Профіль

Акварель

Акварель

Україна, Кременчук

Рейтинг в розділі:

Останні статті

Свято феміністок, мабуть


  Сьогодні День полювання на чоловіків. 
Інтернет рекомендує виходити на полювання в вечірні години, коли чоловіки гірше бачать, і не забувати, що рухатись треба повільно й плавно, щоб не злякати цих великих, сміливих зграйкою , але дуже полохливих поодинці самців lol
  Як на мене цього року свято полювання припало на не дуже зручний день, неділю, але хіба це зупинить справжніх мисливиць? Довго думала про відповідний фемінітив smutili lol

  Ну і картинка, не зовсім в тему, але... 
  

Навушники


  Для всіх хазяєчок - рукодільниць, які люблять своїх чоловіків (не важливо кого - дідуся, батька, чоловіка, сина чи внука) поки морози не минули, хоча й нашими вітряними, холодними веснами теж згодиться podmig

 

І це ж навіть без мікроскопа


  Я. 
  Для тих, хто мене не знає (бо знають тільки друзі), але має бажання доколупатись.

  

"З полегшенням!", або про одного хлопчину



Не думала, що чесно висловлена думка про алкашів здатна аж настільки зачепити когось з них, що хлопчина прийметься просто таки закидати мене притягнутими за вуха висновками і образами, які на його думку мають мене якось зачепити.
Перш за все так і залишаюся на своєму щодо алкашів, хворі люди, залежні від алкоголю, і постійно себе виправдовують різними відмовками - в кого просто душа болить, а от Жора, бідолаха, якого це образило - він просто тонкої душевної організації, не такий бездушний слон як я, от! Він бухає не тільки через несправедливість світу, а й зі співчуття до тих, кого в світі образили!!
Щойно подумала, що при цьому ображати когось йому самому - норм, світ при цьому не постраждав)))
  Бідолаха так розпереживався, шо наваяв мені в блозі підряд більше тридцяти (!!!) коментарів, однообразних і малограмотних. Я їх навіть не читала, ну перших п'ять, а тоді як понеслось... Словесний понос, здалеку видно.
  Мені, власне, цікаво - полегшало хлопчині, виговорився? Я тут не перший рік, добре знайома з його тяжким життям пілкаблучника, вічно пригніченого жінками начальницями красунчика, змушеного спати з власною начальницею, щоб не виперли з заробітної роботи. І в цю п'ятницю він пив не просто так, а від несправедливості життя - бо якась дівка отримала в подарунок круту тачку. І тут я - зі своїм "ти просто алкаш")))
  Взагалі мені дуже жалісливе і огидне видовище чоловік, що воює з жінкою, намагається їй, незнайомці, щось довести, самоствердитись, а тим більше не в реалі навіть, де явно кишка тонка своїй начальниці в очі сказати що про неї думає, а отак, з анонімною опоненткою, з малодушним відчуттям безнаказаності за сказане, і тут же рота ніхто не заткне, пиши скільки хочеш, і не переб'є, що важливо!))))
  Жора - полегшало?))))) в моєму блозі помстився всім жінкам свого боягузливого секретуточного життя, починаючи з строгої мамки, і закінчуючи тією красунею, що тобі відмовила останньою?))))


  П. С. Коментарі я реально не читала. Спочатку пропустила перші, бо маю справи в реалі, а тоді як побачила, що вже п'ятнадцять підряд - зрозуміла, що й не треба, хлопчик просто хоче виговоритись))) . Кому цікаво їх хоча б перерахувати - це до замітки "Навіяно однією розмовою". До речі ніщо інше не дає про людину краще уявлення, ніж те, що він пише комусь, щиро намагаючись образити podmig

Хотєлки и Фрейд




От дідько, хочу тепер цю спідницю smutili lol. Хто купував щось на Аліекспрес - це важко? 

