Профіль

fedun

fedun

Україна, Івано-Франківськ

Рейтинг в розділі:

Миф о донецких "кормильцах"

  • 30.01.14, 11:31
Принцип бюджетной системы о справедливости и беспристрастности в распределении расходов бюджета Украины не соблюдается при формировании субсидий, текущих и капитальных трансфертов предприятиям, учреждениям и организациям.
Такие выводы обнародовали эксперты Лаборатории законодательных инициатив, которым удалось проанализировать данные, полученные в ответ на запрос о получении публичной информации от Государственной казначейской службы Украины, передает Цензор.НЕТ со ссылкой на iPress.

[ Читати далі ]

Схід вставай!

  • 26.01.14, 10:08
Інертність простих людей на сході вражає. Зомбовані східняки переконані, що ми бандеровці, радикали та екстремісти. Стояв учора на барикадах, зустрів різного класу людей від студента до пенсіонера, стоїмо ми - звичайний трудовий клас. Поки все спокійно, люди організовуються, чергують.
Памятаю як ще кілька тижнів тому на Різдвяні свята приїжали до нас східняки. Вони реально боялися, деякі їхні питання викликали у нас шок, вони відверто запитували чи можна ходити вільно по місту, бо ми російськомовні, чи ніхто нас чіпати не буде. От так вони про нас думають, що ми бандерівці.
Але люди приїжають і все наочно бачать, що люди в нас нормальні, ніхто східняків не ображає, а навпаки. Дуже велика проблема, немає прямого звязку між нашими областями, влада спеціально роз'єднює нас і деінформує. Наприклад щоб добратися з донецьку до нас в карпати треба, як мінімум їхати із трьома пересадками, немає прямого поїзду. І влада все зробила щоб не було прямого сполучення.
Мене шокують заяви деяких східняків, що мітенгувальників треба розстрілювати, що це терористи і розганяти їх силою. Заяви деяких регіоналів, треба ще "жоще" з мітенгувальниками. Називають нас фашистами. А те що беркутівці роблять із людьми, роздягають їх та на морозі катують до смерті, вони їх оправдовують. Це фашисти таке робили із нашими людьми, роздягали їх та мучили. Позицію ПР зрозуміло, вони будуть все робити щоб залишитись при владі. А от люди звичайні таке вже виговорюють. Думаю, що інформацію спеціально спотворюють. Східняки не розуміють насправді що відбувається.
Хто мітингує, це нормальні люди, трударі, пенсіонери, студенти, бізнесмени яких дістала влада.
За що стоять, стоять за краще життя, проти Януковича, проти банди.
Хто фінансує, фінансують звичайні люди, стоять скриньки, ми прості люди скидаємо гроші для мітингувальників. А також бізнесмени підтримують, які не можуть терпіти зазіхання банди при владі на їхній бізнес. До нас при Януковичі повернулися 90 роки, коли до бізнесменів приходили бандити і вимагали гроші або взагалі забирали бізнес, убивали бізнесменів.
Схід, Крим вставай! Слава Україні.

Майдан з тилу

  • 25.01.14, 00:23
Щойно повернувся із франківського майдану. Враження не аби які. Дуже багато людей, все організовано на вищому рівні, люди переживають, не лінуються і кожен робить все що від нього залежить. Мене вразили барикади біля ОДА збудовані за кілька годин, лише в обід було захоплення будівлі, а зараз метрові ось такі барикади

maidan
В обід було захоплення приміщень, виглядало так

maidan2
Міліція недовго пручалась і під вигуки "молодці" живим коридором попри людей відправилась геть.
На вічевому майдані біля ялинки меморіал жертвам від рук фашистського беркуту, горять сотні свічок, підійшли помолитися. Вічна їм память, героям України.
Незважаючи на пізню годину люди не розходяться, укріплюють барикади, стоять гріються в приміщенні, гріються біля бочок на вулиці, формують загони оборони, все злагоджено. Людей море, атмосфера на піднесенні.