хочу сюди!
 

Ліда

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 46-56 років

"Реальні кабани" на велотрасі

  • 20.10.13, 21:59
CAM00232_новый размер
Засидівся щось останнім часом дома, кожен жень робота-дім, трохи вже аж некомфортно почувався, тіло хоче руху а душа пригод. Планував у гори бодай на один день цими вихідними, та нажаль несклалося. А от погода як і передбачав не підвела. Зібрав компанію і запропонував на велосипедах катнутися. Куди їхати, на думку нічого нового не спадало, тож запропонува старий добрий маршрут
до Дністра
Зібралися їхати із старими добрими друзяками, давно вже з ними нікуди не вибиралися. По дорозі заїхали у веломагазин глянути чого доброго, планував прикупитися, обновка у пості вище буде. Перезвонили ще Юрі, теж доброму старому другу, хоч і живе зараз в іншому районі, але підозрювали що не відмовиться, бо знали що прикупив собі нового залізного коня. От і повід випробувати та показати друзям. В загальному велік непоганий, хоча деякі комплектуючі можна було і покраще взяти за таку ціну.
Товариш по дорозі загубив рукавицю, перша неприємність, вернувся пару метрів глянути чи нема, та не знайшов, шкода хоть і не нові були.
Вітя рванув уперед, в нього спортивна підготовка, кожен день тренується. Мені важко було за ним триматися, хоча в нього велік проти мого не зрівняється, всештаки дається взнаки спортивна підготовка. Але терпів, не здавався, вкінці навіть перегнав, аж по ногах рубануло. Важко але приємно, вже забув що таке фізичний біль, зупинилися на повороті, щоб зачикати решту. В Єзуполі два рази зупинялися, Юра після вчорашнього перепою зле почувався, шукали що б купити такого, щоб попустило. Вже мені трохи це не подобалось, бо їхали кататись а не по придорожніх магазинах ходити. Щось купив він проти похмілки, поїхали далі. Заїхали на Дністер зїли по батончику та й додому повертатися. Шкода що ніхто не хотів покупатися, вода ніби тепла була, я б склав компанію.

CAM00233_новый размер
По дорозі після Ганусівки Вітя знову рванув, вже триматися мені було важко, відпустив його. Планували заїхати в Шершень на чебуреки.
В колибі куча машин та людей. Заскочили спитатися за скільки можуть бути чебуреки. Обіцяли за годину, ми передумали і вирушили далі. Далі був, як завжди, класний спуск у Підлужжі. Зупинилися попити кваску. По дорозі бачили пару компаній на велосипедах, досить таки крутих велосипедах, всі такі в шоломах, екіпіровані. Радує що люди трохи починають більше займаються спортом, раніще це якось дико було, а зараз це дуже круто.
2

Коментарі

120.10.13, 22:07

Фото мало...

    220.10.13, 22:10Відповідь на 1 від doktor_khaos

    фотік дома забув. фоткав на мобілу