Труять кицьок

Батько сьогодні розповів страшну історію. Схоже, що мешканці будинку вирішили позбавитися від котів. Каже, побачив мертву кішку біля миски з кормом. От такі у нас люди:( Тепер страшно нашого гуляку випускати.

Поминальний день

Сьогодні поминальний день, або Пасха для тих, хто помер. З'їздив на кладовище. В минулому році проігнорував, то треба було хоча б на цей раз поїхати пом'янути. Батя трохи не розрахував з пальним — машина заглохла посеред дороги. Добре, що поряд з кладовищем була заправка.Кладовище розширили, захопивши прилеглий пустир до дороги. Так що тепер і на старому кладовищі будуть робити захоронення (до цього старе кладовище було закритим). Здивувало, що «збирачі пасок» вже з самого ранку ...

Читати далі...

Відео: від Ростову до Сочі поїздом

«Забив» на редагування ЖЖшки. Набридло... Вже другий тиждень(!!!) редагувати. Так шо можна трохи розслабитись і подивитись щось нове і цікавеньке.В 2013 «залипав» на відео з поїзду "Москва - Владівосток" (Транссіб (Не БАМ, але теж величезна залізниця). І от в рекомендованих відео натрапив на зйомки з поїзду Ростов - Сочі.

Мотор'ролла - Лінія

«Якою була би зимаЯкби ти була,Моя лінія.»Зовсім не фанат цієї групи. Але нова пісня сподобалась.Хоча із приспівами в кінці пісні переборщили.Ну а про що пісня? Про лінії на долонях.

Соня Кей - Рай

Свіжий трек від Соні Кей. В стилістиці попередніх пісень. Думаю, повторить успіх, як і композиції «Зоряний саундтрек», «Знаю я твоя».

KAZKA - Свята

СвЯта і святА.Напевно, цей трек можна вважати хітом, оскільки чув на багатьох радіостанціях. Цікаво, що виконавиця (чи гурт) — нова. Дебютанти — і одразу пісня стала популярною.Сучасна композиція з етно мотивами. Мені подобається.

Проблеми з фотохостінгом

Оце такої! В зв'язку з переїздом блогу з LJ з DW, вирішив поредагувати записи. Переробити лінки і підправити коди фоток (до середини 2014го на Яндексі був інший код). І виявив, що не видно одного знімку. Я, в принципі, розумію, що життя — дуже непевна річ і все у нашому світі відносно. Але ж Яндекс.фотки вихваляють. В інтернеті тільки про те й пишуть, що найкращий хостінг і випадків втрати фото не було.Погугливши знайшов, що і на Яндекс.фотках буває «злітають» фото. Мабуть через...

Читати далі...

Rock-H / Рокаш - Чом та чом

На і.юа вже презентували нову пісню «Чом та чом» від гурту Рокаш і Ангеліни Моняк. І ось з'явився відеокліп і нове аранжування на антиалкогольну пісню.У відеокліпі знялися Іван Сарканич (в ролі алкоголіка) і автор тексту — Павло Чучка (в ролі письменника). Зйомки проходили на околиці Мукачева.

«Фішка в тому шо непонятно хто каже текст»

«Фішка нашої команди в тому, шо непонятно хто каже текст»І коні з кліпу Полякової)Жаль, що по тєліку пізно показують.

Бюрократія

Таки був змушений звернутися до Центру зайнятості. Там якщо ніфіга не знайдуть, то хоча б порадять як переконувати роботодавців: «Ну ва-а-азьмите меня» ((с) Елена Воробей)). Бо після 30-ти працівники вже не потрібні( Та й підпсую статистику безробіття. Але не тут-то було...Ну, думаю, що може бути простіше — зареєструватись. Взяв документи, які потрібні. Але опа — треба довідку, що не є учасником сільскогосподарського господарства. Отакої?! Наше місто вважають «сільською місцевістю». А учасники...

Читати далі...