Навіяно однією розмовою


  Розмова була про складність знайти свою половинку на сайті знайомств, і про адекватність оцінювання себе як чоловіка - бо всім треба самодостатній, "справжній чоловік", а мій співрозмовник себе то "оцінює адекватно".
  Так от щодо оцінки того, хто для кого кам'яна стіна і справжній мужчина - пригадалось мені одна життєва історія.
  В мого вже покійного батька був друг, той, що справжній - дядько Микола, кремезний солідний вусань, прораб в великій ремонтній компанії. Начальник невеликий, але дуже навіть значущий, якщо знати контингент робочого класу в його підпорядкуванні - тільки дай слабину і робота стане, бо то зап'ють всі, то засаботують - гроші то за місяць дають, а не за об'єкт. В пана Миколи дисципліна була на висоті, бо мав репутацію - двічі в молодості відсидів за "хуліганку", з нанесенням середніх і тяжких. І з роками розуму і витримки побільшало, але запальний характер і кулаки залишились ті ж.
  Але була в нього маленька слабкість - раз на кілька місяців пан Микола "йшов в астрал", себто в глухий двотижневий запій. А з його характером він не ризикував і пив вдома, практично не виходячи і тим більше не з'являючись на роботі.
  Я коли дізналась, навіть здивувалась - як його жінка, маленька, йому по плече, худенька, сприймає це нормально hypnosis На що батько відповів, що все в порівнянні, і якщо рівняти його з першим її чоловіком - то він святий - любить її, балує, ніколи руку не підніме, заробляє добре, а від неї то всього - два тижні помовчати. А от перший чоловік був наркоманом - лупив як сидорову козу і жили як бомжі, бо всі гроші відбирав на дозу.
  Все завжди залежить в житті не від "об'єктивної оцінки себе", а суто від того хто що шукає, і з чим чи ким тебе порівнює. Тим більше якщо ти - справді достойний, адекватний чоловік podmig

Зустрічна пропозиція



  У батьків квартира на другому поверсі, а на першому маємо "чудових сусідів", вірніше хлопці нормальніші, а от сестра в них ще та подруга. І тут дзвонить вчора, мені, бо я єдина, хто з нею взагалі розмовляє з моїх, з "наїздом", що ми знову топимо їх на кухні. Знову - бо таке в неї мінімум раз на рік буває, а так і частіше. От знову - ви нас топите, по стіні тече, шпалери вже відстали!! Пообіцяла як приїду розібратись, бо я в батьків буваю раз в кілька днів, після п'ятого" потопу" вже не вірю, але а раптом щось таки десь тече? Приїхала, облазили з сестрою навколішки кухню - все сухо. Та й чому там текти непомітно - єдина річ, підключена до води, це газовий двоконтурний котел.
Дзвоню любій сусідці, спочатку хотіла спуститися на поверх нижче і поговорити наживо, але передумала, я ж її знаю)) Кажу - Іра, не знаю, що в тебе там, але в нас сухо. Так їй це не сподобалось, почала на мене кричати, мовляв йди до мене, подивись як стіна мокра! Ага, зараз. Зробила їй зустрічну пропозицію - кажу давай так, ти мені даєш 500 гривень, і йдемо не до тебе, а до мене - якщо в мене сухо, я ці 500 гривень залишаю собі, якщо знайдеш, де текло - оплачу нові шпалери.
  Чогось не погодилась, обматюкала мене і трубку кинула. Хороша ж пропозиція ніби... lol

Бійтесь бажань



Дуже цікаво завжди розповідає про людину її асоціативний ряд, мій точно відповідає, схоже, визначенню "інтелект високий, але поверховий", бо коли чую щось цікаве - мозок накидує виключно гумор unsmile lol
Так і тут - коли kettlebell хай навіть жартома сказав, що хотів би розуміти санскрит, на якому перемовляються голоси в його голові, заважаючи іноді спати, мені пригадалось тільки ось це



  Не перед Новим Роком сказано, але іноді варто боятися своїх бажань, результат може здивувати podmig

Про пінгвінів

Схоже це те, що чекає мене сьогодні вночі... 

Дівчата, налітай!



  Трапилась мені така річ, не можу не поділитися, раптом кому треба?))

 

Дівчата, налітай, зсилочку дам на продавця, скоро ж сезон, теплі труселя річ першої необхідностіchih podmig