Я знав...Бути розумним таки погано...

         За спостереженням швейцарських учених, з еволюційоного погляду бути розумним не завжди добре. Учені з університету Фріберга вмістили личинки спеціально виведених "тямущих" мух дрозофіл і личинки їхніх звичайнісіньких родичів у суворі умови браку харчів. На подив дослідників, "дурніші" мухи показали більшу здатність до виживання. В екстермальних умовах личинки розумних дрозофіл діяли вкрай повільно. Учені не відкидають, що, можливо, більша частина енергії у них йшла на створення  або реструктуризацію зв'язків між нейронами мозку, і, як наслідок, через це їм бракувало енергії для підтримки життєдіяльності...
(с) "Господь і Я" №2 (5) 2008


так що хватить вчитися, бо він такого навчання швейцарські мухи дохнуть

Одне речення...

Це дуже нагадує ті почуття, коли любиш і не можеш бути разом,

але дуже-дуже хочеш зробити щасливою кохану людину

і тяжко стає на душі не через любов, а через свою слабкість,

з якою нічого не можеш подіяти, бо задумуєшся над наслідками,

але ліпше радіти, що це є, ніж уявляти, коли цього не буде, та й надію хоронити не треба,

бо вона просто живе поряд з розсудком, часом сперечаються, але кожне штовхає на вчинки, які тільки ведуть в протилежні сторони,

а лише оточення ставить пастку, глухий кут; це ж не ми його збудували, і йдемо по життю так, як хочемо цього ми,

а можемо тільки те, що не пошкодить іншим; біль серця і сердечний біль - це дві альтернативи, які чекають нас у висновку шляху чуття любові,

та жодний біль, тим більше його лиш потенційно можлива сторона буття, не здатна затопити вогонь любові у наших серцях,

це боляче, нестерпно боляче, любов має право вимагати жертв, але не самопожертв.

Microsoft жере мій трафік :((((((((((((((

Вслід за випуском SP3 для Windows XP (який, на диво, для мого компа зайняв аж 16.2 МВ) вони вирішили відігратися...
SP3 для Office 2003 - ще якихось 100 МВ,
ну і гвоздь програми:
SP1 для Office 2007 - не багато, якихось 750 МВ.


Ну не безлімітка в мене. Ставте, блогери, саменькі, потім скажете, чи варто.

71%, 12 голосів

12%, 2 голоси

6%, 1 голос

12%, 2 голоси
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

Fashion смаки? Для дам і дамочок.


А тепер, для чого це мені потрібно?
Просто, що вам більше сподобалось?
За вгадування бренду, персональні вітання.

6%, 1 голос

19%, 3 голоси

44%, 7 голосів

13%, 2 голоси

19%, 3 голоси
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

Моя майже улюблена тварина


ПАНТЕРА
(ну ладно, хто сильно розумний - леопард).
Вчені довели: тварина одна. Те, що пантера чорна - випадкове явище меланізму. Іноді чорна пантера народжується від цілком плямистою леопардихи, чия шкіра нагадує гру сонця в листях.

Однак, якою б чорною не була пантера, звичайно леопардові плями на ній все-таки проступають - ледве, правда, помітні на її темному хутрі. Народжуються, але дуже рідко, леопарди-альбіноси й так звані флавісти: для цих немов не вистарчило у природи чорної фарби - плями бляклі, охристі, щонайбільше шоколадні.
Отже, пантера, або леопард, - як хочете - це, мабуть, найкрасивіші звіри Африки й Азії.

Яскраві, як спалах, чорні, як тінь під місяцем. Зуби у них білосніжні. Причому, ікла розміром з лезо фінки й гострі. Тим, у кого шкіра вийшла чорна, вигідніше триматися в лісах погустіше, у плямистих леопардів багатший вибір місць. Ці звіри мають чудовий слух і зір. Нюх дуже слабкий. Дивовижні майстри підкрадатися! Гущавина, ліс, пітьма, а звір ні на сухий листок, що шурхотить, не наступить, ні на гілку, яка може хруснути. Леопард, якщо не голодний, не образить і козенятка, але є у нього слабкість, яка ставить його на шлях особливого роду ворожнечі з людиною. Він не любить собак і душить їх, як тільки це вдається.

Леопарди не люблять воду й дощ. Вміють спати на деревах, ховаючись в листі так, що їх і не помітиш. Правда, іноді хвіст прибрати забудуть - висить, попереджаючи, що ходити тут небезпечно. Сплять вдень, полюють вночі.

P.S. Вибачайте, текст взяв з читанки дитячої. Але фотки сам підшукав.

Може psilocybe це зацікавить... ЛСД

В Швейцарии на 103-м году жизни скончался швейцарский химик, изобретатель наркотика LSD (диэтиламида лизергиновой кислоты) Альберт Хофманн. Он умер в своем доме в Базеле из-за сердечного приступа.

История диэтиламида лизергиновой кислоты

Альберт Хофманн родился в Бадене и обучался химии в Университете Цюриха. Его основной интерес был в химии растений и животных, и позже он провел важные исследования, относящиеся к химической структуре общего для всех животных вещества хитина, за эту работу он получил докторскую степень.

Наиболее известное свое открытие - синтез диэтиламида лизергиновой кислоты (LSD) - наркотика, вызывающего галлюцинации и эмоциональные расстройства, а также искажающего восприятие времени и пространства, Хоффман сделал в 1938 году, но тогда ученый не знал о его галлюциногенных свойствах, пишет NEWSru.com. Тогда он работал в лаборатории фармацевтической фирмы Sandoz над созданием нового лекарства и проводил опыты со спорыньей - грибом, паразитирующем на ржи. Он хотел создать новое средство, стимулирующее деятельность сердца, а открыл наркотик, изменивший культуру США в 60-70-е годы.

