Пакет досліджень «Коронавірус (SARS-CoV-2) 3 показники»

З настанням морозів ситуація з розповсюдженням COVID-19 стає більш тривожною для пересічного українця, адже це захворювання легко переплутати зі звичайною ГРВІ або ж грипом. Втім, вчасно дізнатися, що нездужання спровоковано саме коронавірусом - означає обрати правильну стратегію лікування й відновлення. Тому і діагностика має бути своєчасною, точною, а головне - вичерпною!

На сьогоднішній день існує кілька способів дізнатися про наявність вірусу SARS-CoV-2 в організмі.

1. ПЛР-тестування 

ПЛР-тестування дозволяє виявити РНК вірусу на слизових оболонках людини. Для цього виконують мазок з порожнини рота та носових пазух, а найбільша кількість вірусу тут сконцентровується в період 2-8 днів ураження.

2. ІФА-тестування на антитіла IgM та IgG

ІФА, імуноферментний аналіз, так само доцільний від 2-го дня хвороби, але протягом наступних кількох тижнів у крові інфікованого сягатимуть високих концентрацій антитіла IgM, що вказують на гостру стадію інфекції, а від третього тижня і надалі в крові присутні вже антитіла IgG, а отже, формується імунна відповідь на COVID-19.

То який тест і коли здавати? Спочатку ПЛР, а потім ІФА? Чи навпаки? Слушні питання.
Втім, є на них проста відповідь!

В усіх відділеннях мережі лабораторних досліджень «Нова Діагностика» є доступним комплекс діагностичних процедур, що дозволяють оцінити відразу три показники – наявність вірусу на слизових, а також антитіл типу М і G до SARS-CoV-2 у крові. І це все лише за 1350 гривень!

Пакет «Коронавірус (SARS-CoV-2) - (3 показника: ПЦР.Коронавірус COVID19, Антитіла IgG до коронавірусу SARS-CoV-2, Антитіла IgM до коронавірусу SARS-CoV-2)» з кодовим значенням S100 включає в себе наступні дослідження:

  1. ПЦР.Коронавірус COVID19 (код – P99).

  2. Антитіла IgG до коронавірусу SARS-CoV-2 (код – IA99).

  3. Антитіла IgM до коронавірусу SARS-CoV-2 (код – IA100).

Зручність і доцільність такого пакету тестувань пояснюється тим, що окремі показники можуть бути ще чи вже неінформативними. У таких випадках лікарі радять додаткові діагностичні процедури, а в даний пакет послуг вони вже включені!

Діагностика триває не більше 10-15 хвилин, а записатися на прийом можна онлайн за посиланням  https://order.newdiagnostics.ua/. Такий підхід дозволяє створити у приймальних відділеннях лабораторій найбезпечніші і найкомфортніші умови для клієнтів та уникнути будь-яких черг.

Медична лабораторія «Нова діагностика»
+38 098 471 00 22
+38 050 471 00 22


Стильні новорічні прикраси від Maison Decor

Ох вже ця передноворічна метушня! Чудова пора пошуку подарунків, теплих домашніх посиденьок, веселих різдвяних пісень і різнокольорових вогників гірлянд! Але найголовніше, що виділяє зимові свята серед інших – особлива атмосфера затишку, яку кожен з нас створює у своїй оселі: маленькі виразні деталі, тематичні прикраси та запашний аромат випічки відіграють дійсно важливу роль у формуванні казкового настрою!

 

Щоб зробити ваше щорічне святкування по-справжньому феєричним, пропонуємо звернути увагу на стильну альтернативу непримітним ялинковим кулям і застарілій мішурі - унікальні новорічні іграшки від Maison Decor стануть родзинкою вашого свята і будуть незмінно привертати до себе захоплені погляди гостей і домочадців. Яскрава індивідуальність кожної іграшки робить їх вдалим сучасним рішенням для декорування оселі!

 

Відмовтеся від банальних ялинкових прикрас - освіжіть ваш простір елегантними іграшками від Мейсон Декор!


