хочу сюди!
 

Ліда

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 46-56 років

Іван Сила

strong-ivan
Ходили сьогодні на фільм Іван Сила. Вибрав саме його через те що фільм українського виробництва та знятий на реальних подіях. Люблю біографічні фільми про сильних духом та волею людей. Цікаво було подивитися на український кіноматораф, якого практично немає. Попередній фільм українського виробництва ТойХтоПройшовКрізьВогонь справив на мене неабияке враження, теж побудований на реальних подіях

Приємно що Василь Вірастюк прийняв участь у зйомках, зіграв роль циркового артиста Велета, першого серйозного суперника Івана, а згодом і його друга. Дмитро Халаджі зіграв головну роль, також український спортцмен, чемпіон України з поуерліфтингу, рекорцмен книги рекордів Гіннеса та України. Багато відомих українських акторів із довгоносиків та маски шоу. Режисер фільму Віктор Андрієнко.

Кіно знято на реальних подіях. Змальовує життя Івана Фірцака, який народився на Закарпатті у селі Білки 1899 року. Іван це український борець, силач, артист цирку. У 1928 році був визнаний найсильнішою людиною планети.
Kroton-2
Коли йшов на фільм то подумав спочатку про Піддубного Івана - Український спортцмен-борець, шестиразовий чемпіон світу з борьби. Вже переглядаючи фільм зрозуміли що це про іншу людину. А в кінці почули - Іван Фірцак. Був здивований, бо раніше про нього нічого не чув.
Знято гарно, отримав велике задоволення від перегляду якісного сімейного кіно. Що хочеться особливо виділити, цей фільм можна дивитися із дітьми. ФІльм легкий, місцями на емоціях, у двох сценах навіть просльозився. Головний девіз фільму Іван Сила "Правда завжди переможе" супроводжується протягом усього фільму


http://www.fedun.com.ua/uk/film/161-film-strong-ivan.html

4

Коментарі