Не для емо і зі слабкими нервами.






Я розумію, що може бути боляче.

Я розумію, що боляче всередині.

Я розумію, що фізичний біль притуплює те, що наболіло у душі.

Я розумію, що кожен хоче робити з собою те, що вважає за потрібне.

Але...

Я не можу найти цьому виправдання.

А Ви?




















Пересторога віртуальним садистам.

В понедельник, 16 июня, в федеральном суде Лос-Анджелеса Лори Дрю (Lori Drew) не признала себя виновной в использовании фальшивого аккаунта сети MySpace, приведшем к самоубийству 13-летней Меган Мейер в декабре 2006 года, сообщает Associated Press. Дрю была освобождена под залог в 20 тысяч долларов. Судебное разбирательство заняло всего несколько минут. Дрю и ее адвокат отказались давать комментарии журналистам. Дальнейшее рассмотрение дела назначено на 29 июля.

49-летнюю жительницу Миссури обвиняют в том, что она помогла создать фиктивный аккаунт сети MySpace, якобы принадлежащий 16-летнему подростку Джошу Эвансу (Josh Evans). Дело рассматривается в Калифорнии, где находится штаб-квартира MySpace. Уже впоследствии законодатели штата Миссури одобрили законопроект, признающий оскорбления через интернет незаконными.

13-летняя Мэган Мейер, жившая на окраине Сент-Луиса, дружила с дочерью обвиняемой. После ссоры подруг Лори Дрю, создав аккаунт сети MySpace под именем Джоша Эванса, начала общаться с Мэган. Так Дрю хотела выяснить, что Мэган о ней думает.

После нескольких недель виртуального флирта несуществующий подросток перешел к оскорблениям. В последнем сообщении, поступившем с аккаунта Эванса 16 октября 2006 года, значилось: "Без тебя мир был бы лучше". Спустя 20 минут мать Мэган нашла дочь повесившейся в стенном шкафу.

Узнав о происшедшем, Лори Дрю уничтожила аккаунт и впоследствии отрицала, что зарегистрировалась в MySpace и общалась с Мэган Мейер. Однако в апреле 2008 года сотрудница принадлежавшего Дрю рекламного агентства Эшли Гриллз (Ashley Grills), созналась, что зарегистрировала аккаунт Джоша по просьбе обвиняемой и написала последнее сообщение от его имени. Сочтя, что шутка зашла слишком далеко, Гриллз хотела разозлить Мэган и прекратить ее общение с Джошем.

Клавіатура залита чаєм

  • 16.06.08, 15:24

Kапец, не паше комбінація клавіш Shift з чим небудь. Це напевно закон подлості комп'ютерщики перехитрили: smehна клаві два  Shiftа


нести на свалку,чи можна відремонтувати question

Її величності ТИШІ присвячується.

  • 16.06.08, 13:20




Словом можна вбити? 
Можна... А мовчанням?
Думаю, що ні.
Тому свої бажання реалізуйте мовчки.
Насолода і розпач від слів не стають легшими чи тяжчими.
Не збурюйте лишніх вібрацій, а йдіть до мети. 





Коментарі залишати пошепки.

Час проти нас.

Ще один майже цілий день, виграний у лотереї життя. Цінуйте час, хапайте за лапу, за хвіст, за що зможете його вхопити, тримайте міцно і не відпускайте його, він слизький, може вислизнути з ваших обіймів. Кидайте читати цю маячню. Нічого не пишіть. Якщо ж дочитали до цього місця, кінець. Ви його вже не наздоженете.

Огляність довкола, на Вас набігають хливі за хвилями. Ловіть кожну. Нехай лише дев'ята призначена для Вас. Але якщо стоятимете на місці, це наближатиме вас до останньої. Вона цілком Ваша, але на ній Ви будете плисти лише вперед ногами.

Ви ще тут? Тоді Вам ніколи не стати великим. Вітаю серед невдах, які будуть залишати коментарі в замітці невдахи.

Магія амулетів. Розбираємо на аватари. Ще 7 залишилось






Вмикаємо відображення підказок і дізнаємося більше про  силу знаків.

Зірка Ерцгамма.


Зірка ЕРЦГАММА.

Ця зірка зображена на плечах і головному уборі Богородиці на одній з чудотворних ікон. Зірка Ерцгамма дарує здоров'я, сімейний затишок та любов. Цей священний символ зближує людину зі Всевишнім. Зазвичай зірку прикріпляють на видному місці вдома, але можна носити й на собі. Особливо рекомендується дарити її хворим людям, надягаючи на шию. Для здорових людей вона грає роль охоронного амулету.
Яке ставлення Ваше до амулетів? Чи вірите в їхню силу? 
Якщо цікавить інформація, пункт третій голосувалки для Вас.

