хочу сюди!
 

Natalia

43 роки, близнюки, познайомиться з хлопцем у віці 35-50 років

Купання немовлят

За ці 1,5 місяці відчув всі радості та клопоти батьківства. Це перша дитина і тому все в перший раз, не знаєш що до чого як братися. Наслухалися різних дурних і не зовсім порад. Зараз живемо у тьощі, про що писав раніше. Відчув на собі всі тещені радості. Хоча не рахую свою тещу поганою людиною, і розумію що вона хоче як найкраще. Але місцями так було що все дістало, хотілось спакувати валізи і гайда.
Саме більше дратує старомодний підхід до всього, всі ці дурні забобони і всякі заморочки. Хоча розумію що без її допомоги нам би було тяжко. Але другої такої дурниці робити не буду, кожна молода сімя має жити окремо і крапка.
Одна із дратівливих тьощиних заморочок це купання дитини. Вона хотіла купати дитину на кухні при включених комфорках. Мені одразу ця ідея не сподобалось, на що категорично заперечив. Настояв щоб купати у кімнаті. Від багатьох знайомих чув, що класно купати по новому, на шию дитини надівають круг, наповнюють водою ванну щоб дитина була вся у воді, дитинка плаває самостійно, відштовхується ногами та руками, виглядає гарно:

Планую так само купати, рекомендують із 2-3 місяців починати. Незнаю як на це буде тьоща реагувати, але це її проблеми.  Зараз купаємо по тьощеній методиці, кипятимо воду, добавляємо різну травку, води небагато, купаємо недовго(приблизно 5 хв). Тьоща малу обгортає простирадлом і так опускає у ванну, щоб мала не мерзла та не лякалась води. Ну я розумію перші рази, але це вже кілька тижнів так. У малій кількості води незручно купати, дитинка неповністю у воді.
Якось мене все це діло не радує. Подивився Коморовського, що він на це говорить, був вражений, багато чого що почув інтуїтивно хотів сам робити.
А саме: купати у більшій ванночці, без всяких пеленок, воду вже не кипятити, поступово зменшувати температуру води та збільшувати час купання. Бо зараз це не купання а якась пародія. Плюс, у перші тижні радять дитину занурювати, ми цей момент вже опустили.
Але саме головне, малявка у ночі незовсім добре спить, часто будиться. Коморовський стверджує, що причина це неправильне купання. Кому цікаво, відео про це:

Передивився щойно відео, багато із чим погоджуюсь, моментами  було дуже смішно, згадував нас із тещою. Особливо вислови про зомбі маму, місцями дружина справді як зомбі.
В кого які думки по цьому поводу, в кого який досвід, дуже цікаво.
7

Коментарі

Гість: ЛемБой

123.12.13, 22:43

Малі діти-малі клопоти. Великі діти-...

    223.12.13, 22:44Відповідь на 1 від Гість: ЛемБой

    Малі діти-малі клопоти. Великі діти-...

      323.12.13, 22:59

      Интуиция - самое главное!!!! Удачи!!

        423.12.13, 23:09Відповідь на 3 від Laptusha

        спасибо

          523.12.13, 23:09

          ) у мене також перша дитинка )також матуся наполягала та й свекруха , щоб на кухні та з духовкою увімкненою, ну корочше шоб не сердились два рази так купали, потім у ванні кімнаті але у маленькі ванночці, у 1,5місяців купала на паралончику, а чоловік набирав повну ванну і змушував малу пірнати , тягав її від краю до краю, я не дуже підтримувала бо він трохи косолапий))) Доречі оцей диво круг незмогли натягнути на шию вона кричала як різана, істерика ше та була, хочя і поступово привчали до нього, робіть як вам зручно) Ростіть здорові

            623.12.13, 23:11

            ти ше маєш час сидіт в інтернеті якби не тьоща немав би як всраку почухатись, так шо не тренди

              723.12.13, 23:12Відповідь на 5 від Уляшка

              ) у мене також перша дитинка )також матуся наполягала та й свекруха , щоб на кухні та з духовкою увімкненою, ну корочше шоб не сердились два рази так купали, потім у ванні кімнаті але у маленькі ванночці, у 1,5місяців купала на паралончику, а чоловік набирав повну ванну і змушував малу пірнати , тягав її від краю до краю, я не дуже підтримувала бо він трохи косолапий))) Доречі оцей диво круг незмогли натягнути на шию вона кричала як різана, істерика ше та була, хочя і поступово привчали до нього, робіть як вам зручно) Ростіть здоровіпро круг правда, мій тоже натягнув перший і останній раз його

                823.12.13, 23:14Відповідь на 4 від fedun

                спасибоГлавное - получать удовольствие от процесса!! Говорю это, как бывшая мамаша-зомби.. Пока не отключилась от "книжек-советов" был просто кромешный ад!!! Слушайте себя и всё будет правильно!!!

                  923.12.13, 23:18Відповідь на 5 від Уляшка

                  ) у мене також перша дитинка )також матуся наполягала та й свекруха , щоб на кухні та з духовкою увімкненою, ну корочше шоб не сердились два рази так купали, потім у ванні кімнаті але у маленькі ванночці, у 1,5місяців купала на паралончику, а чоловік набирав повну ванну і змушував малу пірнати , тягав її від краю до краю, я не дуже підтримувала бо він трохи косолапий))) Доречі оцей диво круг незмогли натягнути на шию вона кричала як різана, істерика ше та була, хочя і поступово привчали до нього, робіть як вам зручно) Ростіть здоровіот мішка косолапий

                    1023.12.13, 23:19Відповідь на 6 від НеЖриМоэСало5

                    ти ше маєш час сидіт в інтернеті якби не тьоща немав би як всраку почухатись, так шо не трендижінка справляється, тьоща хропить давно

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      5
                      попередня
                      наступна