Справляйте весілля у ресторані «Диканька»!

Отже, позаду лишився високосний і вельми оригінальний 2020 рік. То чи не відзначити дещо грандіозне вже у новому, 2021 році? Дещо таке феєричне та вражаюче, як весілля в українському стилі!

Запрошуємо закоханих навідатися до наших затишних і колоритних банкетних залів, щоб на власні очі уявити, наскільки вдалим може видатися свято вашої любові на цій локації.

До вашої уваги п’ять неймовірних залів – оригінальних та самобутніх, з чудовим інтер’єром та усім необхідним для веселого святкування у форматі чи то банкету, чи то фуршету:

  • душевний та навдивовиж затишний зал «Диканька» — його «родзинкою» є особливе оздоблення стелі, що реалістично імітує зоряну ніч - зал вміщує 120 гостей;

  • чарівний, ніби створений для українського свята зал «Корчма» — вміщує до 40 людей, тож є чудовим варіантом для весілля в камерній атмосфері;

  • розкішний та по-царськи оздоблений зал «Єкатерининський» — його особливість у світлому, вишуканому інтер’єрі, що ніби занурює в часи Катерини Великої з повісті Гоголя - вміщує 65 осіб;

  • стильний та модерний VIP зал — розрахований максимум на 14 осіб, втім просто ідеальний для душевних посиденьок у вузькому колі родини та найближчих друзів;

  • просторе«Бунгало» в оточенні зелені — велика тераса посеред змішаного лісочку, що працює в теплу пору року, тож якщо плануєте весілля з весни по осінь, це для вас ідеальний варіант поруч із галявиною, де можна влаштувати виїзну церемонію. «Бунгало» вміщує до 50 гостей.

Завітайте до ресторанного комплексу «Диканька» вже найближчим часом, якщо плануєте весілля в «гарячий» сезон із квітня по вересень. Затишні зали дуже швидко резервуються на зручні й популярні дати, зокрема, у вихідні дні. Тож не зволікайте!

І чи треба вам нагадувати, що обравши наш заклад, окрім ідеальної локації, ви отримаєте чудовий сервіс, доброзичливе обслуговування і неперевершені страви української та європейської кухонь, що вразять навіть найприскіпливіших гостей!

Домовитися про зустріч із адміністратором ресторану можна за телефонами: +38 (067) 434-05-02 та +38 (044) 573-35-23.

Ознайомитися з меню та схемами залів запрошуємо на сайті: https://dykanka.com.ua/.

Ресторан «Диканька»

вул. Малишко, 4А


«Башня пива» в подарок: новая акция от GOGOL-PUB!

Дружище, что мы для тебя придумали!..

Пока длилось январское затишье во всех ресторанах и пабах, твой старый-добрый GOGOL-PUB времени зря не терял. Ловите новое специальное предложение для гостей, которые знают толк в хорошем отдыхе.

А для хорошего отдыха что нужно?

• Веселая компания.

• Увеселительные напитки.

Бинго! Акция тут как тут — резервируй стол в нашем пабе на 6 человек и мы тут же сопроводим его трехлитровой «башней пива». Получается по 0,5 л на брата! Фирменного, свежайшего, твоего любимого сорта — согласись, ведь это неплохой старт для многообещающего вечера.

Специальное предложение актуально с 1 февраля по 1 апреля.
Как думаешь, сколько раз за это время ты успеешь им воспользоваться? ;)

Для резерва обращайся по телефону: (067) 384-17-19.

GOGOL PUB

ул. Малышко, 4А

(067) 384-17-19

http://gogolpub.com.ua


До весілля вашої мрії – лише один дзвінок!

Плануєте весілля? Доручіть організацію вашого свята CHOICE та насолоджуйтесь неперевершеною вечіркою без зайвих клопотів! Від грандіозного фуршету до затишної сімейної вечері: ми реалізуємо будь-які ідеї та побажання, щоб зробити найважливіший день у вашому житті по-справжньому феєричним та незабутнім!

У нас є все для того, щоб ваше весілля пройшло на висоті: кілька залів на вибір, першокласний сервіс, професійне музичне й світлове обладнання та велика сцена з проектором для трансляції вашої Love story - все це подарує розкішний відпочинок і море яскравих емоцій.

