Профіль

fedun

fedun

Україна, Івано-Франківськ

Рейтинг в розділі:

План захвата Бендеровцами Севастополя

  • 04.02.14, 09:38

интересно кем еще будут пугать своих рабов чиновники, если те перестанут бояться бандеровцев?

Волк с Уолл-стрит

  • 03.02.14, 11:02
The-Wolf-of-Wall-Street-afisha3
Подивився учора фільм, чесно кажучи трохи розчарувався, не скажу що фільм взагалі не сподобався, але це явно не те що очікував. Моя оцінка 6 з 10. Не знаю, щось навіть не маю бажання обзор писати, подумаю ще до вечора.

Беркут избил около полусотни журналистов

  • 01.02.14, 22:02
Журналист Рейтер
В Киеве в ходе акций протеста пострадали украинские и иностранные журналисты. Список составила в Facebook Zoya Kazanzhy. Сейчас количество пострадавших составляет около 40 человек, однако их число постоянно растет.

[ Читати далі ]

Не хотим перемен!

  • 31.01.14, 12:28

Їх влаштовує корумпована влада, розбиті дороги, мізерні зарплати. Якось неприродньо, розумній людині властиве тягнутися до кращого, розвиватися, будувати нове. Мислення раба залишатися на тому що є, або навіть гірше, лишень би не трогали. Та подивіться в яких ви умовах працюєте, про яку стабільність може йти мова.

Брехливі російські канали

  • 31.01.14, 00:10
Щойно заради цікавості глянув "спотворену реальність" російських журналістів українських подій. Мені було цікаво через те, що дивує як вороже сприймають те що відбувається зараз в Україні росіяни. Я жахнувся, непросто отримав плювок в лице свого народу, та мені вуха у трубочку скручувало, ніби хтось мені скребів металічним предметом по голові. КГБ добре знає як зомбувати своїх рабів і використовувати їх. Російська пропаганда відпрацьовує в 1000 раз гроші путіна. Гоніть тих продажних шлюх журналістів із своїх екранів. Можу впевнено говорити, те що говориться цими людьми це 90 брехня. Російський журналіст не висвітлює подію, він її коментує із сторони вигідної путіну. Власне їх навіть і журналістами назвати не можна, це якось інакше називалося, політінформація.
Можливо і тому нас відштовхує ТС, тотальна корупція, брехня, несправедливість. Як до таких цінностей можна йти, коли тебе рахують ворогом. Це до добра не призведе, перш завсе самій росії.