Любов тіла.

Тема замітки: виправдання проституції поняттям любові.

Де є «межа» дозволеного?
          Не може бути чіткої і однозначної відповіди на це запитання.
Чому?
         Найперше тому, що кожна людина і ситуація є особливою та інакшою.

         Говорячи на цю тему, найперше мусимо розуміти, що поцілунок і секс є своєрідним способом вираження внутрішнього світу людини. Як слова, так і мова тіла можуть бути облудними. Мовою дотику говорять неправду, коли виражають те, чого насправді не існує в емоційних взаєминах. Статеве життя може бути великою облудою взаємин, адже мовою тіла секс означає взаємну відданість на все життя, відповідальність за себе, й за іншого, за нове життя, чого насправді може не бути.
        Що ми хочемо сказати людині, цілуючи її? Чи поцілунок справді виражає нашу любов, чи, можливо, наші інстинкти? Людина, яка не розуміє механізмів своєї статевості, часто потрапляє у подвійний обман: цілуючи, думає, що дарує іншому любов, хоча насправді просто задовольняє свої бажання, а той інший в цей же час думає, що його люблять, хоча насправді, його використовують. Мова дотику є лише одним із способів виявлення і дарування любови, але сама по собі любов’ю не є. Важливо розуміти: секс – це не любов. Якщо нас цілують – це не завжди означає, що нас люблять.
        Треба розуміти, що кохання – це динамічний зв’язок. Якщо любов не розвивається, то вона завмирає, і такий зв’язок між людьми приречений на загибель. Якщо наша любов до іншої людини полягає лише у поцілунках і сексі – то така «любов» рано чи пізно загине, бо вона не розвивається! Бо ті стосунки без емоційного і духовного підґрунтя є просто обманом. Відверто кажучи, багато людей втрачає свою любов саме через те, що «годує» її лише мовою тіла. Користуватися мовою дотику можна лише в міру емоційного і духовного зросту наших стосунків.
        Цікаво, що хлопці й дівчата, які зустрічаються, трактують, наприклад, поцілунок як дар для улюбленої людини. Мислення відбувається так: «я тебе цілую, бо люблю тебе і хочу, щоб тобі було приємно». Але, будучи щирими із собою, запитаймо себе, чи часом якраз усе не є навпаки: «я цілую тебе, бо мені так приємно»? Даємо чи… крадемо?! Бо якщо беремо, а взамін нічого не даємо – то, значить, крадемо. Варто задуматись! Можливо, ви подумаєте, що хлопець цілує дівчину, а дівчина цілує хлопця – все «по-чесному», немає ніякого обману і крадіжки! Однак насправді ці хлопець і дівчина обкрадають одне одного. Бо інтимна близькість, яку закохані виражають через поцілунки, обійми, ніжність не «компенсується» через таку взаємність. Щоб поцілувати іншу людину, потрібно бути готовим «заплатити» за це опікою, захистом, емоційним теплом, розумінням, вірністю, відданістю, жертовністю… Через мову дотику ми не просто даруємо себе, але єднаємось з іншою людиною. А коли так, то повинні взяти на себе відповідальність за цю людину. Якщо ж єднаємось з іншим, входимо в його інтимну сферу заради задоволення, заради гри, то чинимо велику крадіж, великий обман!

Чи може бути статевий акт доказом любові?
       Статевий акт може бути тільки виявом зрілої любови, даруванням любові, а радше таїнством любови. Взагалі поняття «доказ любові» видається дуже сумнівним. Любов – це динаміка, любов жива! Доказом любові не може бути якийсь окремий вчинок чи сказане слово. Ми можемо тільки показати, виявити, але не довести любов. Правдивим же доказом любови може бути лише жива любов, яку ми випромінюємо «тут і тепер».

       Без жодного перебільшення можемо сказати, що у багатьох випадках люди обманюють одне одного мовою тіла. Сексом закохані говорять одне одному те, чого насправді ще немає, і, можливо, ніколи не буде. Одні прагнуть поєднатися фізично, не розуміючи, що вони до цього неготові, і це, як не дивно, веде за собою чимало духовних та фізичних проблем, хвороб та узалежнень. Інші спішать одружитися з думкою, що «тоді можна буде все». У такому випадку втрачається сенс подружжя, воно стає тільки «легалізацією» проституції.   



