__Стіх(четверостішшє).

  • 19.11.23, 01:41
(проба пера)

 Я ломаю слоистые скалы
 В час отлива на илистом дне
 И таскает осел мой усталый
 Их куски на мохнатой спине

 Ну як?
 Тільки чесно. Але тактовно. Щоб не ранить хрупку душу поета.

 А от іще такоє. Із послєднього.

 Нас природа-мати колисала
 З думкою про вранішню росу
 Всю себе  нам щедро віддавала
 І свою божественну красу

 Але ж ми її невдячні діти
 У своїй наївній простоті
 Топчим всі її прекрасні квіти
 Впевнені у власній правоті

__"Те що не тренується - вмирає..."

  • 18.11.23, 22:00
 Хто хоче стати розумним, вийти з мороку - дивіться стендапи Сергія Пояркова.
 Хто хоче залишатися дурним, скніти в мороці - не дивіться Пояркова, а й надалі дивіться квартал 95(наразі видозмінений, де головна зірка наразі грає ролю президента, а сам квартал наразі переіменнованний в єдиний марафон - принаймні сценаристи ті самі...)
---------------------
---------------------

__Людина - те, шо вона хаває.

  • 16.11.23, 18:37
  Людина, а іменно надстройка "людина", це та інформація, яку людина захавала за все життя і наразі продовжує хавать.

 Отже, ісходя з вишеізложеної аксіоми:

  Ті, хто хоче добра собі і людям і Україні і скорішої перемоги, скорішого закінчення війни - шоб поменше людей погибло,  то дивіться(хавайте) ютюбканал "НИЧЕГО СВЯТОГО с Сергеем Поярковым".
  Ті, хто хоче зла людям і Україні, і поразки в війні і щоб подовше вона тривала - шоб побільше людей погибло, то ні в якому разі не дивіться ютюбканал "НИЧЕГО СВЯТОГО с Сергеем Поярковым", а дивіться, ну не знаю, шарія, што лі, також ходіть в московську церкву і ні в якому разі не говоріть і не переходьте на українську мову і своїм дітям не дозволяйте.
 -------------
 -------------

 

__Про мою останню(крайню) любов.

  • 14.11.23, 22:52
 Про мою останню любов до моделі на стрімінговому порносайті (до речі вона не хило перевернула мою совкову свідомість)
 Їй років 22. Безупречно красива зовнішність і тіло.
 Но.
 І тут починається саме інтересне.
 Надзвичайно чиста світла душа. Надзвичайно цнотлива сутнісь. Зрозуміло шо таке сочетаніє порносайта і внутрішньої чистоти не могло не озадачить і залишити байдужим.
 Дєвушка із Москви, скорш всього із "понаєхавших".
 Да, чуть не забув - ще й надзвичайно розумна і толерантна.
 Добра і відкрита. Відповідальна і вихована. З хорошими манерами. Від природи тактовна і з хорошим смаком і почуттям міри.. Чи не майстер спорту в минулому, що очевидно вплинуло на дисциплінованість і ретельність підготовки до стрімів і їх проведення.
 В  таку неможливо не закохатися. І шанувальників було немало.
 Да, чуть не забув. Абсолютно не фальшива. Справжня, цілісна, природня.
 Реально ідеальна.
 Ідеална людина, подруга, дєвушка, жена.
 От і я про те ж - ну де ж іще очікуєш зустріти ідеальну женщину як не на стрімінговому порносайті...

 P.S.
 Насправді там не одна така. Звісно не настільки ідеальні. Очікувано що там багато красунь по зовнішності і тілу. А виявилось шо і в цілому красивих і достойних теж не мало.

__Сказаніє про...

  • 11.11.23, 20:49
__Сказаніє про романтіку, любов, кохання, хіть, блуд, а також одіночєство, самотність і сайти знайомств.

 "Причина твоєї самотності в твоїй голові"
 Або ж - "харашо де нас нема", тобто - "хороші жінки там, де мене немає", тобто - там де я з"являюсь, хороші жінки автоматично перетворюються на не хороших". А отже просто потрібно перепрограмувати себе на принцип "харашо де ми є" (відповідно - хороші жінки(і взагалі люди) там де я є, відповідно - там де я з"являюсь нехороші(некрасиві) жінки автоматично перетворюються на хороших(красивих).
 Отож, усвідомивши цю нехитру аксіому я зліз з ручного тормоза а також зі сайтів знайомств і перенаправив свою увагу і зусиллячас на тих жінок які поруч. І о диво - проблема самотності розчинилась в повітрі як вранішня димка. Натомість з"явилась інша проблема - проблема вибору - поряд стільки хороших жінок, а я один на всіх.