Фірмові банкетні страви гарантовано потішать кожного поціновувача досконалим поєднанням смаків та ароматів: витончені закуски, «димне» хоспер меню, свіжі салати та соковиті стейки з хрумкою скоринкою ідеально доповнять вашу вечірку та подарують справжню кулінарну насолоду!

Окрім цього, ми пропонуємо:

• послуги з пошуку та підбору професійного ведучого, фотографа, відеооператора, музикантів, артистів та DJ;

розробку індивідуального сценарію вашого свята;

налаштування всього необхідного музичного й світлового обладнання;

Дізнатися деталі в адміністратора ресторану та замовити організацію свята можна за телефоном: 067 650 45 55

Ресторан CHOICE

вул. Братиславська, 52

https://thechoice.kiev.ua/uk


Запрошуємо до нових відділень лабораторії «Нова діагностика»!

Мережа лабораторій «Нова діагностика» розширює свою присутність у Києві. На додачу до вже наявних десяти відділень у столиці відкриваються ще два сучасних і комфортних кабінети — щоб виконання лабораторної діагностики потребувало меншого часу на дорогу.

Адреси нових відділень: 

  • вул. Дмитрівська, 33.
    Телефон: +38 (067) 325 73 51.

Режим роботи:
ПН-ПТ: 8:00 – 16:00.
СБ: 8:30 – 11:30.
НД: вихідний.

Забір біоматеріалу: 8:00 – 11:30.
Взяття урогенітального мазка: 8:00 – 15:30.

  • бул. Перова, 22.
    Телефони: 0800 312 112, +38 (050) 630 01 24.

Режим роботи: 24/7.

Взяття мазка на COVID-19: 24/7.
Взяття урогенітального мазка: 24/7.
Забір біоматеріалу: 7:00 – 11:30.

Широкий спектр лабораторних досліджень, точність результатів, безпечність перебування у відділенні та інноваційність сервісу – це все переваги сучасної лабораторії «Нова діагностика». Доєднуйтеся до числа наших клієнтів та оцініть ці привілеї на власному досвіді.

Крім того, діє можливість записатися онлайн до зручного для вас лабораторного відділення за посиланням https://order.newdiagnostics.ua/. Так ви отримаєте знижку 5% на весь спектр аналізів! 

З повним переліком досліджень, що проводяться мережею «Нова діагностика», можна ознайомитися на сайті лабораторії: https://newdiagnostics.ua/.

Зустрічайте День святого Валентина з Maison Decor!

Найромантичніше свято року вже зовсім близько: настав час подбати про подарунок для своєї другої половинки! Відмовтеся від застарілих «валентинок» і банальних шоколадних цукерок у формі сердець: ловіть рецепт приголомшливого сюрпризу до Дня святого Валентина від Maison Decor та організуйте незабутнє свято для своєї коханої!

Подбайте про організацію ідеального побачення заздалегідь, приділивши увагу маленьким характерним деталям: тематичний декор, легка музика й приглушене світло відіграють важливу роль в процесі створення романтичної атмосфери. Свічки від європейського бренду SHISHI ідеально доповнять ваше свято: тепле світло від полум'я й легкий аромат білого чаю наповнять вашу оселю затишком та допоможуть створити особливий настрій.

Впустіть у ваш простір трохи свіжості та краси! Барвисті й пахучі квіти - обов’язковий атрибут романтичного побачення! У Мейсон Декор ви знайдете букети на будь-який смак і бюджет, а наші флористи складуть бездоганну композицію, що точно здивує та потішить вашу кохану!

Останній штрих у процесі підготовки ідеального побачення - оригінальний сюрприз: витончена 3D листівка чудово доповнить її улюблені квіти, а чарівна лялечка ручної роботи стане відмінною альтернативою традиційним подарункам й ефектно розповість про ваше кохання!

Ми знаходимося за адресою: вул. Кам’янська, 128, ЖК «Метрополія», код домофону 22 #

Графік роботи: пн-сб: з 11:00 до 20:00

Телефон: +380953697899

https://maisondecor.com.ua/


Зробіть крок до вищої освіти вже цієї зими!

