Війна1941-1945.Велика Вітчизняна чи все таки громадянська? Ч 2

Дуже часто московська пропаганда формує думку, що всі без виключення росіяни (русские)  воювали на боці Червоної Армії, тільки вони були патріотами, тільки вони вмирали на устах з криками "За Родіну, За Сталіна!".

Ось що я нарив на просторах інтернету, шукаючи матеріал зовсім іншого характеру.


Кацапчегам буде приємно ознайомитися з іншими "ветеранами", своїми співвітчизниками, які мали зовсім протилежні погляди на патріотизм, на Сталіна і "главєнствующую роль партіі".

Подаю мовою оригіналу

                                                          Марш добровольцев

Получен приказ и прочитан приказ
Стоят добровольцы в строю
Мы к бою готовы и каждый из нас
Проявит геройство в бою

Припев :

Ни шагу назад, лиш вперед и вперед
Мы знаем приказ боевой
Жидовские банды с земли мы сотрем
Ведя наступательный бой

Мы долго страдали в жидовском ярме
У Сталина были рабами
Мы жизни незнали на нашей земле
Томились по тюрмам годами

Припев :

Но день пробужденья России настал
Печальные дни миновали
Фюрер Гитлер свободу нам дал!
Жидовские цепи упали

И радости нашей у нас не отнять
В борьбе с большевистскою сворой
Мы бьемся за новую Родину мать!
За счастье народа, за волю!

06.10.1942. Вл. Любимов.

P.S. Заяви про те, що вказаний вірш придумав я, що це придумали "украінскіє буржуазние націоналісти" чи ще якісь "конспіратори" не приймаються :)))




Влада і опозиція. Знайди різницю........

Епіграф


"Великий Ізраїль повинен на всіх важливих постах в інших державах просувати своїх ставленників  і агентів впливу"
              (за даними сайту karpada.narod.ru)

Хто з них ставленник, а хто агент впливу?







Два антагоністичні Президенти. Антагоністичні? Я не впевнений.

       





Опозиціонери нинішній владі?!








Мігранти

Хочу звернути увагу товариства на проблему мігрантів в Україні, про те, якими підступними методами формують громадську  думку, що це неминучий процес.

Ось як подає інформацію один з українських проєвропейськи налаштованих порталів :

"У 1950-1960-х роках основна маса трудових мігрантів складалася з малоосвідчених людей, готових виконувати фізично важку, малокваліфіковану працю у відповідь на попит на робочу силу в будівництві, промиловому секторі, сільському господарстві та енергетиці.
Нині найбільший дефіцит робочої сили відчуває сектор інформаційних технологій. Утім досить затребуваним залишаються працівники будівельних спеціальностей, інженери, фахівці в галузі виробництва та переробки продуктів харчування, у сфері туризму а також у сфері охорони здоров"я, особливо догляду за хворими та перестарілими". Іміграція подається як безвихідь в т.ч для України, оскільки населення старіє, а приїзжають молоді люди.

Згадується про те, "які жахіття чекають мігрантів у Європі (трудова і сексуальна експлуатація)

Наголошується про те, що уряди країн повинні вживати спеціальних засобів для захисту особливо вразливих груп мігрантів (жінок, дітей, осіб людей старших вікових груп).

А тепер розберемо по порядку :

Хіба схожі ці люди на спеціалістів у інформаційному секторі та ІТ технологій?








Бачите, не хочуть демократії! Тоді навіщо їдуть у Європу???

А ось ці люди, схожі на будівельників???







Чи хочете ви, щоб ці жінки доглядали за вашими батьками? І чи готові вони це робити?











Питання до чоловіків : " Чи готові ви до "сексуальної експлуатації" таких жінок?




Чи хочете ви, що б вони з осудом дивились на ваших співвітчизниць?







Чи хочеться вам, щоб вони зневажали ваш прапор?








Подивіться на що вони перетворили чисті міста німецьких бюргерів, де подівся шарм і неповторність Франціїї і куди котиться чопорна Британія?
Поле битви Лондон, Брюсель і Мюнхен!










Чи готові  ви до засилля мігрантів?


85%, 34 голоси

0%, 0 голосів

5%, 2 голоси

10%, 4 голоси
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

Манштейн. Втрачені перемоги.

Недавно дочитав книжку під вказаною у заголовку назвою, російською "Утерянные победы".
Для того щоб ніхто не маніпулював що там написано, як робили деякі аккаунти на "i.ua", я вирішив прочитати її самостійно.
Хочу поділитися деякими цитатами з цієї книги.
Наскільки це актуально на сьогоднішній день, судити Вам, моїм друзям і товариству сайту в загальному.

Про дружбу між Третім Рейхом і СРСР :

" Радянський Союз тільки до тих пір буде підтримувати дружні відносини, поки у нашому розпорядженні готова до наступу армія"

" ..... що Німеччина у зв"язку з можливим рано чи пізно вступом Радянського Союзу, який став тепер безпосереднім сусідом (як би Кремль і не здавався тепер миролюбно налаштованим у відношенні до Німеччини), знаходилась під прихованою загрозою війни"

" Він (Гітлер) боявся експансіоніських устремлінь російської держави...."

