сепаратистом або ватніком або холуєм або малоросом - на жаль діагноз невтішний - Ви ДИБІЛ: оглянтеся навколо і Ви побачите, що знаходитесь в одній компанії із сепаратистами, ватніками, холуями і малоросами, а не розділяючи їхніх омріяних планів по приниженню України, Ви являєтесь для них полєзним ідіотом, що тотожне ДИБІЛОМ.

Увага флешмоб!

  • 12.04.19, 06:22
 Пропоную 21 квітня влаштувати всеукраїнський благодійний флешмоб під гаслом "проголосуй за зеленського - порадуй плєшивого дєдушку!" - путін буде в захваті!
 Навіть якщо усі українофоби країни наваляться усім миром і дружно підуть проголосують - цього все одно не вистачить для перемоги зеленського в другому турі - потрібно добирати недостачу ідіотами. Саме цим і зайняті маса троянських псевдоукраїнських медіа ресурсів (типу 112 каналу і іже с нім) - 24 години на добу капають на неокрєпші мозги реципієнтів - вербують нових адептів, структурують просто ідіотів в полєзних ідіотів.
 Такого типу "українські" медіаресурси невимовно щедро удобрюються російською дєнєжкою, що робить їх нестримно привабливими для різної нечистоплотної журналіської братії, яку механічно кортить назвать унилими блядями чи то прастітутками, хоча насправді це було б в корні невірно, бо прастітутки продають себе, а ті недоіуди доморощені продають нас і нашу країну.
 Недоіуди, бо оригінальний іуда марив смоковницею, а недоіуди доморощені марять виключно канарами і прочими ніщаками - ускладненість притаманна людям їм невєдома в принципі - у них мозги гладенькі чисті первозданні - вони по визначенню безневинні створіння, яко тваринки або рослинки.

Знову зелені чоловічки. Тепер в політиці.

  • 06.04.19, 02:14
  По лєнті видно, що катма охочих голосувати за зєльонскіх. Хіба що окрім махрових україноненависників. Але хто ж тоді голосував за нього у першому турі виборів?!, якщо прийняти до уваги, що там були свої кандидати у даної публіки - тіпа бойків чи вілкулів. Є догадка-версія, що за вілкулів-бойків голосували особливо упороті, а більш розважливі україноненависники не голосували за них, хоч можливо вони й миліші їхнім чорним душам, але ж явно не прохідні, на відміну від медійної мімімішки зєльонского. Але чи вистачило їхніх голосів? Як не крути, а без дегенератів не обійшлось. І їх виявилось в країні не мало. Пару мільйонів - це для Китаю допустимо. А для України - це понад критичної маси. Це справжнє диво, як країна виживає в сучасному світі з такою кількістю розумово ущербних!
Сторінки:
1
3
4
5
6
7
8
9
попередня
наступна