Міжрегіональна Академія управління персоналом, що є найбільшим в Україні недержавним закладом вищої освіти, оголошує набір студентів на найпопулярніші спеціальності 2021-го року, вступ на які можливий онлайн!

Вступ онлайн до 27 лютого 2021 року традиційно для закладу супроводжується наданням знижки 20% на суму першого платежу. Крім того, ви можете стати студентом, не маючи на руках сертифікатів ЗНО. Така унікальна пропозиція стала можливою завдяки спільній освітній програмі МАУП із закордонними вишами. Детальніше про умови вступу без ЗНО за посиланням: http://bezzno.maup.com.ua/.

Щодо привабливості пропозиції вступу онлайн до 27 лютого, то вона полягає у наступному:

• Ставайте студентом у лічені дні, не виходячи з дому і не відвідуючи громадські місця під час пандемії коронавірусу. Вибирайте лишень цікаву для себе спеціальність, визначайтеся з формою навчання та подавайте документи на бакалаврат чи магістратуру онлайн.

Розмаїття сучасних та затребуваних спеціальностей в МАУП вражає. Відкрити для себе шлях до IT можна в Інституті комп’ютерно-інформаційних технологій та дизайну. А ще економіка і психологія, маркетинг і право, туризм і міжнародні відносини – ці та з десяток інших спеціальностей відкривають найкращі перспективи перед сучасною українською молоддю.

• Оскільки вступ онлайн передбачає і можливість використання знижки на навчання, то здобуття вищої освіти, таким чином, стає доступним в усіх сенсах. Здійснюйте оплату протягом семи днів від зарахування і матимете знижку 20% на будь-яку суму попереднього платежу!

Для того, щоб активувати свою знижку та приєднатися до поточного набору, заповніть онлайн-форму за посиланням https://forms.gle/zZSMv5rzJuuVkv579. На це піде зовсім небагато часу, форма є простою і зрозумілою. Опісля на вказану пошту надійде заявка, підтвердити яку необхідно листом у відповідь. У подальшому співробітники Академії повідомляють абітурієнтам про терміни вступних випробувань. Їх успішне проходження та сплата першого платежу за навчання є вашою перепусткою до омріяного студентства.

Як бачите, вже цієї зими вступ онлайн до МАУП цілком реальний, всі процедури виконати нескладно. Визначайтеся скоріше з фахом вашої мрії та вступайте в МАУП, щоб розпочати успішну кар’єру!

Приймальна комісія:
(093) 490-490-0 (Viber, WhatsApp),
(096) 490-490-0
http://maup.com.ua/

Опануй найпопулярніші медичні спеціальності разом із МАУП!

Працювати в сфері охорони здоров’я – це престижно, повсякчас актуально та затребувано. Маючи на руках диплом медика, а за плечима – ґрунтовні знання та відпрацьовані навички, молодий фахівець може не перейматися питаннями працевлаштування. Українські та світові реалії вказують на те, що попит на медичних спеціалістів належної підготовки завжди високий, а Міжрегіональна Академія управління персоналом неодмінно стане вашим помічником у професійній реалізації.

Станом на тепер в Академії можна здобути вищу освіту з трьох надзвичайно популярних напрямків:

• Фармація.

• Стоматологія.

• Медична психологія.

До того ж, вже у 2020 році буде відкрито Медико-фармацевтичний коледж МАУП, що готуватиме молодших спеціалістів за напрямками:

• Фармація.

• Медсестринство.

Навчання тут повністю відповідає стандартам МОЗ України і, що особливо приємно, відбувається в сучасних, інноваційно обладнаних приміщеннях, де студенти мають доступ не лише до актуальних знань, а й до досконалого засвоєння практичних навичок.

Зокрема, до викладання фахових дисциплін зі спеціальності «Фармація» Академія запрошує докторів та кандидатів медичних і фармацевтичних наук із практичним досвідом роботи в Державній службі лікарських засобів, на фармацевтичних заводах, у національних роздрібних мережах аптек. 

Що стосується рівня підготовки майбутніх стоматологів, то на старших курсах вони долучаються до якісної практики у власній Стоматологічній клініці Академії, а молодшокурсники вправляються у спеціально обладнаному Фантомному залі. Сучасне обладнання в ньому дозволяє досконало відпрацьовувати теоретичну базу на реалістичних фантомах. 

