Профіль

fedun

fedun

Україна, Івано-Франківськ

Рейтинг в розділі:

Вбий Януковича у собі

  • 22.02.14, 16:33
Багато людей всерівно не розуміє що відбувається в країні, і дальше виступають із дибільними заявами та гаслами. Януковича скинули, це велика перемога, все, режим впав. Але важливіша перемога вбити януковича у собі.
Звертаюся до рабів сходу та півдня, вбийте януковича у собі, ви вільні люди


Слава Героям!

  • 22.02.14, 00:20
Це Велика трагедія для всього українського народу. Всі просто в шоці, таке не можна було уявити, йду по вулиці і хочеться плакати, ніхто не вітається, усі ходять похмурі, мовчазні. Приношу свої співчуття родичам загиблих, для нас вони герої, а для близьких вони найбільший сенс життя, це тяжка втрата на все життя для батьків, жінок, дітей. Уявити складно, болить,  дуже у середині болить. Ці загиблі прості люди, вже ніколи не повернуться до своїх дітей, заплаканих батьків, убитих горем жінок.
Все змінилося, таке не може так просто загоїтися, це не може бути так просто прощено. Герої пішли насмерть незважаючи ні на що, це не трусливий беркут, який почувши постріли у свій бік почав одразу втікати. Люди без страху йшли з голими руками на кримінального ворога і не відступили..
Цю страшну кроваву розправу з народом зробив правлячий психічно неврівноважений зек президент та його кровава партія при підтримці путіна. Сотні загиблих, тисячі серйозно покалічених, пропавших безвісти та закатованих, таку страшну ціну заплатив мій народ у мирний час за свої свободи. За що! За що ми таке заслужили, тварюко!
Навіть те що регіонали зараз як перелякані поспіхом голосують за усі підряд закони неоправдовує їх. Ці смерті на вашій совісті, ця кров на ваших руках. Конфлікт можна було розвязати ще задовго до цих трагічних подій, обійтися без таких тяжких жертв.  Але цей покидьок хоче крові, жадібна потворна скотина, буть ти проклятий теран українського народу. Вони готові убивати за просто так. Ніякого тобі оправдання, трибунал для всіх, хто давав накази, хто їх виконував та хто покривав. Аж гидко згадувати за цих уродів. І після цього всього в нього не стає совісті та сміливості піти у відставку. Нічого падло, тоді винесуть тебе із твого палацу вперед ногами.
Люди без страху боролися голими руками із озброєними до зубів бандитами в пагонах. Вони загинули героїчно. Це наші герої, ми ніколи не забудемо вас. Ваші душі попадуть в рай бо ви віддали своє життя за саме цінне, за свій народ, за наше краще життя. Вічна Вам память герої. Слава героям України!

Все нормальные люди должны это поддержать

  • 21.02.14, 09:25

Кримчани, задумайтесь, це Ваш депутат: "Все нормальные люди должны поддержать это. Остановить кровопролитие, чтобы не одна человеческая жизнь не была погублена - это самое важно".

Світло в кінці тунеля

  • 21.02.14, 00:25
Ура. Верховна Рада прийняла постанову заборонити псевдо антитерорестичну
операцію, вивести із Києва війська, беркутівців та інших підрозділів до
місць їх дислокацій. Також прийняли звільнити усіх затриманих,
заборонили блокувати пересування транспортних засобів, змінили регламент
роботи. Проголосували 236 депутатів. Все це завдяки перебіжчикам із ПР.
Виявляється що там є теж люди. Багато регіоналів порозбігалися як
криси, але немало підтримують людей і хочуть розвязати мирно конфлікт,
вони виходять із фракції і приєднюються до опозиції. Вони відмовляються
слухати психічно хворого Януковича. Тепер є більшість і можна мирно
розвязати конфлікт. Звичайно пройде ще немало часу поки розрядиться
обстановка, але цей момент дуже важливий і переломний. Криси біжуть,
корабель під назвою ПР тоне, а тиран в агонії. Народ це сила, народ переможе.