27%, 4 голоси

40%, 6 голосів

33%, 5 голосів
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

Прості сценарії...очищення

  • 10.06.08, 21:04
Сценарій 1.
Геніально простий. Перевірений багатовіковим досвідом народної мудрості: "Не чіпай г...., не буде смердіти." Все цілком примітивно. Ти його стараєшся не помічати. Коли воно саме підвертається під ноги, не наступаєш і йдеш далі. Воно в міру свіжості ще трохи попсує повітря, але під ласкавими промінчиками сонечка швидко присохне. За правильного розташування, десь у Криму, де потрібні добрива, може навіть ще з користю для сільського господарства бути використане. В разі неможливості його переробки або вчасного реагування на розростання його кількості, можна вдатися до ігнорування проблеми, приклад чого й так дають наші комунальні служби при боротьбі з котячим послідом.

Сценарій 2.
Викликаний другою народною приказкою: "Г.... не тоне." Це не зовсім правда. З часом, за правильної роботи наших ад.. очисних споруд воно, коли змінює колір ближче до червоного, все таки тоне для більшості населення порт... планети. Думаю, що це відбудеться все-таки шляхом природного осідання, а швидкодіючі посил.!. реагенти не знадобляться. Для безпеки жителів нашої спільноти все-таки ці речовини зберігаються на складі на випадок невиправдано швидкого розростання рей... популяції хвороботворних бактерій. Нагадуємо жителям про корисність фільтрів, що затримують шкідливі червоні бактерії на підступах до вашої вірт... оселі, особливо, коли життєдайна водиця надходить до вас зі свердловини у вашому саду.

Сценарій 3.
Не дивно, що для нього теж знаходиться підходящий вислів: "З ким поведешся, того і наберешся". Радує наступний факт, що в силу масштабних заходів по реалізації перших двох сценаріїв, згубність нечистот поступово зменшується. Як показало інтерв'ювання окремих осіб, що стикаються з нечистотами, цей контакт не так шкодить фізичному здоров'ю, як, наприклад, паління цигарок, але більше ранить душевне здоров'я наших мешканців. В разі, якщо зміни в психічному стані наших співгромадян стануть небезпечними для нашого суспільства, то буде необхідною їх примусова госпіталізація в палатку № 6 місцевого жовтенького будинку.
P.S. Шановні мешканці нашої блого земної сфери, вибачайте за незручності, що вже наступили або ще можуть трапитися під час нашої кампанії за очищення.

P.P.S. Якщо у вас виникли якісь персональні асоціації, тримайте їх, будь ласка, при собі. Запевняю вас, що це випадковий збіг.

BazheNOVА ALTER EGO. Інтерв'ю

  • 10.06.08, 00:19
– Коротко про себе:

– Я - негодяйка редкая, часто палку перегибаю((

– Як Ви оцінюєте свою поведінку на порталі: 

– Я хотя и жалею их впоследствии.
но на хера же, сука, они нарываются?!

– Коротко про те, що Вас хвилює:

– Я вот своему мозгу как-то не очень доверяю - может, это и есть корень проблемы)))
та, всё фигня, в принципе, всё не так уж и плохо.
особенно, если думать о хорошем)))

– Які помилки ви не радите робити початківцям на порталі:

– Если бы я выставила свои чувства сюда - меня бы убили об стену может,
нужно проста понимать, что стоит здесь выкладывать, а что оставить при себе.

Крик душі SadMemozu? Хоча початок більш ніж реальний

  • 08.06.08, 23:30
SadMemozu:

Ти вибачай.. То в мене бувають припадки сильної злоби, не знаю, навіть, чому...
Не хотів - так, дибілізм.....

Ну, якщо чесно - мені і справді спочатку хотілося лишень трохи погнати, а потім знаєш... засмоктало...
Тому нічого страшного... Вибач.

Я на колінцях можу стояти і в тебе прощення просити. Хочеш?

Ти ж знаєш, що на хворих не можна ображатися. Ти собі навіть не уявляєш, як мені важко. Це хвороба. Вона полонить мою увагу. Вона сковує мою волю. Я нічого не можу з собою подіяти. 
Я немічний.... Це як наркотик.  

Я борсаюся у цьому морі своїх екскрементів і не можу піднятися вище, до світла, до чогось доброго. Інколи мені здається, що я одержимий. 

Ти не можеш навіть уявити, як важко мені заснути. Це постійна мука: або совість закидає мені свої докори, або манія величі не дає спокійно спати. 

Як боляче і самотньо тоді, коли не можеш нікому довіряти. Та менше з тим, я навіть собі вже не довіряю. О, як би я хотів, щоб ця гидота, ця шизофренія не переслідувала мене. Я прошу тебе, допоможи мені: налий мені йаду і направ мене точно на стінку, щоб нарешті скінчилися ці муки.