Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

ИРИНА

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 45-54 років

Правда на грані абсурду... або про секс

Англійські вчені встановили прямий зв'язок між чоловічою зрадою й чоловічою же смертністю. Не плутати з передчасною кончиною від рук обманутої партнерки! Зрадники частіше, ніж зразкові чоловіки, умирають від інфаркту. Адже зради пов'язані з необхідністю вести подвійне життя, обманювати й чекати викриттів. До того ж з коханкою на відміну від дружини, що вже все побачила, чоловікові потрібно заново самостверджувати себе - а це стрес.
У крові людей, що регулярно займаються сексом, утримується на 30% більше імуноглобулінів,ніж в прихильників помірності. Ці антитіла відомі тим, що вони зміцнюють імунну систему, а отже, захищають тебе від застуди, грипу й інших інфекційних захворювань.
Навіть прояви герпеса (який, взагалі ж, можна вважати статевою інфекцією) обернено пропорційні інтенсивності сексуального життя. До речі, імунна система найбільше активно працює саме вночі - так що в цьому змісті вечірній секс виявляється ефективніше ранкового.
В ході дослідження, учені опитали жителів США і Канади, і виявилось, що трихвилинний секс вважається цілком нормальним, а ось ідеальним респонденти вважають той, що триває від семи до тринадцяти хвилин. При цьому, більшість чоловіків вважають за краще, щоб секс тривав довше, а жінки, навпаки, люблять, щоб статевий акт закінчувався швидко.

Дослідження було проведене з метою розвіяти міф про те, що здоровий секс повинен тривати дуже довго. За словами автора дослідження Еріка Корті, такий міф виник через те, що в жіночих фантазіях ідеальна чоловіча сексуальність – великі статеві члени, кам'яна ерекція і здатністю займатися сексом всю ніч безперервно.

"Виявляється, багато чоловіків і жінок поділяють цю фантазію. Результатом дослідження стало створення реалістичної моделі сексуальності, що допомагає людям з різними сексуальними розладами і дисфункціями, а в довготерміновій перспективі – запобіганню цих розладів"

Замість P.S.: "Моральна паніка навколо сексуальної революції - це, радше, страусовий синдром в умовах асфальтованої поверхні." ©

P.P.S.: А насправді шукав в неті інформацію, яка підтверджує або спростовує тезу про те, що секс вкорочує життя для жінок.

8

Коментарі

Гість: Gessle

120.04.08, 14:40

давно не було)))

    220.04.08, 14:42Відповідь на 1 від Гість: Gessle

    ти пост-пост-скриптума не бачив

      Гість: Gessle

      320.04.08, 14:43

      а

        анонім

        420.04.08, 14:46

        А насправді шукав в неті інформацію, яка підтверджує або спростовує тезу про те, що секс вкорочує життя для жінок.

          Гість: Хулиганка

          520.04.08, 14:52

          ...ты хотел какую то девушку сексом довести до скорой кончины???
          ...и мне всегда было жаль американских женщин

            Гість: MarlaTheAngel

            620.04.08, 14:53

            хм..насчет последней фразы-НЕДОЖДЕТЕСЬ))

              720.04.08, 14:57

              Я свято верю в то что секс продолжает её а не укорачивает!

                820.04.08, 15:00Відповідь на 7 від MYRenK@

                науковці, здається, мають щось проти

                  Гість: sonichka

                  921.04.08, 22:01

                  Я думаю, що зі здоровим мужчиною ніякий секс здоров*ю жінки не зашкодить

                    1022.04.08, 00:01Відповідь на 9 від Гість: sonichka

                    А здоров'ю мужчини секс зі здоровою жінкою ще й як зашкодить.