Профіль

fedun

fedun

Україна, Івано-Франківськ

Рейтинг в розділі:

Невже гітлер повертається

  • 28.02.14, 19:19


Спаси нас Боже!

Путинська окупація

  • 28.02.14, 10:26
Слідкую за останніми подіями в криму, важко бути осторонь. Це нагле захоплення Росією території України. Захоплення парламенту криму озброєними до зубів російськими боєвиками, захоплення аеропорту, постійними корсуваннями бтр півостровом. Скороставшись нестабільною ситуацією путін хоче відібрати собі крим.
Прихистивши в себе злочинця диктатора януковича, путин намагається сказати громадськості хто він є насправді, що він є тим самим корумпованим злочинним диктатором та щей окупантом. Вбивства людей на майдані робилися з путинської подачі. Ми памятаємо після яких зустрічей та консультацій янукович почав воювати із власним народом. Не мав би він підтримки в путіна все би зовсім інакше закінчилося, можливо без кровопролиття.
Світ уважно слідкує за подіями що відбуваються, є міжнародні договори та гарантії, зобовязання. Російський диктатор не зможе забрати крим це очевидно. Він порушує всі міжнародні договори. Це вже пряма війна проти українського народу.

Франківськ прощався із героєм Романом Гуриком

  • 24.02.14, 17:45
Такої великої кількості людей на вулицях рідного міста я ще не бачив у своєму житті, центральні вулиці були забиті вщент. Довгожили також стверджують, що не бачили ще такої кількості людей. Людей зібралися десятки тисяч щоб попрощатися із юним лицарем, івано-франківцем, бійцем небесної сотні - Романом Гуриком.
Роману було всього навсього 19 років. Він був убитий снайпером на майдані у Києві.
Роман навчався на факультеті філософії. Знайомі хлопця згадують - Роман від самого початку був на столичних барикадах. Їздив туди з батьком, а потім і сам. Востаннє хлопець написав на своїй сторінці у соцмережі: «Зараз або ніколи. Всі на Грушевського. На смерть».
Люди не помістилися біля площі ОДА, вщент забиті вулиці
01

[ Читати далі ]