Безсмислєнноє оголєніє

  • 09.01.12, 15:00
Так важко ноги відривати від ще холодної землі. Ти почекай.. не поспішай, прошу.. Хоча б сьогодні дочекайся! (с)Какаятоженсчіна Так сложно сраку відірватиОд крісла, ілі од дівана,Тебе не прийду цілувати,То ж навіть не чекай, кохана. Не жди на мене, моя мила,Мені ота любов не нада.Дарма, красуню, оголилаТи свої женскіє принади.

Капець

  • 09.01.12, 14:35
Мій подих прозорий мов кришталь. Моє лице нерозмальована вуаль. (с)Какаятоженсчіна Мій подих - чистий перегар,Моє лице - сплошной синець,Тримаючи в руках дрючок,Іду до вас, і вам капець!

Сон глупої ночі

  • 07.01.12, 23:56
Глупа ніч підповзає сюди,Місто чорним рядном накриває…А мені мої тяжкі трудиОстогиділи, я засинаю… Дядя Вітя насниться меніУ бордовім костюмі красівий,І лежатиме він у труні,І нестимуть її неквапливо… Буде музика грати сумна,Будуть гарні букетики всюди…Цю журбливу мелодію снаПотім довго ще я не забуду.

Самогонка з матюків

  • 06.01.12, 16:51
Я вип’ю твоїх слів гірке вино. Таке життя! Смак болю не смакує. (с)Какаятоженсчіна Я випив слів твоїх вино,І самогонку матюків,Та й після цього все одно,Нічого я не зрозумів. Даремно кволий організмТруїв гидотою вина,Не помага' алкоголізмМені, бо голова дурна.

Гойдалка і смерть

  • 06.01.12, 16:09
Ти. Гойдалка. Зустрілися. Сам на сам... (с)Какаятоженсчіна Ти гойдаєшся... туди... сюди...Я дивлюсь на тебе у гіпнозі...Ковзають по рельсах поїзди,В небі звьозди клякнуть на морозі... Нащо ти гойдаєшся, скажи?Чом не зупинитися, завмерти?Й під товстою ковдрою іржіБачить у вісні обличчя смерті...

Шомпанське

  • 30.12.11, 17:36
Із цикла "Новорічні брєдні" Шомпанське ллється як ріка,І я бухой і жизнь лєгка...А завтра буде Новий год,А я п'янючій, шо урод!

Шарікі і йолкі

  • 29.12.11, 13:05
Із цикла "Новогодніє куплєти" Разноцвєтні шарікі повісліНа ялинці і вона сіяє...У людей прєдпразнічниє мислі.Про сивуху каждий розмишляє. Кожен прагне випити чимало,Під ялинку впасти веселкову,І розклавши руки як попало,Там лежати наче принц казковий.

Огидні ізвращєнья дєкабря. Частина друга

  • 29.12.11, 08:41
Снег падая дождем к ногам ложится, Что за зима, сезон дождей и сна. Пусть этою зимою мне приснится, Хотя бы сон, что снова не одна (с)Какаятоженсчіна Шо за зима? Якесь гівно сплошноє!Сніг наче сніг, а впав і став дощем!І сниться їй паскудною зимою,Шо не одна вона лягає під кущем... Їй сниться той, хто пестить її тіло,І снігом тре інтімниє мєста,І любить її так оскаженіло,Шо прокидаться геть нема підстав...

Развісьолиє уроди дуже люблять Нові годи

  • 28.12.11, 15:25
Із цикла "Новогодніє куплєти" Новий рік до нас приходе',Скоро йолка і салют,Развісьолиє уродиСновигають там і тут... Пузириться у бокалахПиво, водка і вино..."Хрясь!" - то був хлопушки спалах,"Гупсь!" - то хтось упав в гівно. А годинник собі ходе',Одміряя жизні час.Чи багато Нових годівЗалишилося у нас?

Жахливі ізвращєнья дєкабря

  • 27.12.11, 12:36
Как будто выпил свет из глаз моих, Такой безснежный, пасмурный декабрь (c)Какаятоженсчіна Садіст-дєкабирь висмоктав всі очі,І вуха висмикнув, і губи розтягнув,Зв'язав у вузол ніженьки дівочі,А на цицьки уваги не звернув...