Проти маріхуани... і інших наркотиків

     Не можна вживати будь – які речовини, що затьмарюють розум, оскільки людина залишається особистістю, свідомим індивідуумом лише тоді, коли її розум є цілковито тверезий. Хто – ж не бажає завжди бути індивідуумом? Звісно, цього жадають усі, але не всі прагнуть цього, оскільки це привілей тих, хто завжди "не під кайфом". Наркотики, яке – б у них не було – б походження, усе одно шкодять людині. Марихуана, морфін, кокаїн, героїн, таблетки: „Екстазі”, ЛСД; нюхання (інгаляційне вживання) ацетону, бензину й інших речовин, приносить однакову шкоду: Усі вони надають змогу людині певний час знаходитись у стані ілюзорного „гарного життя” при відсутності усіх чинників у дійсності, котрі – б змогли зумовити гарне життя з насолодою. Наркомани після вживання наркотичних засобів впадають „транс”, „ловлячи кайф”, тобто отримуючи найвищу ілюзорну насолоду від життя. Наркотиками можуть бути й не тільки наркотичні засоби. Передусім слід відзначити, що наркоманія, у якому – б вона вигляді не виявлялась – б, є смертельно небезпечним самообманом. Розглянемо деякі з наслідків наркотичної залежності від наркотичних речовин:
а). Життя наркомана майже завжди висить на волоску від загибелі. Смерть очікує його майже усюди: Передозування наркотиків, зараження крові, зараження СНІДом, зараження стовбняком, різних венеричних хвороб, отрута замість бажаної наркотичної речовини, неякісні чи нечисті наркотики, нестерильні шприци, плутання дозування одного наркотику з дозуванням іншого, наприклад: Уведення певної дози розчину визначеної концентрації героїну призводить до смерті, у той час уведення такої кількості розчину з такою концентрацією морфію є нормою; ризик „підсування” наркоману не тієї наркотичної речовини замість бажаної ним з метою помсти йому. Наркоман може загинути під час вчинення перестрілки, під час вчинення тяжкого злочину; у разі відмови від покупки наркотиків може отримати кулю у груди чи ножем у живіт від торговця наркотиками, тощо;
б). Людина з плином часу настільки звикає до наркотиків, що задля позбавлення від цієї звички потрібно прикладати геройські, майже надлюдські зусилля;
в). Наркотичний „кайф” продовжується максимум декілька діб. У цей час наркоман не є людиною у повному розумінні цього слова, оскільки й шизофренік є більш дієздатним, аніж наркоман „під кайфом”;
г). Наркотичні речовини не є дешевими й зовсім не безкоштовними, й на них у більшості випадків йдуть усі наявні гроші, а це може призвести навіть до того, що у наркомана не залишиться грошей навіть на найнеобхідніше, наприклад: На їжу, питво, одяг, оплату за комунальні послуги, тощо. Гостра нагальна потреба у грошах урешті – решт призводить до криміналу, а оскільки розум у наркоманів майже завжди є помутнілим, наркоман спокійно може учинити такий жахливий злочин, що навіть „бувалі”, закоренілі злочинці будуть у жаху навіть якщо тільки почують про скоєне. Вчинення будь – яких злочинів завжди пов’язане з певним ризиком здебільше для того, хто його скоює. Таким чином наркомани є небезпечними як для самих себе, так і для оточуючих;
д). Помутнілий розум заважає приймати розсудливі, добре зважені рішення, під час прийняття котрих враховувались – б усі обставини, об’єктивна ситуація, котра склалася, можливі негативні наслідки прийнятого рішення, кількість позитивного у прийнятому рішенні. У цьому відношенні наркомани гірше пияків, оскільки у пияк бувають періоди цілковитої тверезості, а у наркоманів – ні, оскільки навіть після припинення дії наркотичного засобу кров наркомана насичена шкідливими речовинами, і без спеціального лікування наркоман не повернеться до розсудливості. Наркоман, котрий не відвик від наркотиків, є чимось на зразок психічно хворої людини, й навіть гірше, оскільки й шизофреніки мають здатність мислити.
Єдиним розумним висновком є те, що наркоманія – це не найкращий вихід з будь – якої, навіть найскладнішої ситуації, оскільки вихід з тяжких обставин у цьому разі є ілюзорний, але не дійсний, якого було – б можна досягти – б у разі втілення у життя низки добре зважених, розсудливих рішень. Більшість з тих положень і тверджень, котрі можуть бути застосовані щодо наркоманії через посередництво вживання визначених наркотичних речовин, можна з однаковим успіхом використовувати й щодо наркоманії інших форм і видів, котрі не пов’язані з вживанням наркотичних речовин.


P.S. Редагований баянчик. Мене вже тоже дістала реклама трави в замітках години.

Еліксир одужання для тих кого замучив нежить і насморк...

  • 21.02.08, 12:05
Берете невеликий бурячок (свекла). Чим свіжіший і червоніший, тим краще. Вичавлюєте з нього сік. Берете піпетку і закапуєте в ніс. Швидкого одужання.

Спочатку приємних відчуттів не обіцяю, але ефект від нього чудовий.
P.S. можна і родичів трохи розвести.
P.P.S. Мало не забув попередити, приготувати собі одноразові паперові хусточки.

Про сало... Як без нього...