НЛО. Позаземне життя.



Чи не абсурдно думати, що серед безмежжя маси, простору і часу, серед міріад космічних тіл, лише в одному маленькому сателіті відбулася реалізація життя, розуму і духу?
Чи саме існування людства не підтверджує надзвичайно ВЕЛИКИЙ РОЗВИТОК через життя в русі?


Для тих, що щиро вірить: Заперечувати існування позаземного розуму, принаймі як можливість, означає недооцінювати вартість Людини і применшувати Божу любов і всемогутність.   
(с) Місіонар і я
 

52%, 13 голосів

32%, 8 голосів

16%, 4 голоси
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

Якщо ти зрадиш... ( specially for BazheNOVA )

Скрябін "Мумітроль"

Кохана, я тебе люблю
Так особливо.
Чувиха, я прошу: будь чемна,
Бо буду бити

Руками, ногами,
Своєю головою,
Локтями, ремнями,
Залізною трубою.

Якщо ти зрадиш, кохана,
Я вирву всі твої патли,
До м’яса вкушу за руку,
Як велика скажена собака.

Якщо ти зрадиш, кохана,
Я виб’ю всі твої зуби,
В коробочку їх поскладаю
І буду над нею ридати.

Маленька, подай свій мобільний,
Я почитаю від кого
Прийшла смска
І буду бити

Руками, ногами,
Своєю головою,
Локтями, ремнями,
Залізною трубою.

Якщо ти зрадиш, кохана,
Я вирву всі твої патли,
До м’яса вкушу за руку,
Як велика скажена собака.

Якщо ти зрадиш, кохана,
Я виб’ю всі твої зуби,
В коробочку їх поскладаю
І буду над нею ридати.

Якщо ти зрадиш, кохана,
Я вирву всі твої патли,
До м’яса вкушу за руку,
Як велика скажена собака.

Якщо ти зрадиш, кохана,
Я виб’ю всі твої зуби,
В коробочку їх поскладаю
І буду над нею ридати.

Що таке пекло?

  • 31.05.08, 23:00
Відповідь одного із студентів була настільки “глибокою”, що професор вирішив поділитися нею в мережі...

Більшість студентів намагалися описати Пекло за допомогою закону Бойля, типу газ при розширенні охолоджується і температура при тиску падає.

Один із студентів написав:

«Спочатку ми повинні з'ясувати, як змінюється маса Пекла з часом. Для цього потрібно знати, скільки душ прибуває в Пекло і скільки душ його покидає. Я вважаю, що якщо душа потрапляє в Пекло, покинути вона його не може.
На питання, скільки душ прибуває в Пекло, нам допоможуть відповісти різні релігії, що існують сьогодні в світі. Більшість з цих релігій стверджує, що душі людей, що не належать до їх «церкви», однозначно потрапляють в Пекло. Оскільки людина не може належати більш ніж до однієї релігії, можна однозначно затверджувати що ВСІ душі потрапляють в Пекло. Взявши до уваги індекси народжуваності і смертності, можна припустити, що число душ в Пеклі росте експоненціально. Розглянемо тепер питання зміни об'єму Пекла. Щоб в Пеклі підтримувати однакову температуру і тиск, об'єм його повинен збільшуватися пропорційно збільшенню кількості душ - згідно закону Бойля. Інакше кажучи, ми маємо 2 варіанти:

1. Якщо Пекло розширюється повільніше, ніж росте число перебуваючих душ, то температура і тиск там будуть рости до тих пір, поки Пекло просто не розвалиться.
2. Якщо ж Пекло розширюється швидше, тоді температура і тиск падають - Пекло замерзне.

Який з варіантів правильний?


