хочу сюди!
 

Инна

43 роки, овен, познайомиться з хлопцем у віці 37-54 років

Конференція D-link

  • 23.10.13, 11:07
DLinkLogo
Прийняв участь у конференції "Сучасні ІТ технології" від представників длінк в Україні.
Програма конференції: - Презентація рішень з надання якісного Wi-Fi доступу,
- Презентація рішень з відео нагляду на базі IP камер D-Link;
- Презентація рішень із забезпечення мережевої безпеки компанії;
- Демонстрація обладнання та впроваджених рішень.
На моє здивування запрошених на конференції було не багато, а точніше 6. Судячи по кількості крісел у залі, не планувалось багато людей, напевно запрошувались конкретні організації, з яких більша половина проігнорувала. Не знаю, як для організаторів, але для слухачів воно навіть і краще, ніхто не заважає, можна  задавати більше цікавих питань, що саме тебе цікавить.
Перша доповідь Сергія - Презентація рішень з надання якісного Wi-Fi доступу, який в ІТ пропрацював досить багато, була цікавою. Він не нудно доповідав, веселив і розказував різні випадки із життя. Позитивний такий чувак. Багато інформації знав, але і багато почув цікавого. Він підтвердив мою думку, стосовно того, що на одну точку вайфай не варто вішати багато клієнтів навіть на дуже круту. Якщо до точки підключається клієнт по b стандарту, а особливо по g, точка переходить у повільніший режим роботи і страждають усі клієнти. Пропонував конкретні рішення від бюджетних до дорогих. Сподобались рішення роумінг системи, коли мобільний клієнт автоматично переключається із точки на точку.
Наступна доповідь по відеонагляду була не менш цікава. Функціональність іп відеокамер та їх рішення мене приємно здивували, дуже багата функціональність, як програмна так і апаратна. З дорогих моделей були іп-камери із 20-м оптичним зумом, камери із обзором 360 "Рибне око". Все можна було оглянути, подивитись на практиці. Функціональність дуже велика. Особливо сподобалось, що можна задавати камері патрулювання території по заданій траєкторії.
Третя доповідь про збереження мережевої безпеки було найкоротшою. Пропонувалось також цікаве рішення у одному шлюзі фаєрвол + антивірус. Демонстрували різного класу обладнання. Рішення хто хоче зекономити на антивірусі, купується одна ліцензія на шлюз, а не на кожну станцію. Шлюз може автоматично захищати від атак як із зовні, так із внутрішньої мережі, шляхом блокування того чи іншого порту, може підтримувати постійне зєднання від різних провайдерів.
Вкінці подарили нам книги "Базові технології компютерних мереж", буде цікаво оновити свої знання по мережах. Книга цікава тим, що написана Сергієм, який опирається на практичну сторону.
0

Коментарі