__дубль третій - як це було

  • 18.08.23, 11:08
  Ресурс існує мабуть уже років 10, і звісно, час від часу я на нього натикався, але завжди незмінно з огидою відвертався і ретирувася восвоясі. Але через роки, неочікувано для самого себе, мабуть  по божому проведінню, я там затримався. Потім навіть зареєструвався - щоб дивитись видовище на повний екран(на повний екран 45 дюймового телевізора).  А потім, пізніше, картався тим, яким же я був набуньдюченим кретином із-за чого втратив нехилу кучу часу, який, після 50, реально на вагу золота. Я там за декілька днів узнав більше ніж за все попереднє життя. В тому числі про анатомію, фізіологію, психологію і т.п.
  У мене є гіпотеза, що всяка дрібнота - ваші діти, внуки - безперечно зависають там. Так. Років з шести-семи, оскільки сучасна поросль з пелюшок з гаджетами на ти, і оскільки сарафанне радіо розносить новини про такі ніщаки з швидкістю світла в їхньому середовищі. А фейсконтроль у формі - "Чи вам уже є 18 років? Так чи Ні" - це саме кумедне, що можна було вигадати.
  Отже, це було потрібно і корисно, в тому числі, хоча б для того, щоб їх доганяти, розуміти їх, хоч частково ловити їхню хвилю сьогодення. Можна і без "їх", а просто - "щоб ловити хвилю сьогодення".

__вшивий про баню дубль два

  • 16.08.23, 17:40
 Ніхто так і не відгукнувся не тему про моделей порнострімів. Невже цей сайт відвідують одні тільки імпотенти. Адже тема широка, глибока, благодатна.
 Не знаю скільки всього існує аналогічних стрімінгових порносайтів, бо я не такий - мене примусили. А точніше - примусила  моя допитливість. Якось, абсолютно випадково, без задньої думки, наткнувся на один із таких(а може він тільки один такий і існує в мережі) ресурс. Але ресурс дуже потужний з нехилими бабосіками в обороті. То там, по ходу, утворився цілий мікрокосмос, потужна екосистема. Там цілий рай для сексологів, психологів, соціологів, мабуть для психіатрів і психопатологів теж. Тим більше, що останнім часом, можливо через кризу, туди повалила ціла куча дівчат(жінок) моделей. Але що цікаво - значна кількість із них надзвичайно високого гатунку як особистості. Бо, не говоря вже про шикарні зовнішності, тіла і форми, дуже багато із них гарно освідчені, виховані, розумні, талановиті.
 Все перевернулось - тепер ця сфера перестала бути удєлом маргіналів, а скоріш все навпаки - дуже престижною і високооплачуваною. Звісно це стосується топ і мідл, бо нижче там хватає і унилої вульгарної відразливої порнухи. Все як і в житті.
 То нада сказать, ці моделі віртуалки нехило так влаштувались - піднімають серйозні бабки при цьому навіть не виходячи із дому, і нічим не ризикуючи і не терплячи ніяких іздержок, як їхні
колежанки реалщиці. Тому я й питав - звідкіля беруться невибагливі диваки, які за віртуальні коврижки готові витрачати реальні бабосики.
__
писи
 Як не крутись, хоч не хоч, а вже просто говорячи про це, невольно займаєшся популяризаторством і рекламою теми.

__вшивий про баню

__Для чого платять реально-віртуальним жінкам на порнострімах. Але для початку, який відсоток із вас взагалі відвідує такі сайти. І чому глядачів у моделей жінок в десятки а може й сотні разів більше ніж в моделей чоловіків. Невже всі жінки сплош імпотенти.
------------
писи.
__Де публіка? Можливо юзери просто перемістилися на іншу локацію і тільки я один про це нічого не знаю і як лох і далі продовжую скніти самотній в пустелі, коли на відстані пару кліків існує оазис з райськими кущами і жвавою юрбою.
__Де подівся середній розмір шрифту, що я, як якийсь ексгібіціоніст, мусив використати великий.

Школа ідіотів.

  • 03.10.19, 03:18
 Завжди бентежила обставина, чому всі проголосували за Зеленського, а я ні. Нарешті, здається, зрозумів - бо я легковажний і безвідповідальний. Коли всі сумлінно і дисципліновано відвідували школу ідіотів, то я прогулював. То й не дивно, що відбився від колективу.
 Пи.Си.
 Школа ідіотів, насправді, має нескінченну кількість матеріальних втілень. Одна з основоположних на даний момент - сучасне українське олігархічне телебачення.

"Народний" президент і народний консенсус.

  • 21.07.19, 14:12
 ОПГ "узеленського" явно переоцінила розумовий рівень своїх співвітчизників в своєму намаганні якомога швидше провести парламентські вибори, поки люди не оговтались. Вони марно хвилювались - вся їхня армія ідіотів залишиться з ними аж допоки їх не перевербує на свою сторону якась інша ОПГ.

 Хтось колись де небудь бачив, щоб людина через три місяці ще була ідіотом, а уже через пять місяців стала притомною? Якщо це взагалі можливо, то це займає длітєльний час, який виміряється роками і дається з великим трудом і потребує великих цілеспрямованих зусиль від самої людини. Особливо тяжко дається це в дорослому віці, коли вже відсутня психологічноа гнучкість і катастрофічно не вистачає ні часу ні енергії ні на що, не говорячи вже про таку абстрактну і неочевидну, ефемерну і непрактичну з першого погляду річ.

 З чого випливає логічний висновок - маємо те що маємо і надалі будемо мати те саме і тривати так нескінченно. Бо якщо раніше інтелектуальна сепарація здійснювалась по стратам і сословіям, то в сучасному глобалізованому світі без кордонів, інтелектуальна сепарація здійснюється по країнам. Але звісно і в Україні завжди буде існувати невеличка кучка отщепєнців-маргіналів, яка не вписуватиметься в загальний фон всєобщєго  плебейського благодєнствія - народного консенсусу.