Ми знаходимося за адресою: вул. Кам’янська, 128, ЖК «Метрополія», код домофона 22 #

Графік роботи: пн-сб .: з 11:00 до 20:00

Телефон: +380953697899

https://maisondecor.com.ua/


Святкуймо Новий рік в українському стилі!

Щоб новий рік був щедрим, веселим та сповненим усмішок рідних людей, саме з таким настроєм його і варто зустріти! А щоб у 2021-му році не так багато часу проводити вдома, як то було у 2020, пропонуємо вам зібрати компанію друзів та запросити їх у новорічну ніч до ресторану «Диканька»!

В цей особливий час прагнемо створити в нашому ресторанному комплексі особливу атмосферу: до послуг гостей колоритні, автентичні та неймовірно затишні зали, опинившись у яких, ви немов поринете у повість Миколи Васильовича, де сніг навкруги, а у приміщенні тепло, де панує українська гостинність і є трохи місця для дива та містики. 

Святкування Нового року в українському колориті ми розпочинаємо в символічний для наступного, 2021 року час – о 21:00! Щоб приємно вразити гостей, ми підготували дещо особливе на цей вечір:

• Неперевершене новорічне меню, «родзинками» якого стануть авторські інтерпретації традиційних українських страв.

• Розмаїття ігристих вин та запашних українських наливочок власного виробництва.

• Запальна розважальна програма. Не можна виключати, що на це свято навіть Святий Миколай завітає!

Протягом усього вечора в ресторані ми будемо дотримуватися не лише споконвічних українських традицій, а й сучасних правил карантинного етикету заради безпеки наших гостей. Тож це буде веселе, безпечне та неодмінно феєричне свято.

Резервуйте столики якомога раніше, бо вільних місць не так вже й багато. З нетерпінням чекатимемо зустрічі на межі 2020 і 2021 років!

Ресторан «Диканька»
вул. Малишка, 4А
(044) 573-35-23
(067) 434-05-02
http://www.dykanka.com.ua/

Новогодняя вечеринка в GOGOL-PUB

Как Новый год встретишь, так его и проведешь! Подумайте хорошенько, хотите ли вы встречать Новый год дома, даже если в кругу друзей и близких. Наверное, никогда ранее мы не проводили столько времени дома, как в 2020. Так что в полночь с 31 декабря на 1 января лучше оказаться вне домашних стен, например, в нашем пабе!

Традиционно для GOGOL-PUB мы устроим зажигательную вечеринку – с музыкальной программой, фирменными закусками, хмельными напитками, отличным настроением и несколькими сюрпризами.

Разумеется, мы заботимся не только об атмосфере мероприятия, но и о его безопасности, поэтому все противоэпидемические рекомендации будут соблюдены. На этот раз в GOGOL-PUB не будет слишком людно – количество мест строго ограничено, чтобы все наши гости чувствовали себя в безопасности. Так что рекомендуем не медлить с резервом столов ;)

Новогодняя вечеринка 2021 в GOGOL-PUB начинается в символичное для следующего года время – в 21:00! У наших гостей будет три часа, чтобы под звон бокалов насладиться специальным новогодним меню, которое тщательно разрабатывается нашим Шефом. За это же время вы можете сказать друг другу самые важные и вдохновляющие слова в уходящем году. Затем под бой курантов мы встречаем новый 2021! Уверены, у вас на этот год самые смелые планы и все они непременно сбудутся!

После полуночи вечеринка продлится ровно один час, что снова-таки связано с карантинными ограничениями. Но разве это повод грустить? Конечно же, нет! Ведь можно прогуляться ночным Киевом и даже заглянуть к кому-то из друзей в гости. Главное, что встретите 2021 год вы в уютной, яркой и непосредственной обстановке – в любимом пабе GOGOL!

Резервируйте столы прямо сейчас, будем рады вам и вашим друзьям!

GOGOL-PUB
ул. Малышко, 4А
(067) 384-17-19
http://gogolpub.com.ua/


Герой місяця – ніжне авокадо!

