Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Sveta

33 роки, телець, познайомиться з хлопцем у віці 29-39 років

Проти маріхуани... і інших наркотиків

     Не можна вживати будь – які речовини, що затьмарюють розум, оскільки людина залишається особистістю, свідомим індивідуумом лише тоді, коли її розум є цілковито тверезий. Хто – ж не бажає завжди бути індивідуумом? Звісно, цього жадають усі, але не всі прагнуть цього, оскільки це привілей тих, хто завжди "не під кайфом". Наркотики, яке – б у них не було – б походження, усе одно шкодять людині. Марихуана, морфін, кокаїн, героїн, таблетки: „Екстазі”, ЛСД; нюхання (інгаляційне вживання) ацетону, бензину й інших речовин, приносить однакову шкоду: Усі вони надають змогу людині певний час знаходитись у стані ілюзорного „гарного життя” при відсутності усіх чинників у дійсності, котрі – б змогли зумовити гарне життя з насолодою. Наркомани після вживання наркотичних засобів впадають „транс”, „ловлячи кайф”, тобто отримуючи найвищу ілюзорну насолоду від життя. Наркотиками можуть бути й не тільки наркотичні засоби. Передусім слід відзначити, що наркоманія, у якому – б вона вигляді не виявлялась – б, є смертельно небезпечним самообманом. Розглянемо деякі з наслідків наркотичної залежності від наркотичних речовин:
а). Життя наркомана майже завжди висить на волоску від загибелі. Смерть очікує його майже усюди: Передозування наркотиків, зараження крові, зараження СНІДом, зараження стовбняком, різних венеричних хвороб, отрута замість бажаної наркотичної речовини, неякісні чи нечисті наркотики, нестерильні шприци, плутання дозування одного наркотику з дозуванням іншого, наприклад: Уведення певної дози розчину визначеної концентрації героїну призводить до смерті, у той час уведення такої кількості розчину з такою концентрацією морфію є нормою; ризик „підсування” наркоману не тієї наркотичної речовини замість бажаної ним з метою помсти йому. Наркоман може загинути під час вчинення перестрілки, під час вчинення тяжкого злочину; у разі відмови від покупки наркотиків може отримати кулю у груди чи ножем у живіт від торговця наркотиками, тощо;
б). Людина з плином часу настільки звикає до наркотиків, що задля позбавлення від цієї звички потрібно прикладати геройські, майже надлюдські зусилля;
в). Наркотичний „кайф” продовжується максимум декілька діб. У цей час наркоман не є людиною у повному розумінні цього слова, оскільки й шизофренік є більш дієздатним, аніж наркоман „під кайфом”;
г). Наркотичні речовини не є дешевими й зовсім не безкоштовними, й на них у більшості випадків йдуть усі наявні гроші, а це може призвести навіть до того, що у наркомана не залишиться грошей навіть на найнеобхідніше, наприклад: На їжу, питво, одяг, оплату за комунальні послуги, тощо. Гостра нагальна потреба у грошах урешті – решт призводить до криміналу, а оскільки розум у наркоманів майже завжди є помутнілим, наркоман спокійно може учинити такий жахливий злочин, що навіть „бувалі”, закоренілі злочинці будуть у жаху навіть якщо тільки почують про скоєне. Вчинення будь – яких злочинів завжди пов’язане з певним ризиком здебільше для того, хто його скоює. Таким чином наркомани є небезпечними як для самих себе, так і для оточуючих;
д). Помутнілий розум заважає приймати розсудливі, добре зважені рішення, під час прийняття котрих враховувались – б усі обставини, об’єктивна ситуація, котра склалася, можливі негативні наслідки прийнятого рішення, кількість позитивного у прийнятому рішенні. У цьому відношенні наркомани гірше пияків, оскільки у пияк бувають періоди цілковитої тверезості, а у наркоманів – ні, оскільки навіть після припинення дії наркотичного засобу кров наркомана насичена шкідливими речовинами, і без спеціального лікування наркоман не повернеться до розсудливості. Наркоман, котрий не відвик від наркотиків, є чимось на зразок психічно хворої людини, й навіть гірше, оскільки й шизофреніки мають здатність мислити.
Єдиним розумним висновком є те, що наркоманія – це не найкращий вихід з будь – якої, навіть найскладнішої ситуації, оскільки вихід з тяжких обставин у цьому разі є ілюзорний, але не дійсний, якого було – б можна досягти – б у разі втілення у життя низки добре зважених, розсудливих рішень. Більшість з тих положень і тверджень, котрі можуть бути застосовані щодо наркоманії через посередництво вживання визначених наркотичних речовин, можна з однаковим успіхом використовувати й щодо наркоманії інших форм і видів, котрі не пов’язані з вживанням наркотичних речовин.


P.S. Редагований баянчик. Мене вже тоже дістала реклама трави в замітках години.
4

Коментарі

123.02.08, 19:02

    Гість: Gessle

    223.02.08, 19:04

      Гість: Ogin

      323.02.08, 19:19

        Гість: ношу_кеди

        423.02.08, 19:26

        все вокруг нас это наркотик!!! и многим тяжело не поддатся соблазну!!! тот же нафтизин и тот, если знать, что делать - гребущий !!!

          523.02.08, 19:34Відповідь на 4 від Гість: ношу_кеди

          А ти замість нафтазіну закапай соку з буряка, тоже вставляє, але зато ще й корисно.

            623.02.08, 19:36

            да чего ты там знаешь ...

            причём здесь выход не выход

            такие долбоеёбы и плодят наркоманов - расказывая об этом как о чём-то отдельном раслуживающем внимания ...

            какого собственно ... что ты об этом знаешь ?

            шо ты знаешь про жизнь наркомана , не тебе её судить

            это конченые люди ... с одной стороны ... но меня больше тошнит от таких чистюль как ты , которые готовы судить ,

              723.02.08, 19:37

              развели тут ...

                923.02.08, 19:58

                Почитай мій пост, точніше скачай там по лінку книгу -
                http://blog.i.ua/user/759641/88639/

                Твій пост не повірить жоден хто пробував будь що, тому що він не правдивий. Я розумію твій намір, ти хочеш добра, але тим що ти говориш не правду, точніше все звів під одну гребінку, то не отримаєш жодного результату.

                  Гість: Джейми

                  1024.02.08, 09:59

                  Це все правда...Але не нам про це судити. Ми бачимо наркоманів на обкладинках щоденних газет, не частіше. Розуміємо, який це бруд і жах, але, на щасят, не намагаємося у цьому розібратися. Так, проблема є. Але як її вирішити?