Блогери обійшли увагою «Євробачення-2017»

Збирався почитати звіт про Євробачення в бложиках, але так і не знайшов. В кращому випадку — репости відеотрансляцій. В гіршому — обсирання конкурсу рашистами. Дивно, щось українські блогери обійшли увагою «Євробачення-2017». Ну добре, хтось не слухає зарубіжну попсу. Декому байдуже до міжнародного конкурсу. Але ж це подія міжнародного масштабу, яка відбувається в Україні тільки вдруге.

Перед першим днем роботи

Трохи нервуюся перед першим днем на роботі. Страшно. Все-таки, нова сфера діяльності, нова робота, нове місце роботи (хоча в тому районі я вже працював). Але треба колись починати, бо байдикувати вже набридло. Звичайно, умови працевлаштування не ідеальні. Це ж не державна установа, де купа всяких плюшок. Хоча деякі бонуси обіцяють. Не знаю... загадувати наперед не буду. А то налаштуєшся — і облом. Так що побажайте удачі і спокою.

Концерт на Троїцькій площі

Відео концерту «Хвиля Країни», що відбувся минулої неділі на Троїцькій площі в Києві.А містечко «Євробачення» так толком і не подивився( Зате сходив на класний концерт.Ну і відео, яке передає атмосферу заходу.

Собака на заброшці

Виявляється, в заброшках можуть мешкати не лише бомжі, а й... собаки.При огляді будинку побачив собаку, що зазирає в кімнату Невизна картина.Але було ще незвичніше лазити під гавкіт. Собачка, наче некусюча. Але той гавкіт міг підняти перехожих. Тому сталк довелося пришвидшити.Відео невеличке. Якщо кому цікаво поглянути розширений фотозвіт — гоу за посиланням на відео.

Файний музон

Файна пісня. А скоро ще й відеокліп буде.

Добре забуте старе

  • 27.04.17, 13:21
Із серії «нове — добре забуте старе». Екс-група «Dazzle Dreams» — «Luiku»."Та вже прийшла неділяПродовжуєм дозвілляЗаїхавши в колибу на сто грамЯ подзоню дружиніСкажу що буду ниніЩо з кумом і не ходжу по бабам."

Дід J Панас - мікс 4

«Ви любите слухать казки? Це я знаю. Отож потихеньку починаю.»А казочки цього разу нові: MMDance "Батя", Вільна каса "Опа-опа", Соня Кей "Мелодія".http://pdj.cc/fqgKeP.S.: А плєєр на сайт шось не хоче ставитись.

Інтерв'ю з доктором Комаровським

Гортаючи стрічку новин, заглянув на сайт Дмитра Гордона. І знайшов там цікаве інтерв'ю доктора Комаровського. Там не лише про медицину, иаптеки і щеплення — але й про країну і можновладців.

Труять кицьок

Батько сьогодні розповів страшну історію. Схоже, що мешканці будинку вирішили позбавитися від котів. Каже, побачив мертву кішку біля миски з кормом. От такі у нас люди:( Тепер страшно нашого гуляку випускати.

Поминальний день

Сьогодні поминальний день, або Пасха для тих, хто помер. З'їздив на кладовище. В минулому році проігнорував, то треба було хоча б на цей раз поїхати пом'янути. Батя трохи не розрахував з пальним — машина заглохла посеред дороги. Добре, що поряд з кладовищем була заправка.Кладовище розширили, захопивши прилеглий пустир до дороги. Так що тепер і на старому кладовищі будуть робити захоронення (до цього старе кладовище було закритим). Здивувало, що «збирачі пасок» вже з самого ранку ...

Читати далі...