Усім авокадо! Гурмани його цінують за тонкий смак, інста-діви – за крутий вигляд на фотографіях, кулінари за універсальність, а зожники - за бо-о-омбезну користь для організму! Хапайте фартух, і нумо готувати! Сьогодні розповімо про круті кулінарні лайфхаки з авокадо від Шефа!

Step 1 – правильний вибір! Щоб не заплутатись у великій кількості плодів, які люб’язно пропонують супермаркети, запам’ятайте один хитрий секрет: завжди перевіряйте колір авокадо під плодоніжкою. Жовте або зелене забарвлення = ідеально стиглий фрукт!

А що, як я помилився та вже купив нестигле авокадо? – Не біда! Покладіть плід в паперовий пакет разом із яблуком або бананом, і він поспіє набагато швидше.

Step 2 – очищення. Тут усе по класиці: розрізаємо фрукт уздовж, чіпляємо кістку ножем та легко її виймаємо. А якщо ваше авокадо ну ду-у-у-уже стигле, можна зробити ще простіше: розріжте його поперек та легким натисканням руки вичавте з нього кістку.

Step 3 – зберігання. Під час приготування використали лише половину плоду? Чудово, залишиться на ранкові тости з авокадо! Збризніть залишок лимонним соком або покладіть у контейнер разом із цибулею, щоб зберегти його привабливий зелений колір.

Step 4 (бонусний): а для справжніх фанатів авокадо ми підібрали топ страв від CookingBox із смачненьким улюбленцем у головній ролі!

1. Йогуртовий суп з авокадо;

2. Буріто з куркою та гуакамоле & салат з томатів;

3. Кесаділья з гуакамоле та Мексиканскьким салатом.

Замовляйте зручну доставку рецептів і готуйте з задоволенням та драйвом разом із CookingBox!

CookingBox

+38 (073) 311-62-46

https://cookingbox.com.ua/


 

 

Жан-Клод Ван Дам в числі зіркових клієнтів «Нової Діагностики»

У серпні та вересні 2020 року в Києві відбулися зйомки фільму «The Last Mercenary» («Останній найманець») для стрімінгового сервісу Netflix. З цією метою до України прибула знімальна група та, власне, головна зірка фільму Жан-Клод Ван Дамм.

У відповідності до протиепідемічних правил проходження через пункти прикордонного контролю в аеропортах необхідно надавати довідку з результатами ПЛР-діагностики на COVID-19. Як раз за такою процедурою, а також задля загального медично-лабораторного супроводу, знімальна група і звернулася до мережі лабораторій «Нова Діагностика».

Співпраця з зірковими гостями протягом усього перебування в Україні стала за честь для мережі лабораторій «Нова Діагностика». Наданий гостям із-за кордону сервіс жодним чином не відрізнявся від того рівня, якого ми дотримуємося в роботі з усіма клієнтами мережі. Швидко, безпечно та точно – таким є кредо «Нової Діагностики». За них нас цінують і нам довіряють.

За потреби звертайтесь і ви!

Зі списком доступної діагностики можна ознайомитися на сайті лабораторії www.newdiagnostics.ua, а скориставшись опцією «Замовлення онлайн -5%» ви зекономите і час, і частину від загальної вартості досліджень.

Медична лабораторія «Нова Діагностика»
+38 098 471 00 22
+38 050 471 00 22


Мережа медичних лабораторій «Нова діагностика» в Ладижині!

Поспішаємо до мешканців Ладижина з чудовою новиною: це місто з’являється на карті присутності мережі «Нова діагностика»! Нове відділення мережі відкривається за адресою:

вул. Процишина, 11;
телефон: +380 (98) 171 50 05.

Вже незабаром жителі Ладижина зможуть із максимальним комфортом і безпекою проходити лабораторну діагностику в сучасних і професійно обладнаних умовах, обираючи для себе необхідні дослідження з широкого спектру представлених у лабораторії «Нова діагностика».