"В будь-якому разі, зосередження сил на нашому, а також на угорському та румунському кордонах було достанньо загрожуучим".

А нам досі комуно-більшовики і їх нащадки плетуть казочки про солом"яного бичка, якого хотів з"їсти страшний сірий вовк, ну, тобто про "віроломний напад підлих фашистів", а виявляється що сірий бичок, тобто червоний, сам хотів затопити своєю смолою всю Європу.

Про комісарів : (відносно наказу верховного командуванння, який пізніше отримав назву "наказ про комісарів".
Суть наказу заключалась в тому, що в ньому говорилось про негайний розстріл всіх політруків, які попали  в полон і були носіями більшовицької ідеології.
 
" З точки зору міжнародного права політичні комісари навряд чи могли користуватися привілеями, які поширювались на військовослужбовців. Вони звичайно не були солдатами. Я навряд чи зміг би розглядати як солдата, наприклад гауляйтера, прикріпленого до мене в якості політичного наглядача. Але так само не можна було зараховувати цих комісарів до осіб, які приймали участь в бою, як наприклад медичний персонал, військових кореспондентів. Навпаки, не будучи солдатами, вони були фанатичними борцями, власне борцями, діяльність яких по традиційних війскових поняттях могла вважатися тільки нелегальною.
В їх завдання входило здійснювати не тільки політичний контроль над командирами, але й надати війні більш жорстокий характер, який повністю суперечив попереднім уявленням про ведення бойових дій. Комісари якраз
і були тими людьми, які в першу чергу ввели ті методи ведення бойових дій і поводження з військовополоненими, які були у явному протиріччі з положеннями Гаагської конвенції про ведення сухопутної війни.
Але якої б думки ми не були відносно статусу комісарів з точки зору міжнародного права, іхній розстріл після взятття в полон під час бою суперечив будь-яким уявленням солдатської моралі.... Виконання цього наказу загрожувало не тільки честі військ, але і їхньому моральному духу. Тому я був змушений доповісти моєму начальнику, що у військах, підпорядкованих мені, цей наказ виконуватися не буде.....",
і далі зноска №27 :
"невелика кількість комісарів , які не дивлячись на це, були були розстріляні, не були взяті в полон в бою, а схоплені як керівники або організатори партизан. З ними поводились згідно військового права"

А що кажуть комуністи? Що комісарів знижували в першу чергу тому, що "хатєлі унічтожіть пєрвоє в мірє соціалістіческоє государство". А виявляється, що згідно міжнародного права, комісари не вважались солдатами!
.
Про смертні вироки і згвалтування :

"Коли на початковому етапі війни двоє солдат мого корпусу були засуджені до смертної кари за згвалтування і вбивство літньої жінки, то це було справедливо".

А що маємо з іншого боку? Вислів Іллі Еренбурга : "Силою зламайте расову зарозумілість німецьких жінок".

Про військовополонених (власних та армії противника):


"В Феоосії більшовики вбили всіх наших поранених, які перебували там в госпіталі, частину ж з них, яким був накладений гіпс, вони витягнули на берег моря, облили водою і заморозили на льодяному вітрі"

"Доказом того, що ми добре відносились до військовополонених, був їхній особистий вчинок  під час висадки радянського десанту під Феодосією. Там знаходився табір з 8000 полонених, охорона якиї розбіглася. Однак ці 8000 осіб, не кинулись в обійми своїм "визволителям", а навпаки, відправились маршем без охорони в напрямку Сімферополя, тобто до нас".

А пам"ятаєте казочку зі школи про генерала Карбишева, якого заморозили "азвєрєлиє есесовци". Виявляється що "гуманні НКВДисти" зробили це ж саме, але декількома роками раніше.

30.12.2012.                                   Рівне


Ігор Мірошниченко vs Міла Куніс

Українці, я вас вітаю, почалося!
Почалася масова інформаційна атака на ВО Свобода.
Причому на міжнародному рівні. Спочатку були якісь-там резолюції Ради Європи, висловлювання певних посадовців держави Ізраїль про недопустимість присутності у політиці такої партії як ВО Свобода.
Поштовхом став той  факт, що свободівець І.  Мірошніченко "обізвав" голівудську актрису Мілу Куніс "жидівкою"!
І тут почалося !
Звернення організації Центру Симона Візенталя до прем"єр-міністра Азарова про недопустимість подібних висловлювань і у звичній для сіоністів манері ЗРАЗУ Ж !  звинувачення у антисемітизмі!!!lol
Така собі класична робота МОСАДУ.

Давайте розберемось з словом "жид".