Їдуть москаль та українець у поїзді. Дістає українець шмат сала, гарненько його накраяв, а в москалика слинка тече, тай той каже:
- А мне можна попробовать.
- Нє.
- А чого?
- Бо я не дам.
Народ, а Ви любите сало?

35%, 6 голосів

59%, 10 голосів

6%, 1 голос

0%, 0 голосів
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

Суд іде. Сьогодні на лаві підсудних чарівна дама...



А звинувачення таке: розбещення малолітніх.

 

Детальніше тут:

 Ви тільки подивіться до якої аватарки бідного хлопчика довела ця розпусна пані:

І це в тринадцять років. Не дивно, що виникають думки про самогубство і таке інше. Після спілкування і надії взнати, що в підсудної є чоловік. Яка рана в підлітковій психіці. І це не поодинокий випадок.


40%, 6 голосів

60%, 9 голосів
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

Приз... за вірну відповідь


Хто мені каже, для чого використовуються такі ножі, може розраховувати на екскурсію по Львову.


Уточню остаточно, що це не столовий прибор.  Для нових гостей обговорення: ключове слово - блиск.


Найближче до екскурсії знаходиться kukuruSka з варіантом відповіді: для фольги.


Пропав хлопець... на віки вічні...?

Є у мене знайомий. Красень, спортсмен, розумник... sila

Закінчив блискуче універ, захистив кандидатську дисертацію (в галузі хімії). Потрапив на роботу (наукову, прибуткову, за спеціальністю - завидую, хлоп на синхрофазотроні має можливість попрацювати prey) в Німеччині. Дівчата на нього заглядаються...

А він, нехай йому грець, зібрався в духовенство піти, так би мовити поставити хрест на своєму світському житті. Скільки інвестицій у свою кар'єру і професію перекреслити.

Я не проти священичого покликання, але раніше треба було думати.


Він ще вагається...

72%, 28 голосів

28%, 11 голосів
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

Походження бажання бути першим...

Все почалося дуже давно. Ще перед школою.

Привела мама мене записувати в ліпший клас, експеримент тоді такий був, з навчанням англійської з першого класу і ще пару приколів на додачу. Так би мовити, клас серії А.

А завуч молодших класів проводила співбесіди з маленькими абітурієнтами. Привели мене, почали питати, в мене сестра старша, вже на свої 6 років багато чого тоді від неї я навчився. Ясно всіх питань не пам'ятаю. Запам'яталося одне, дитяча задачка про качку:

"Стоячи обома лапами на вазі, качка важить 2 кг. Скільки буде важити качка, стоячи на вазі однією ногою?"

Я, не довго думаючи, кажу, що вага буде показувати 1 кг, і навіть не стоїть було доказувати завучці, що нормальна качка, стоячи однією ногою на вазі, другою буде стояти на якійсь іншій опорі.

Я ж не знав тоді, що завучам молодших класів не викладали теоретичну механіку. Упс, відхиляюся від теми.

Нарвався отже тоді я на те, що завучка сказала мамі: "Ваша дитина не має логічного мислення."

Все таки в клас я цей попав, але відтоді і дотепер ця фраза заставляє мене думати логічно.

Тепер так хочеться показати їй свою купку дипломів та подякувати цій завучці.

P.S. Шкода, що математично-логічний тип мислення не допомагає в спілкуванні. Треба було ще цій завучці щось і на цю тему придумати. lol

 

Про скарб...

  • 10.02.08, 13:10

В оригіналі фраза звучить так: " Бо де скарб ваш, там буде й серце ваше! "

Я пропоную чуть змінити акценти: " Бо де ваше серце, там буде й  скарб ваш..."



17%, 4 голоси

67%, 16 голосів

17%, 4 голоси
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

Н і ч о г о ц і к а в о г о... Просто подорож...

Зверху реклама: Пам'ятаєш своє перше кохання? Знайди його.

Я пам'ятаю..., спочатку перше, потім друге, .... потім те, без номера, але саме те, коли мені було найкраще. Романтично це все було, воно навіть не могло статися  інакше. Мені було шістнадцять, їй чотирнадцять... Зустрілися ми, сідаючи в автобус, і поїхали.

Звезло мені тоді, суперничків було небагато, один, а може й то менше. А як же можна було не закохатись у дівчину, коли їдеш у Париж. Саме тоді виникла мрія, яку так хотілося втілити в життя: поцілунок під Ейфелевою вежею (навряд чи Україночка буде читати, все рівно - bravo).

Але тоді ще було зарано. А час не стояв на місці. Подорож продовжувалася: Ніцца, Венеція, Мюнхен, Краків, Львів.

Навіть вже у Львові не було все втрачено. Чому ми не цілувалися. Я знаю чому, дурний я... Втратив шанс ще тоді...Ще раз дурний, треба було не втратити хоч те, що залишалося.

Втратив... Шкодую, напевно.

Чи вартує шукати це таке романтичне, але не реалізоване кохання. Ні. Я так і не дізнаюся, чи воно було взаємне.

Краще думати, що шанс був, ніж знати, що його і не було.

Тільки цього не хватало!

Тут вже про поцілунки все спитали: Чи Вам подобається цілуватися з дівчатами, чи дівчата цілувалися з дівчатами.

Логічно запитати найскандальніше.

Хлопці, а Ви цілувалися з хлопцями? devil


25%, 9 голосів

75%, 27 голосів
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.