Профіль

fedun

fedun

Україна, Івано-Франківськ

Рейтинг в розділі:

Джек в ловушке

  • 26.10.13, 11:10

Усіх з вихідними, гарних вихідних

Сын застал родителей врасплох

  • 25.10.13, 13:05

А хто би сумнівався, що знімали таку збочену рекламу німці

Глючні карти памяті

  • 24.10.13, 21:59
karty_pamyati
Ціна карток памяті постійно падає, але одночасно падає і якість цих карт. Тепер велику карту памяті можна придбати до 100 грн. За останній час замітив, що карти починають глючити, навіть не дуже старі. А на картах зберігається цінна інформація, наприклад фотографії з важливих подій. Часто вдається за допомогою спеціального софта відновити цю цінну інформацію. За цей рік заглючили 3 sd-карти, одна на робочому фотіку підвела у дуже непідходячий момент, друга на мому домашньому фотоапараті теж почала нестабільно працювати, а остання третя у сестри теж заглючила.
Попередні дві пропрацювали троха довго, одна 4-ри роки, друга десь 2, а сестрі взагалі неповезло трохи більше півроку карта пропрацювали. Вона купила зеркальний фотік + карту памяті у інтернет магазині. Карта почала глючити, фотік не бачив карти памяті, час від часу фотопарат хотів її відформатувати. З останньої події у неї пропали усі фотографії. На щастя фотки я відновив. Але карту таку використовувати вже далі категорично не хотів. Тобто після форматування на компі чи на фотоапараті її можна було використовувати далі, але через невеликий час вона знову глючила. Експерементувати не хотів, купив одразу нову.
Потім мені спало на думку перевірити інтернет магазин, як в них робота із клієнтами налажена. Тобто ціна карти невисока, якийсь бігати скандал піднімати мені нехотілось. А вот превірити інтернет магазин на надійність, ой як хотілось. По перше за останній час купував у них багато техніки, ще покищо проблем не було. Але все добре коли все добре працює. Про це у наступному пості.
А у Вас френди, були проблеми з картами памяті? скільки яка карта памяті прослужила?

Конференція D-link

  • 23.10.13, 11:07
DLinkLogo
Прийняв участь у конференції "Сучасні ІТ технології" від представників длінк в Україні.
Програма конференції: - Презентація рішень з надання якісного Wi-Fi доступу,
- Презентація рішень з відео нагляду на базі IP камер D-Link;
- Презентація рішень із забезпечення мережевої безпеки компанії;
- Демонстрація обладнання та впроваджених рішень.
На моє здивування запрошених на конференції було не багато, а точніше 6. Судячи по кількості крісел у залі, не планувалось багато людей, напевно запрошувались конкретні організації, з яких більша половина проігнорувала. Не знаю, як для організаторів, але для слухачів воно навіть і краще, ніхто не заважає, можна  задавати більше цікавих питань, що саме тебе цікавить.
Перша доповідь Сергія - Презентація рішень з надання якісного Wi-Fi доступу, який в ІТ пропрацював досить багато, була цікавою. Він не нудно доповідав, веселив і розказував різні випадки із життя. Позитивний такий чувак. Багато інформації знав, але і багато почув цікавого. Він підтвердив мою думку, стосовно того, що на одну точку вайфай не варто вішати багато клієнтів навіть на дуже круту. Якщо до точки підключається клієнт по b стандарту, а особливо по g, точка переходить у повільніший режим роботи і страждають усі клієнти. Пропонував конкретні рішення від бюджетних до дорогих. Сподобались рішення роумінг системи, коли мобільний клієнт автоматично переключається із точки на точку.
Наступна доповідь по відеонагляду була не менш цікава. Функціональність іп відеокамер та їх рішення мене приємно здивували, дуже багата функціональність, як програмна так і апаратна. З дорогих моделей були іп-камери із 20-м оптичним зумом, камери із обзором 360 "Рибне око". Все можна було оглянути, подивитись на практиці. Функціональність дуже велика. Особливо сподобалось, що можна задавати камері патрулювання території по заданій траєкторії.
Третя доповідь про збереження мережевої безпеки було найкоротшою. Пропонувалось також цікаве рішення у одному шлюзі фаєрвол + антивірус. Демонстрували різного класу обладнання. Рішення хто хоче зекономити на антивірусі, купується одна ліцензія на шлюз, а не на кожну станцію. Шлюз може автоматично захищати від атак як із зовні, так із внутрішньої мережі, шляхом блокування того чи іншого порту, може підтримувати постійне зєднання від різних провайдерів.
Вкінці подарили нам книги "Базові технології компютерних мереж", буде цікаво оновити свої знання по мережах. Книга цікава тим, що написана Сергієм, який опирається на практичну сторону.