Перелік лабораторних досліджень, що пропонує «Нова діагностика», не обмежується стандартними лабораторними тестами та регулярно поповнюється актуальними та завжди інформативними дослідженнями. На сьогодні їх загальна кількість перевищує 500 найменувань.

Задля зручності та економії часу радимо записуватися до лабораторій «Нова діагностика» онлайн за посиланням https://order.newdiagnostics.ua/. До того ж при онлайн-записі ви отримуєте знижку 5% на весь спектр аналізів! З актуальною інформацією стосовно діагностики ви можете ознайомитися на сайті лабораторії: www.newdiagnostics.ua.


Защищаем организм от вирусов вместе с Хелатным цинком!

В условиях постоянных эпидемий и пандемий, которые активно подкрепляются осенне-зимним авитаминозом и холодной погодой, вопрос укрепления работы иммунной системы становится чрезвычайно важным и нуждается в особенном, повышенном внимании. 


Хелатный Цинк станет превосходным действенным решением для активной поддержки здоровья, наполнит организм важнейшими микроэлементами и будет благополучно содействовать чудесному ежедневному самочувствию и свежему внешнему виду!


Повышаем иммунитет вместе с Хелатным цинком


Хелатный Цинк является одним из самых основных "двигателей" иммунитета человека, предотвращая размножение различных вирусов: от серьезных тяжелых заболеваний до обычной сезонной простуды. Дополните свой ежедневный рацион полезной пищевой добавкой и вы сможете значительно уменьшить риск всевозможных недугов или быстрее восстановиться в случае, если вы уже почувствовали себя нехорошо. 


Достаточное обеспечение организма Цинком эффективно укрепит работу иммунной системы и будет постоянно поддерживать ее на должном уровне!


Дополнительные полезные свойства диетической добавки


Помимо этого, Хелатный цинк также выполняет множество незаменимых для организма функций:


  • способствует правильному гормональному обмену;

  • значительно ускоряет процесс роста волос и ногтей, улучшает качество и упругость кожи;

  • Цинк входит в состав более 300 ферментов, благодаря чему принимает участие во всех видах обмена веществ;

  • выступает эффективной профилактикой здоровья половой системы; 

  • участвует в процессах регенерации тканей организма.


Оставайтесь здоровыми, жизнерадостными, деятельными и активно защищайте свой организм от вирусов вместе с натуральной диетической добавкой от FitBalance!


Узнать цену и детали, а также заказать Хелатный цинк вы можете на нашем официальном сайте. 


FitBalance

(098) 158 87 87

https://fitbalance.ua/


Комплекс ActiveLife+ - ваш заряд здоровья и продуктивности!

В современном динамичном ритме жизни крайне важно не забывать следить за своим здоровьем! Но в непрерывном потоке дел, задач, деловых встреч, ярких впечатлений и перенасыщенных событиями дней иногда бывает сложно выделить достаточное количество времени для поддержания должного состояния организма. Тогда на помощь приходит специальный комплекс ActiveLife+ от FitBalance - ценный ежедневный источник полезных витаминов и необходимых минералов. ActiveLife+ станет вашим эффективным помощником на пути к здоровой и энергичной жизни, подарит заряд бодрости и жизнерадостности, превосходное настроение и восхитительный внешний вид!


Основным ингредиентом в составе добавки является органический экстракт зеленогубых мидий, который содержит в себе целый комплекс полезных для организма элементов, ежедневную норму кислот Омега-3 и морских белков. Именно благодаря этому ActiveLife+ благотворно влияет на состояние опорно-двигательной системы, эффективно снижает уровень стресса, мягко расслабляет и значительно повышает уровень концентрации.


Комплекс ActiveLife+ для спортсменов


Диетическая добавка станет незаменимым ежедневным дополнением рациона для людей, которые активно следят за тонусом фигуры и регулярно тренируются. Витаминный комплекс эффективно поддерживает организм во время физических упражнений, ощутимо улучшает состояние хрящевой ткани и смягчает влияние силовых нагрузок на кости. Также ActiveLife+ оказывает противовоспалительное действие на суставы, что особенно актуально при регулярных насыщенных тренировках.