Щодо фахової підготовки медичних психологів, то майбутніх лікарів у МАУП готують за магістерським рівнем вищої освіти, а основою для того є потужний викладацький склад досвідчених психологів-практиків. Виходячи з професійних уподобань, майбутні лікарі-психологи долучаються до практичної роботи в гуртках із медичної психології, арт-терапії, психокорекції та реабілітації тощо.

Спеціальність «Медсестринство» буде невдовзі доступною для студентів коледжу. І від своїх старших колег за рівнем підготовки вони не відставатимуть – так само потужний колектив викладачів, так само сучасна матеріально-технічна база. Але найголовніше, що прищеплюватимуть юним студентам, то сприйняття майбутньої професії з відчуттям гордості та гуманізму. Адже виникнувши з традиційних форм опіки і лікування, медсестринство і до сьогодні розглядається як гуманна і фундаментальна діяльність.

Запрошуємо до детальнішого ознайомлення з пропозиціями щодо фахової освіти та можливості вступу до найбільшого недержавного вишу країни за посиланням: http://maup.com.ua/.

Приймальна комісія:

(093) 490-490-0 (Viber, WhatsApp),

(096) 490-490-0

Відкрийте себе в МАУП!

http://maup.com.ua


Приборкуємо норовливий перець чилі!

Час додати життю трохи гостреньких ноток! Головний герой багатьох страв східної кухні, незамінний помічник під час схуднення й пікантний фаворит багатьох гурманів: сьогодні розповімо вам про те, як легко впоратися з норовливим гострим перцем, та як «чілити», коли готуєш чилі!

Найважливіший етап – правильна підготовка!

Озбройтеся рукавичками, щоб не обпекти ніжну шкіру рук і запобігти потраплянню гострого соку до мікроран. Після цього ретельно промийте овоч під теплою водою і покладіть його на чисту поверхню.  Можна приступати до нарізання!

А як нарізати?

Щоб спритно й майстерно подолати чилі, пам’ятайте про просту інструкцію від нашого Шефа: хапаємо – нарізаємо – кісточки виймаємо. А тепер детальніше:

  • візьміть найменший та найгостріший ніж, і починайте роботу: притримуючи однією рукою стебло, розріжте перець уздовж;

  • лезом ножа приберіть найпекельніші ділянки чилі: кісточки й маленькі перегородки всередині овочу;

  • наріжте перець найзручнішими для приготування шматочками та перемістіть їх в окрему ємність;

  • зніміть рукавички й видихайте: ви впорались!

WARNING: ретельно вимийте руки з милом після завершення усіх приготувань, і ні в якому разі не торкайтеся очей та слизових протягом наступної години!

Секрети для справжніх профі.

Але це ще не все! Ловіть наші су-у-у-упер круті чилі-лайфхаки, що піднімуть рівень ваших кулінарних скілів просто до небес:

  • формула ідеальних пропорцій: пам’ятайте про те, що один свіжий перець чилі дорівнює одній чайній ложці молотого;

  • жорстка шкірка? Позбавтеся від неї легко та швидко, обсмаживши овоч на сухій пательні;

  • збийте перець у блендері протягом декількох хвилин і насолоджуйтесь ідеально однорідною чилі пастою.

І наостанок – зберігання.

Щоб ваш перчик залишався свіжим якнайдовше, покладіть його в поліетиленовий пакет та перемістіть у темне й прохолодне місце, або ж у холодильник.

Наші вітання! Ви пройшли шлях «гострого» кулінарного посвячення і готові перемагати навіть найпекельніші сорти норовливого чилі! Хапайте фартух і починайте готувати!

Замовити найсмачніші пікантні бокси з чилі можна на сайті: https://cookingbox.com.ua/


CookingBox

Доставка боксов с ингредиентами для приготовления ресторанных блюд дома.

https://cookingbox.com.ua/



Зустрічаємо січень разом із хрумким болгарським перцем!

Час освіжитися! Хр-р-румкий, апетитний та суперсоковитий болгарський перець стане ідеальним доповненням майже до будь-якої страви та нагадає про сонячне літо! Щоб приготувати улюблений овоч легко та швидко, пропонуємо вам скористатися крутими лайфхаками від нашого Шефа!

