Профіль

fedun

fedun

Україна, Івано-Франківськ

Рейтинг в розділі:

Революція

  • 21.01.14, 21:52
zekaget
Спостерігаємо із жахом що твориться протягом останніх днів на вулицях столиці, в голові таке не вкладається. Яник довів країну до війни, до хаосу, до руїни. І продовжує нищити країну, воюючи із власним народом. Ми бачимо що ця влада наскільки бандитська, що не зупиниться ні перед чим. Після незаконного прийняття 16 січня насильницьких законів, люди не витримали. Ці бандитські закони реально зачіпають права та свободи громадян, безглузді закони неконституційні. Всі в шоці.
Зрозуміло було одразу, що люди так просто не розійдуться, і на ще більше насильство, будуть відповідати ще більшими незадоволеннями.
Можна було піти трохи іншим шляхом, зробити певні поступки, піти на переговори, хоча б відправити уряд у відставку. Але їм людей не жалко, вони будуть їх мучити, калічити, вони служать незрозуміло кому. І заводять країну у ще більшу кризу.
Скільки безглуздо побитих та покалічених громадян, молодих людей. І все заради чого. Вони не розуміють, що всім від цього буде гірше. Вони вперто та цинічно будуть стояти до останнього.
Міліція навмисне тяжко травмує людей, катувати їм по кайфу, там служать недоумки, ведеться пряма війна із журналістами. Влада готово на все, щоб бути дальше при владі. Які вони цінності переслідують, у що вірять?
Покращення наступило, президент почув кожного.

Купання на Водохреща

  • 21.01.14, 13:09
Купатися цьогоріч було цікаво, лишень із погодою в цей день не повезло, хотілося снігу хоть трохи, а падав дощ. Але з іншої сторони було тепло і купатися не дуже страшно, через що багато моїх знайомих, які би ніколи не подумав, що зважаться, купалися теж.
Спочатку як заведено освята води на річці, зібралося багато людей.
01_vodochrescha

[ Читати далі ]

Водохреща

  • 18.01.14, 13:29
Сьогодні відзначають другий Святий Вечір. Страви подаються пісними, теж готується як на перший Святий Вечір кутя, вареники, гриби, риба, узвар, пампушки, голубці, капуста. В цей вечір ходять щедрувати.
А завтра, моє улюблене свято Водохреща, відзначається 19 січня, в цей день освячується вода та якщо вистачить сміливості можна купатися. Ми вже два роки підряд з друзями купаємося на Водохреща. Купатися на Водохреща це дуже здорово, організм гартується, освячується і протягом року відчуваю себе здорово.

Мої минулорічні враження та поради щодо купання на Водохреща.
Цьогоріч, теж плануємо з друзями купатися.

Маланка

  • 14.01.14, 11:38

Учора був другий новий рік за старим календарем так званий "старий" новий рік, в народі Маланка, відзначають 13 січня.

[ Читати далі ]

Сію сію посіваю

  • 14.01.14, 08:27
50520284
Сію Сію посіваю з Новим Роком Вас вітаю!
Сійся родися жито пшениця й усяка пашниця
На щастя, на здоровя та на цей Новий рік,
Щоб Вам краще жилося як той рік
Коноплі під стелю, льон по коліна
Щоб Вас хрещених голова не боліла
Сію Сію посіваю з Новим Роком Вас вітаю!
Христося Рождає!

Згадав дитинство і так сьогодні вранці засівав дома та на роботі, заробив 121 грн і 5 яблук.

Падає сніг

Сьогодні погода вже більше по зимовому, холодно, вітер, за вікном падає сніг

хоча сніг розтає, але всеодно легше smile
Ялинка
[ Читати далі ]