Для общего здоровья организма


Ежедневный прием полезной диетической добавки поможет расслабиться даже при самых интенсивных мозговых нагрузках, так как обладает мощным успокаивающим действием. Комплекс поможет ощущать себя умиротворенно, собранно, гармонично и легко на протяжении всего дня!


Также ActiveLife+ выступает активной профилактикой остеопороза, способствуя облегчению боли и побочных эффектов, в отличие от артритических препаратов.


Полностью органический состав без генномодифицированных продуктов, высококонцентрированный экстракт зеленогубых молюсков, выступающий богатым источником кислот Омега-3 и инновационный метод производства делают диетическую добавку от FitBalance полезнейшим источником витаминов для любого современного человека, помогают оставаться жизнерадостным и энергичным, с легкостью решать задачи любой сложности. Покоряйте самые высокие вершины и удивляйте всех своей продуктивностью вместе с высокоэффективной диетической добавкой ActiveLife+!


Узнать цену и детали, а также заказать комплекс вы можете на нашем официальном сайте.


FitBalance

(098) 158 87 87

https://fitbalance.ua/


Не проґавте унікальну пропозицію вступити до МАУП!

«Гаряча» пора вступу до вишів у 2020 році була не такою вже й актуальною для багатьох українців через тотальний локдаун. Типовою є ситуація, коли випускники шкіл відтерміновували складання ЗНО на наступний рік, а значить, і вступ до українських вишів за стандартною процедурою наразі є недосяжним для них.

Але МАУП руйнує стереотипи і робить вищу освіту максимально доступною для кожного! На сьогодні заклад має для своїх абітурієнтів надзвичайну, безпрецедентну пропозицію. Вступайте на цікаву вам спеціальність онлайн, без ЗНО та ще й зі знижкою 20%. Розповідаємо деталі.

Всі процедури зі вступу до Академії переведено у зручний онлайн-формат. Відтепер абсолютно реально стати студентом у лічені дні, не виходячи з дому і не відвідуючи громадські місця в період пандемії. Просто обираєте цікаву спеціальність, визначаєтеся з формою навчання (денна, заочна чи дистанційна) та подаєте документи на бакалаврат чи магістратуру з максимальним комфортом і безпекою!

Якщо зробите це до 26 грудня 2020 року, то неодмінно отримаєте знижку на навчання в розмірі 20%. Відчутно зекономити зможе кожний, хто здійснить оплату до першої сесії і протягом семи днів з моменту зарахування.

На цьому унікальність пропозиції від МАУП не завершується, адже вже не перший рік в Академії діє спільна з закордонними вишами освітня програма. Цьогоріч вона особливо актуальна, тому що дозволяє отримати вищу освіту без сертифікатів ЗНО. Можливо, саме цією пропозицією і варто скористатися вам, причому в найближчому майбутньому? Задумайтесь.

  • Можливість отримати вищу освіту без ЗНО.

  • Вигідна пропозиція оплатити навчання зі знижкою 20%. 

  • Безпечний та комфортний вступ онлайн.

Якщо бажаєте скористатися програмою МАУП у співпраці з іноземними вишами, завітайте на сайт та пройдіть швидку реєстрацію, після чого дочекайтеся зворотної відповіді та дотримуйтеся рекомендацій співробітника Академії.

Після опрацювання заявки Академія надішле вам електронного листа із підтвердженням та рахунок на сплату навчання. Щоб засвідчити свій вступ, протягом семи днів відправте заповнений «Лист-відповідь» електронною поштою або сплатіть рахунок за навчання, до того ж зі знижкою 20%.

Ось і все, ви стаєте студентом у 2020 році, та без ЗНО! 

Крокуйте до своєї мрії з комфортом та без стресу. Відкривайте себе в МАУП!

Приймальна комісія:
(093) 490-490-0 (Viber, WhatsApp),
(096) 490-490-0
http://maup.com.ua/