Перш за все – правильний вибір!

Хлопчик чи дівчинка? В залежності від того, яку страву ви хочете приготувати, вам необхідно обрати «рід» перцю. Зробити це дуже просто: переверніть овоч і зверніть увагу на кількість його секторів. Якщо їх чотири – то це «дівчинка»: на смак такий перець більш солодкий та м’який, тому його краще їсти в свіжому вигляді, наприклад додати до салату. «Хлопчик» має лише три сектори й завдяки своїм особливим кислуватим ноткам найкраще підходить для термічної обробки.

При виборі перцю також зверніть увагу на його вагу: чим важчий та твердіший овоч, тим він соковитіший. Тільки тс-с-с!

Крок 2 – вміле очищення.

Щоб легко та спритно впоратися з перцем, дотримуйтесь нашої простої інструкції: спочатку зріжте його верхівку й дно. Після цього, поставте овоч на торець і розріжте його уздовж. Приберіть ножем серцевину, а отриману пластину наріжте зручними для приготування шматочками. Voila!

І наостанок – правильне зберігання.

Щоб ваш перець не зіпсувався вже через кілька днів, покладіть його в паперовий пакет та залиште в холодильнику. При низькій температурі овоч буде залишатися свіжим й соковитим протягом кількох тижнів.

Готуйте «на ізі» та опановуйте захоплююче мистецтво кулінарії разом із CookingBox! Замовити найсмачніші бокси з улюбленим овочем у головних ролях можна на сайті: https://cookingbox.com.ua/.


CookingBox  —  доставка боксов с ингредиентами для приготовления ресторанных блюд дома.

https://cookingbox.com.ua/


Витамин С – ваш секрет здоровья и продуктивности!

Начните последний зимний месяц энергично и воодушевленно: ловите потрясающую новинку от FitBalance и заряжайтесь бодростью и вдохновением для самых насыщенных, плодотворных дней! Биологически-активная добавка Acerola – ударный заряд витамина С и главный драйвер на пути к выдающимся свершениям!

Общая польза витамина С для организма

Аскорбиновая кислота – не только высокоэффективная иммуностимулирующая добавка, но и мощный антиоксидант, который выполняет целый ряд необходимых для организма функций:

• значительно улучшает общее состояние здоровья;

принимает активное участие в синтезе белка коллагена, замедляя процессы старения организма;
выступает действенной профилактикой онкологических заболеваний;
ускоряет процесс заживления ран;
улучшает функционирование поджелудочной и щитовидной желез;
нормализует работу нервной системы;
защищает организм от различных вирусов;
обеспечивает надлежащую работу кровеносных сосудов;
улучшает состояние костей, хрящей, кожи, десен и зубов;
защищает клетки организма от окислительного стресса;
способствует регенерации восстановленной формы витамина Е;
активизирует процесс обмена железа.

Польза аскорбиновой кислоты для спортсменов

Ведете активный образ жизни? Добавьте в свой ежедневный рацион диетическую добавку с экстрактом барбадосской вишни и наслаждайтесь потрясающим эффектом и отменным самочувствием! Витамин С:

поддерживает тонус организма во время интенсивных упражнений;

обеспечивает нормальное функционирование опорно-двигательной системы;
способствует быстрому восстановлению организма после активных физических нагрузок;
значительно снижает риск травмирования во время тренировок.

Диетическая добавка Acerola от FitBalance

Барбадосская вишня, или ацерола – популярный суперфрукт родом из Южной Америки и один из богатейших природных источников витамина С, фитонутриентов и антиоксидантов, необходимых для активного поддержания здоровья человека.

Органический состав, инновационные технологии переработки сырья и соответствие продукции международным стандартам качества: биологически активная добавка Acerola от FitBalance станет вашим главным помощником в динамичном ритме жизни и будет ежедневно дарить прилив сил для самых ошеломляющих, плодотворных результатов!

Узнать цену и детали, а также заказать диетическую добавку Acerola вы можете на нашем официальном сайте.

FitBalance

(098) 158 87 87

https://fitbalance.ua/