Через 5 лет, 16 апреля 1943 года, повторяя синтез почти забытого вещества, Хофманн открыл психоделический эффект LSD после того, как капля кислоты случайно упала ему на кончик пальца. Три дня спустя, 19 апреля, он сознательно принял 250 микрограмм (0,00025 грамма) и испытал более интенсивный эффект.

В 1953-1954 годах ученые из MI-6 (британская разведка) давали LSD сотрудникам без их ведома, пытаясь создать "сыворотку правды". В 2006 году подопытным в качестве компенсации были выплачены тысячи фунтов.

В 1950-1965 годах в ходе исследований LSD и прочих галлюциногенов были написаны тысячи научных работ, проведены шесть международных конференций, препарат прописывался как лекарство более чем 40 тысячам пациентов.

В конце 1950-х звезда кино Кэри Грант получал LSD как лекарство, проходя лечение от расстройств, приводивших к неоднократным разводам. В 1961 году профессор психологии из Гарварда Тимоти Лири использовал университетский грант на проведение эксперимента, в рамках которого более 400 добровольцев приняли 3,5 тысяч доз LSD. При последовавшем опросе 90% участников эксперимента заявили, что хотели бы вновь испытать эти ощущения, а 62% сочли, что данный опыт изменил их жизнь в лучшую сторону.

В 1966 году LSD был объявлен в Великобритании вне закона, а в конце 1960-х стал использоваться представителями контркультуры, которые искали духовных и мистических откровений в продолжительных галлюцинациях, которые обычно длятся 8-15 часов.

Распространение LSD среди население последовало после того, как он стал связываться с яркими представителями контркультуры, такими, как Кен Кизи, проводившим "кислотные тесты", и Пол Маккартни, который в 1967 году в телеинтервью открыто признался в употреблении LSD.


більше тут

з книги "Найперше бути людиною"

  • 27.04.08, 12:15
...тут на землі, не тільки долина сліз, але й поле бою та майдан здобуття лавр перемоги...


P.S. Христос воскрес!  Воістину воскрес!


P.P.S.   а взагалі, хотілося б поговорити про людські цінності: життя людське, істинну свободу і право розпоряджатися своїм життям. 

P.P....S.  я знаю, що мені не подобається в коханій людині - вираз суму, розпачу, безнадії та зневіри у її очах. Не можу я  спокійно дивитися на страждання близьких. 
Посміхайтеся. Адже ми тут для перемоги, а не для поразки.

Меланхолія



Послухайте музичку, а я поки кохання своє плекатиму. Воно в мене ніжне таке, вразливе. Його треба берегти, ховати від зла і нещасть, випробувань і розлук. 

Правда на грані абсурду... або про секс

Англійські вчені встановили прямий зв'язок між чоловічою зрадою й чоловічою же смертністю. Не плутати з передчасною кончиною від рук обманутої партнерки! Зрадники частіше, ніж зразкові чоловіки, умирають від інфаркту. Адже зради пов'язані з необхідністю вести подвійне життя, обманювати й чекати викриттів. До того ж з коханкою на відміну від дружини, що вже все побачила, чоловікові потрібно заново самостверджувати себе - а це стрес.
У крові людей, що регулярно займаються сексом, утримується на 30% більше імуноглобулінів,ніж в прихильників помірності. Ці антитіла відомі тим, що вони зміцнюють імунну систему, а отже, захищають тебе від застуди, грипу й інших інфекційних захворювань.
Навіть прояви герпеса (який, взагалі ж, можна вважати статевою інфекцією) обернено пропорційні інтенсивності сексуального життя. До речі, імунна система найбільше активно працює саме вночі - так що в цьому змісті вечірній секс виявляється ефективніше ранкового.
В ході дослідження, учені опитали жителів США і Канади, і виявилось, що трихвилинний секс вважається цілком нормальним, а ось ідеальним респонденти вважають той, що триває від семи до тринадцяти хвилин. При цьому, більшість чоловіків вважають за краще, щоб секс тривав довше, а жінки, навпаки, люблять, щоб статевий акт закінчувався швидко.

Дослідження було проведене з метою розвіяти міф про те, що здоровий секс повинен тривати дуже довго. За словами автора дослідження Еріка Корті, такий міф виник через те, що в жіночих фантазіях ідеальна чоловіча сексуальність – великі статеві члени, кам'яна ерекція і здатністю займатися сексом всю ніч безперервно.

"Виявляється, багато чоловіків і жінок поділяють цю фантазію. Результатом дослідження стало створення реалістичної моделі сексуальності, що допомагає людям з різними сексуальними розладами і дисфункціями, а в довготерміновій перспективі – запобіганню цих розладів"

Замість P.S.: "Моральна паніка навколо сексуальної революції - це, радше, страусовий синдром в умовах асфальтованої поверхні." ©

P.P.S.: А насправді шукав в неті інформацію, яка підтверджує або спростовує тезу про те, що секс вкорочує життя для жінок.

Надійшов час для чергового засідання... Acc




на лаві підсудних сьогодні .

Він же мачо , він же молочник .


Вирок, в принципі, готовий. Винен (-на), у розводі та масовій маніпуляції свідомістю невинних, наївних та чутливих душ.

Можете лише лишати коментарі.


24%, 20 голосів

19%, 16 голосів

58%, 49 голосів
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.