Зміючкі і женсчіна

  • 06.10.11, 15:16
Рептилии за стеклом террариума — недвижные и странные. В тишине женщина развешивает белье. Смерть спокойна. (c) Томас Транстрьом (Нобєлєвський лаурєат мєждупрочім) Зміючки лежать як вірьовки,Вирячились, не моргають*.Женсчіна мимо проходе'красівая і нагая.Зміючкі лежать собі далі,їх женсчіна не возбуждає... * о том, шо зміючкі не моргають знає кожний ботанік

Задушлива колюча осінь або білявки-не-макаки

  • 30.09.11, 12:39
Вечерние тени на улицах города, И первые приступы осеннего холода. Депрессия душит забытой удавкой, Уколото сердце холодной булавкой. (с)Какойтагєній Над поетами вічно 'здівається осінь,Їх удавкою душить, булавкою коле...А поети своїм віршотворним поносомПрикрашають осінні пейзажі навколо... Не волнують митців металеві булавки,І осіння прохлада поетам до сраки,Бо поету нужни лиш красиві білявки,Можна і не красиві... Аби не макаки.

Польоти наяву і в трусєлях

  • 23.09.11, 11:15
Чтобы новым огнём воспылать, загореться. Над землёю кружить, только в нижнем белье. Хохотать без причины, танцевать, веселиться, Отменить все табу, надоевшие мне. (с)Какайтамужчіна Над Землею ширяти в одніх трусєлях,Відмінивши табу і про сором забувши,Відчувати як вітер булькоче в соплях,Риготати, небесних зірок досягнувши.... То є мрія поета, що власним стіхомЗажигає в умах і у чреслах бажанняІ якщо ти іще не літав голяком,Ти вопсчє не поет, а якесь безталання.

Дохтора унилої осені

  • 23.09.11, 09:56
Унылая пора, очей очарованье... (с)Какойтакацап Оп'ять прийшла осінняя пора,Оп'ять засохле листя опадає,І я сумую, а чому не знаю,Напевно в голові моїй діра... Виписують рецепти дохтора,Сцикливий вітер всюди сновигає.Відкривши рота, в'яло позіхаю,Байдужий ніби звивиста кора...

Ленін і кірпіч

  • 20.09.11, 16:05
Дєдушка Ленін Владімір ІллічЗнайшов в туалеті огромний кірпічЙого він запхав тоді в унітаз...На цьому й закончівся етот разказ. Спитаєте ви: "Яка тут мораль?"А я відповім вам, шо Ленін москаль!

Мозгі у целохвані

  • 20.09.11, 13:10
Заверните мой мозг в целофан, Целофан опустите в стакан. (с)Какойтабухойвождь Складу мозгі я в поліетілєн,Або у целохван - нема різниці.І стану я свободєн словно птиця,Що вирвалась з лещат масівних стєн... Складу мозгі в відро, наллю води,Закрию кришкою, на вгонище поставлю,Свій дебілізм я етім не ісправлю,Та обрєту Свободу назавжди!

Матюки небесної блакиті

  • 20.09.11, 12:01
Я дивлюся у небо - не бачу нічого,Самольотів нема, не літають жуки,Лиш безмежжя одне полотна голубого,На якому кортить написать матюки...

Женсчіни створіння Сотони

  • 19.09.11, 15:29
О, Женщина – избранница Богов, Великое Творение Природы. Ты – океан без дна и берегов, Из-за тебя на гибель шли народы. (с)Какойтагєній О, Женсчіна - створіння Сатани,Продукт псепожираючого Ада,Вмєстіліще порока і вини,Жестокій дємон, сотканий із смрада. Огидна мєрзость, зліплена з лайна,Потворна гадість, хтивая тварюка,Страшна утроба, шо не має дна,О, Женсчіна! Ну, ілі просто - Сука!
[Приєднане голосування]

Астрономічний секс

  • 19.09.11, 10:58
Сердца людей соединяют звёзды,Их судьбы пишутся на небесах.А мир земной, что чувствами наполнен,Душевным светом отражается в глазах(c)Какаятоженсчіна Звьозди нас с тобой соєдініліВоспойом же славу Нєбєсам!Єслі б не космічниє свєтіла,Не вдалося б сполучіться нам. Слава звьоздам пламєнно гарячимІ планєтам слава на віка!Бо вони смоглі решить задачуПоіска для баби мужика.

Бєжевий позітіфчік

  • 13.09.11, 09:35
Життя наше приємне і чудове,Наполнєнноє множеством прикрас.І те гівно, шо зжерти ми готові,Має пріятний бєжевий окрас.