Профіль

fedun

fedun

Україна, Івано-Франківськ

Рейтинг в розділі:

Львів

  • 17.02.14, 10:05
Рекомендую подивитися передачу "Орел і Решка" про Львів. Хто навіть бував у Львові, думаю що буде цікаво. Львів красиве старовинне місто де є що подивитися і гарно провести час:

Буковель

  • 16.02.14, 12:13

Після довгої перерви, нарешті сьогодні побував на Буковелі, відкрив так би мовити свій сезон 2014. У звязку із певними обставинами, то не вистачало часу, то бажання. А переглянувши деякі фрагменти зимової олімпіади, втриматися не зміг. Отож враження від поїздки, багато фото та відео

[ Читати далі ]

Майстер-клас до Дня Св. Валентина

  • 12.02.14, 21:12
Сьогодні знову відбувся майстер-клас з декорування пряника у ресторані Надія, учасники якого мали можливість власноруч розмалювати пряник.
P2

[ Читати далі ]

Купання з кругом

  • 11.02.14, 08:47
Учора малу купали перший раз із кругом у великій ванночці. Про цей метод купання описував раніше тут.
Купання в малій ванночці, що робили до цього, не рекомендую, це немож назвати купанням. Звичайно коли купаєш перший місяць, потрібно кипятити воду, то тут без малої ванночки обійтися важко.
І як тьоща не ходила і не "скреготала" ми всеодно зробили своє. Малій дуже сподобалось, її радість було явно видно. А нам ще більше сподобалось. По перше велика кількість води, мала окрім голови повністю у воді, по друге мала може сама відчути свободу дій, повноцінно рухатись розробляючи мязи, плавати як у басейні.

Корисна штука

  • 05.02.14, 21:10
Побачив в одному з офісів. Треба перечитувати цей текст  час від часу, щоб не зазнаватися

pravyla

5.10

  • 05.02.14, 11:34
5.10_logo
Ситуація в країні складна, окрім політичної кризи маємо важку економічну ситуацію. Якщо би населення жило заможно нікому не цікаво було займатися політикою, мітингами, страйками і т.д. Зі зміною політиків нічого суттєво в країні не змінюється, все залишається так як було, міняються тільки чиновники. Чому так відбувається?
Тому що неправильна сама система, яку треба терміново кардинально міняти. Перш за все, окрім загальних закликів немає чіткої програми. Навіть в опозиційних силах немає реального плану виходу із кризи. Зрозуміло що потрібно залучати інвестиції, створювати нові робочі місця і таке інше, це все ми знаємо, а чітких кроків як можна цього досягти немає.

[ Читати далі ]