хочу сюди!
 

Инна

43 роки, овен, познайомиться з хлопцем у віці 37-54 років

Святкуймо Новий рік в українському стилі!

Щоб новий рік був щедрим, веселим та сповненим усмішок рідних людей, саме з таким настроєм його і варто зустріти! А щоб у 2021-му році не так багато часу проводити вдома, як то було у 2020, пропонуємо вам зібрати компанію друзів та запросити їх у новорічну ніч до ресторану «Диканька»!

В цей особливий час прагнемо створити в нашому ресторанному комплексі особливу атмосферу: до послуг гостей колоритні, автентичні та неймовірно затишні зали, опинившись у яких, ви немов поринете у повість Миколи Васильовича, де сніг навкруги, а у приміщенні тепло, де панує українська гостинність і є трохи місця для дива та містики. 

Святкування Нового року в українському колориті ми розпочинаємо в символічний для наступного, 2021 року час – о 21:00! Щоб приємно вразити гостей, ми підготували дещо особливе на цей вечір:

• Неперевершене новорічне меню, «родзинками» якого стануть авторські інтерпретації традиційних українських страв.

• Розмаїття ігристих вин та запашних українських наливочок власного виробництва.

• Запальна розважальна програма. Не можна виключати, що на це свято навіть Святий Миколай завітає!

Протягом усього вечора в ресторані ми будемо дотримуватися не лише споконвічних українських традицій, а й сучасних правил карантинного етикету заради безпеки наших гостей. Тож це буде веселе, безпечне та неодмінно феєричне свято.

Резервуйте столики якомога раніше, бо вільних місць не так вже й багато. З нетерпінням чекатимемо зустрічі на межі 2020 і 2021 років!

Ресторан «Диканька»
вул. Малишка, 4А
(044) 573-35-23
(067) 434-05-02
http://www.dykanka.com.ua/

0

Коментарі