Пивасік

  • 21.10.13, 20:36
beer
Знайомі привезли із поїздки пивасік, що рекламував раніше, Угорщина-Австрія. Дуже їм сподобалась поїздка. Чудові країни, чисто, гарно, цікаво. У свій час теж туди їздив пару раз. Тільки згадую і завидую. В знак вдячності передали мені пивасік. Те що справа із Відня, зліва із Будапешта. Дуже смачне пиво, з Відня трохи більше посмакувало, але із Будапешта теж смачне. Дуже приємно, що уважили.

Сказочная Русь

  • 21.10.13, 13:59

Побачив нові серії, сподобалось. Перші серії Сказочная Русь були дуже прикольні, регулярно дивився  і ржав. Але якось вже згодов, стало набридати, якось одноманітно вони їх робили. А в суботу переглянув чисто випадково по тв, сподобалось. Сподобалось, бо вводять нові персонажі, нові цікаві сюжети
Геша Харьковський, геша у тебя скучное лицо, тебе денег никто не даст. Ржу Не могу.
Потім Льоня Космос вопше красавчік: люблю когда меня плющит. Батькарусі  Картащенко і його син картафан, картафон, картакласники, картатошка...
Князь Владимир да перекройте им квас, хорошо только вступите в таможений союз. Г-г
Молодці 95 квартал що так настрій
підніають, бо ці грьобані політики так вже усіх задовбали.
 

Спортивні окуляри uvex

  • 20.10.13, 22:41
  • uvex
uvex
Давно хотів купити окуляри для захисту від сонця, комах, вітру. Сьогодні здійнилась моя мрія. Попадання комах у очі штука неприємна. Як згадував у попередньому пості, перед велопоїздкою з друзями заїхали у веломагазин на Мельника не просто так, подивитися чого там новенького. Ці окуляри бачив там і раніше, ще як купував сідло. Сідлом дуже задоволений, після сьогоднішньої поїздки дупа взагалі не болить, дуже комфортне сідло.
Як добре коли щось купуєш, а воно оправдовує твої сподівання, і грошей зовсім не жалко, головне що річ класна, якісна, зручна. Вибрав саме ці окуляри, а не скажімо чорні, через те що вони універсальні, у них можна комфортно їздити і дньом і ввечері. Це важливий для мене критерій, плюс ціна не висока, фірма uvex відома і класна. Сьогодні їх випробував у поїздці і теж ними дуже задоволений.

