Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Марта

48 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 50-60 років

Слава Героям!

  • 22.02.14, 00:20
Це Велика трагедія для всього українського народу. Всі просто в шоці, таке не можна було уявити, йду по вулиці і хочеться плакати, ніхто не вітається, усі ходять похмурі, мовчазні. Приношу свої співчуття родичам загиблих, для нас вони герої, а для близьких вони найбільший сенс життя, це тяжка втрата на все життя для батьків, жінок, дітей. Уявити складно, болить,  дуже у середині болить. Ці загиблі прості люди, вже ніколи не повернуться до своїх дітей, заплаканих батьків, убитих горем жінок.
Все змінилося, таке не може так просто загоїтися, це не може бути так просто прощено. Герої пішли насмерть незважаючи ні на що, це не трусливий беркут, який почувши постріли у свій бік почав одразу втікати. Люди без страху йшли з голими руками на кримінального ворога і не відступили..
Цю страшну кроваву розправу з народом зробив правлячий психічно неврівноважений зек президент та його кровава партія при підтримці путіна. Сотні загиблих, тисячі серйозно покалічених, пропавших безвісти та закатованих, таку страшну ціну заплатив мій народ у мирний час за свої свободи. За що! За що ми таке заслужили, тварюко!
Навіть те що регіонали зараз як перелякані поспіхом голосують за усі підряд закони неоправдовує їх. Ці смерті на вашій совісті, ця кров на ваших руках. Конфлікт можна було розвязати ще задовго до цих трагічних подій, обійтися без таких тяжких жертв.  Але цей покидьок хоче крові, жадібна потворна скотина, буть ти проклятий теран українського народу. Вони готові убивати за просто так. Ніякого тобі оправдання, трибунал для всіх, хто давав накази, хто їх виконував та хто покривав. Аж гидко згадувати за цих уродів. І після цього всього в нього не стає совісті та сміливості піти у відставку. Нічого падло, тоді винесуть тебе із твого палацу вперед ногами.
Люди без страху боролися голими руками із озброєними до зубів бандитами в пагонах. Вони загинули героїчно. Це наші герої, ми ніколи не забудемо вас. Ваші душі попадуть в рай бо ви віддали своє життя за саме цінне, за свій народ, за наше краще життя. Вічна Вам память герої. Слава героям України!
7

Коментарі

Гість: Pamadka*

122.02.14, 00:38

Слава Героям

    222.02.14, 00:46

      анонім

      322.02.14, 13:51

      Поділяю твою думку і щиро співчуваю усім рідним, близьким загиблих на майдані героїв.
      Горджусь тим, що називаюсь українкою, що є частиною того народу, який показав усьому світу і, насамперед, собі, що ми - не раби, що в нас ще є гордість і сила духу, і ми не дозволимо плювати собі в душу!
      Ми не можемо допустити, щоб смерть стількох людей була даремною.
      Героям слава!!! І вічная пам'ять...

        425.02.14, 22:54

        Якщо чесно, люди самі винні. Для чого обирали? Одні казали, красивий, інші - серйозний.
        І мало хто називав речі своїми іменами. Як людина без освіти з дійсно кримінальним минулим може представляти цілий народ? Маячня. Якийсь сюрреалізм (аж Далі далеко)... Отож самі винні.
        Настрашніше, що ще лишились люди, які в нього вірять і кажуть, дайте йому шанс, бо він ще не показав себе (як це іронічно-трагічно не звучало б!).