Узявши за основу вислів Анжели на першому курсі, що “в Пеклі швидше настане зима, чим я з тобою пересплю”, а так само той факт, що сьогодні ми прокинулися разом - ми прийдемо до однозначного висновку, що Пекло замерзло. З цього виходить, що Пекло не в змозі більш приймати душі. Залишається тільки Рай - що і підтверджує наявність Бога. Цим, мабуть, і пояснюється той факт, що Анжела всю минулу ніч кричала: “О, Боже!”.

Студент отримав “відмінно” - єдиний на курсі!

а я опублікував БОЯН, сюжет вигаданий, всі імена з етичних міркувань змінені. 

12%, 3 голоси

16%, 4 голоси

72%, 18 голосів
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

Забавка.

розпусти біляві коси,
здмухай пил вбрання мого,
на щоках червоні блиски
на устах моїх вино…




хочу перса ці дівочі,
цілувати безупину,
хочу їй дивитись в очі,
думкою до неї лину.


хочу серце, розум душу
все віддати лиш йому

всю тебе я випить мушу?


до твоїх рук торкнутись мушу,
втопитись в погляді очей,
відчути запах, смак і дотик,
бо втрачу сенс усіх речей.



серденько твоє приласкаю,
молюся, щоб тебе зберіг,
нікого до свого не підпускаю,
лише тебе, мій оберіг.

спалити сонце, випить море
змінити напрямок вітрів
усе, повір, усе ми зможем
любові крила, ріки снів.



продовжуємо віршик в міру своєї романтичності чи розпущеності

Ассенизатор починил туалет на МКС спустя неделю после поломки

  • 28.05.08, 10:21

28.05.2008 10:35 | www.rian.ru
МОСКВА, 28 мая - РИА Новости. Экипаж 17-й экспедиции на МКС - россияне Сергей Волков и Олег Кононенко, а также астронавт НАСА Гаррет Рейсман, работающие в настоящее время на станции, починили основной туалет не без содействия известного блоггера из i.ua, сообщил в среду РИА Новости представитель ЦУП. Туалет на МКС вышел из строя неделю назад. Сначала отказал вентилятор двигателя. После этого часть оборудования, отвечающая за сбор жидкости, работала с перебоями. "Туалет засорился неделю назад. Космонавты пользовались резервным туалетом, который находится на пилотируемом корабле "Союз ТМА-12". Космонавты заменили некоторые детали и на этой неделе починили основной туалет", - сказал собеседник агентства. Космический центр в Хьюстоне благодарит Ассенизатора за труд и награждает его всем содержимым туалетов МКС.

Послання любові своїм кривдникам...

Завела ти мене на глибину,
Старанно позбиравши соломинки,   
Сказали ти йому: "Пливи",
Воно втонуло, на очах сльозинки.
Чому втонуло, в розуму питайте,
Я все в нього питалася поради,
У нього я просила: "Сили дайте",
Він відповів: "Нема в мені розради".


10%, 1 голос

10%, 1 голос

30%, 3 голоси

40%, 4 голоси

10%, 1 голос
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

Не муза, а мука ... :-)

Нектару з Олімпа тобі не дістану,
З небес зірочок - поготів,
Напевно не раз тебе я обману, –
Отара чекає на мене чортів.
Сльозинки не раз утиратимеш,
Серденько не раз заболить,
Самотньо на мене ти ждатимеш,
Разом проведемо лиш мить.
Віршами весь біль не описано,
Його ж треба лиш пережить,
Багато чого недосказано,
Я хочу тебе лиш любить. 
 19.05.2008  ...найшло щось...хочеться...на безлюдний острів... не самому 

З.І. Ящик з гнилими помідорами пацталом


Скінчилось....

Перед початком вивчення філософії ти думаєш, що на цій картині чувачки просто так зібралися,



Потім починається Вона, "любов до мудрості", "наука всіх наук", вперше мозгами треба розкинути.


Ти починаєш розуміти, що сама картина глибоко символічна.

Тепер ти знаєш, що перед тобою Афінська школа філософів, але ти так і не можеш зрозуміти, нащо вона тобі здалася?
Тоді ти мало її вчив.

Вивчай її доти, поки не зрозумієш, що філософія стосується кожного з нас.
P.S. Якщо будеш її вивчати надто сильно, то один твій орган отримає шанс на безсмертя.