Профіль

fedun

fedun

Україна, Івано-Франківськ

Рейтинг в розділі:

Кличко наваляв Повєткину

  • 06.10.13, 12:29
373145
Дивився поєдинок і сильно хвилювався за нашого чемпіона. Шкода звичайно що Володимир не переміг нокаутом. До останнього вірив. Було пару нокдаунів, але Поветкіну повезло вистояти. Кличко домінував увесь бій і впевнено контролював рухи суперника, наносив час від часу свої ніщевні удари, блокував суперника, повністю диктував свою гру.
Після бою всі чомусь хвалять Олександра, говорять що молодець вистояв, що у нього велике майбутне. Мені просто смішно, так він показав мужність і заслуговує на увагу що витерпів знущання Кличка. Майбутне в боксі у 34, я вважаю що він показав свій максимум, і до Кличка йому ще далеко.
Кличко безперечно молодець і чемпіон, впевнено відстояв свій титул за що йому велика подяка і хвала. Я пишаюся такими співвітчизниками. Слава Україні!

Аральське море


Внаслідок діяльності людства практично на очах зникло Аральське море. Колишне озеро було четвертим у світі за величиною, воно було розміщене на кордоні між Казахстаном та Узбекистаном. З 1960 року рівень води став різко знижуватись внаслідок збору води із основних річок джерел з метою зрошення.
Під катом гіфка на якій видно як по роках різко зменшувалось Аральське море 1960-2010 роки.



У 2001 році в результаті падіння рівня води острів Відродження з'єднався з материком. На цьому острові до 1992 року діяла радянська військова біохімічна лабораторія, яка випробувала бактеріологічну зброю - збудники сибірської виразки, туляремії, бруцельозу, чуми, тифу, віспи, а також ботулінічний токсин - на лабораторних тварин. Існують побоювання, що смертельно небезпечні мікроорганізми, поховані в грунті на острові, зберегли життєздатність, і заражені гризуни можуть стати їх розповсюджувачами в інші регіони.
http://vfedun.livejournal.com/

Пропадає доступ до принтера та папок windows 7 із XP по мережі

  • 03.10.13, 20:54
Часто пропадає доступ до мережевих ресурсів windows 7 із ХР, друк та доступ до папок. В даній проблемі допомагала перегрузка windows 7. Кожен раз перегружати через це компютер напрягає, тай буває що відкрито куча потрібних програм. Це все звязано із настройками ОС які встановлені по замовчуванню розробниками. Отже як настроїти  правильно windows 7 щоб не пропадав друк та доступ до нього із windows xp

Помилка в тому що сервер не зміг виділити память із невигружайомого пула памяті, досягнутий вказаний у конфігурації верхній ліміт. Відповідно якщо перегрузити у віндовс 7 службу сервер все знову повинно працювати. Але як зробити щоб кожен раз не перегружати.

Треба вказати в настройках віндовс 7, що ми її хочемо використовувати в якості файл-сервера, і щоб вона виділяла під це діло відповідно ресурси.

Для цього потрібно поміняти деякі ключі у системному реєстрі windows 7. Відкриваємо редактор реєстру

Пуск- виполнить - вводимо команду regedit

Знаходимо наступний параметр

HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\SessionManager\MemoryManagement\LargeSystemCache

та змінюємо його значення на "1"

Далі у реєстрі знаходимо:

HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\lanmanserver\parameters\size

та змінюємо його значення на "3"

Після чого перегружаємо компютер. Проблему з друком та доступом із windows xp на windows 7 тепер вирішино.

www.fedun.com.ua

Хомяк тролить гаїшника

У знайомих побачив прікольну іграшку говорячого хомяка, прикольна штука, повторює те що говориш та рухається. На відміну від схожих програм що є на телефоні типу Том чи розмовляючого Бена, в живу це якось виглядає прикольніше. Іграшка досить голосно і якісно повторює голос та рухається. Замовив і собі такого хомячка, та знайшов в неті прікольне відео із цим хомячком, сміюся аж неможу:


http://vfedun.livejournal.com/

Дім

Дім - документальний фільм режисера Янна Артюса-Бертрана 2009 року випуску, заборонений для перегляду у 36 країнах світу. Надзвичайно захоплююче кіно про нашу планету, про катастрофічні проблени людства які потрібно вирішувати вже зараз. Усі кадри надзвичайно красиві та унікальні зняті із висоти пташиного польота.

Фільм демонструє красу і усю велич нашої планети Земля. Безкрайня річка Окаванго і могутній вулкан Кіліманджаро, незаймані пейзажі Ісландії і крижані простори Антарктиди - вся безмежна палітра фарб живого світу. Це наш спільний дім, який так само дивний, як і беззахисний перед руйнівною діяльністю людини. Згубні наслідки промислової окупації, техногенні катастрофи і військові дії завдають нещівної шкоди планеті, розкриваючи глядачеві реальну ситуацію.

За 18 місяців знімальна група побувала у 53 країнах світу. При цьому в деяких країнах, наприклад в Китаї та Саудівській Аравії, режисерові було відмовлено у проведенні повітряної зйомки. В Індії половина знятих матеріалів була конфіскована, а в Аргентині Артюс-Бертрану і його помічникам довелося провести тиждень у в'язниці. Народженню фільму передували 15 років роботи, протягом яких було створено 500 тисяч фотографій.


Сторінки:
1
18
19
20
21
22
23
24
25
попередня
наступна