"Реальні кабани" на велотрасі

  • 20.10.13, 21:59
CAM00232_новый размер
Засидівся щось останнім часом дома, кожен жень робота-дім, трохи вже аж некомфортно почувався, тіло хоче руху а душа пригод. Планував у гори бодай на один день цими вихідними, та нажаль несклалося. А от погода як і передбачав не підвела. Зібрав компанію і запропонував на велосипедах катнутися. Куди їхати, на думку нічого нового не спадало, тож запропонува старий добрий маршрут
до Дністра
Зібралися їхати із старими добрими друзяками, давно вже з ними нікуди не вибиралися. По дорозі заїхали у веломагазин глянути чого доброго, планував прикупитися, обновка у пості вище буде. Перезвонили ще Юрі, теж доброму старому другу, хоч і живе зараз в іншому районі, але підозрювали що не відмовиться, бо знали що прикупив собі нового залізного коня. От і повід випробувати та показати друзям. В загальному велік непоганий, хоча деякі комплектуючі можна було і покраще взяти за таку ціну.
Товариш по дорозі загубив рукавицю, перша неприємність, вернувся пару метрів глянути чи нема, та не знайшов, шкода хоть і не нові були.
Вітя рванув уперед, в нього спортивна підготовка, кожен день тренується. Мені важко було за ним триматися, хоча в нього велік проти мого не зрівняється, всештаки дається взнаки спортивна підготовка. Але терпів, не здавався, вкінці навіть перегнав, аж по ногах рубануло. Важко але приємно, вже забув що таке фізичний біль, зупинилися на повороті, щоб зачикати решту. В Єзуполі два рази зупинялися, Юра після вчорашнього перепою зле почувався, шукали що б купити такого, щоб попустило. Вже мені трохи це не подобалось, бо їхали кататись а не по придорожніх магазинах ходити. Щось купив він проти похмілки, поїхали далі. Заїхали на Дністер зїли по батончику та й додому повертатися. Шкода що ніхто не хотів покупатися, вода ніби тепла була, я б склав компанію.

CAM00233_новый размер
По дорозі після Ганусівки Вітя знову рванув, вже триматися мені було важко, відпустив його. Планували заїхати в Шершень на чебуреки.
В колибі куча машин та людей. Заскочили спитатися за скільки можуть бути чебуреки. Обіцяли за годину, ми передумали і вирушили далі. Далі був, як завжди, класний спуск у Підлужжі. Зупинилися попити кваску. По дорозі бачили пару компаній на велосипедах, досить таки крутих велосипедах, всі такі в шоломах, екіпіровані. Радує що люди трохи починають більше займаються спортом, раніще це якось дико було, а зараз це дуже круто.

Жопа вже близько

  • 20.10.13, 11:10
196645
Був сьогодні на ринку, помідори по 15 грн, огірки по 16грн, це якийсь писець. Банани в два рази дешевші за огірки. Євроінтеграція розпочалася...

Іван Сила

strong-ivan
Ходили сьогодні на фільм Іван Сила. Вибрав саме його через те що фільм українського виробництва та знятий на реальних подіях. Люблю біографічні фільми про сильних духом та волею людей. Цікаво було подивитися на український кіноматораф, якого практично немає. Попередній фільм українського виробництва ТойХтоПройшовКрізьВогонь справив на мене неабияке враження, теж побудований на реальних подіях

Приємно що Василь Вірастюк прийняв участь у зйомках, зіграв роль циркового артиста Велета, першого серйозного суперника Івана, а згодом і його друга. Дмитро Халаджі зіграв головну роль, також український спортцмен, чемпіон України з поуерліфтингу, рекорцмен книги рекордів Гіннеса та України. Багато відомих українських акторів із довгоносиків та маски шоу. Режисер фільму Віктор Андрієнко.

Кіно знято на реальних подіях. Змальовує життя Івана Фірцака, який народився на Закарпатті у селі Білки 1899 року. Іван це український борець, силач, артист цирку. У 1928 році був визнаний найсильнішою людиною планети.
Kroton-2
Коли йшов на фільм то подумав спочатку про Піддубного Івана - Український спортцмен-борець, шестиразовий чемпіон світу з борьби. Вже переглядаючи фільм зрозуміли що це про іншу людину. А в кінці почули - Іван Фірцак. Був здивований, бо раніше про нього нічого не чув.
Знято гарно, отримав велике задоволення від перегляду якісного сімейного кіно. Що хочеться особливо виділити, цей фільм можна дивитися із дітьми. ФІльм легкий, місцями на емоціях, у двох сценах навіть просльозився. Головний девіз фільму Іван Сила "Правда завжди переможе" супроводжується протягом усього фільму


http://www.fedun.com.ua/uk/film/161-film-strong-ivan.html