Факт 1.
Якось, будучи ще підлітком, я прочитав в одній газеті на початку 90-х, що слова "єврей" в українській мові не існує. Що в українську мову воно прийшло з Франції, де воно звучить як "джюде". Подібне звучання цього слова у німецькій і англійській мовах.
Будучи по своїй природі допитливим юнаком, я вирішив перепитати у своєї, тепер уже покійної бабусі, чи вживалось раніше слово "єврей".
Здогадайтесь якою була відповідь.
- " Та ніхто раніше, як казала бабуся "за Польщі", не говорив "єврей", всі говорили "жид", і ніхто ні на кого не ображався !
 
Факт 2
Згадайте як у середині 2000, точно не пам"ятаю, десь 2004-2005 за виступ на горі Яворина проти Олега Тягнибока Генпрокуратура порушила кримінальну справу за вживання слова "жид" і "москаль".
Тоді це було топ-новиною тижнів зо два!
Але ж Генеральна прокуратура кримінальну справу програла!
Але про це ЗМІ "цнотливо" промовчали! З чого б це?
Виступ О. Тягнибока пройшов експертизу в інституті лінгвістики, і у висновку було сказано, що слово "жид" вважається старовживаним українським словом.
А закон не забороняє вживати старовживані слова!

Факт 3
У листопаді цього року Елеонора Гройсман, яка є президентом Української ради єврейських жінок і головним редактором сайту "Київ єврейський" попросила представників ВО Свободи не називати євреїв "жидами", оскільки це їх ображає.
З даного приводу є навіть відповідь Міністерства юстиції : Проведений аналіз не виявив норм, якими б заборонялося вживання слів "жид", "жиди" чи "жидівка".

То я не розумію у чому полягає проблема що Мірошниченко назвав якусь посередню голівудську актриску "жидівкою"?????

26.12.2012                                                                                     Рівне

Бандера і Целенбау.

Написати цю замітку мене змусили висловлювання українофобів типу табачника що Степан Бандера перебував на "відпочинку та курорті" у концентраційному таборі Заксенхаузен.

Саме на цьому, і ТІЛЬКИ  на цьому ( що перебував С. Бандера у відносно комфортних з їхнього погляду умовах) грунтуються звинувачення горе-істориків і кремлядських прислужників у колабораціонізмі
С. Бандери.

Ні одна людина у здоровому глузді, повторюю,у ЗДОРОВОМУ глузді не буде стверджувати що перебування у концентраційному таборі, будь-яке перебування за колючим дротом можна назвати "відпочинком" чи "дарунком долі".
Ув"язнення може бути тільки ув"язненням, тюрма тільки тюрмою. Тільки для  того щоб зламати волю людини і домогтися втратити віру, породити зневіру а інколи і довести до божевілля.

Якщо звинувачувати у колабораціонізмі тільки за перебування у певному місці і в певний час, то логічно припустити, що і інші люди, які перебували разом з С. Бандерою мають бути звинуваченими у ньому.

Але по порядку :
 
Тюрма Целенбау мала декілька зон.
Зона "А".
Там дійсно були більш-менш прийнятні умови. Але сиділи чи точніше "відпочивали" за термінологією собачників там визначні персони : родичі кронпринца Баварії Рупперта, Курт Шушнінг з дружиною та інші VIP персони.
"Відпочивав" тав і син Й. Сталіна Яків Джугашвіллі.
Умови в таборі : спальня на 2 персони, окремий санвузол, сигарети, чиста білизна, передачі Червоного Хреста з шоколадом та іншими смаколиками.
В той час як сотні тисяч інших радянських військовополонених годують чортзна чим!

Ну чим тобі не колабораціоніст?! Але коли хто небудь звинувачував Якова Джугашвіллі у колабораціонізмі?
Тоді чому звинувачують С. Бандеру?


Але навіть такі "комфортні умови" не спасли сина Сталіна від божевілля : у день смерті він з полінякою ганявся за охоронцями, а потім демонстративно перейшов у заборонену зону з криками: "Стріляй у мене! Виконай наказ!"   де і був застрелений.

Курт Шушнінг.
 Австрійський федеральний канцлер теж перебував тут. Після закінчення 2 світової війни емігрував дор США де викладав політологію у одному з університетів з 1948 по 1967 роки.
Американське громадянство отримав у 1956 році.

Хіба могла отримати вид на проживання і громадянство  США людина звинувачена у колабораціонізмі?


Хтось заперечить, що могла, але будьте обєктивні, мова ж іде про політика, який власне вже нікому не був потрібен, а  не наприклад про розробника прогресивної вундерваффе фон Брауна!

Але Степан Банера перебував не у зоні "А", а в іншому, одноповерховому Т подібному будинку.
Умови зовсім інші: 90 камер у трьох коридорах, душова 1 на коридор, туалети в камерах.
Ось декілька фото :









На першому фото камера де сидів Мартін Німмелер, офіцер-підводник 1 світової війни, який після війни став пастором- протестантом і відкрито виступав проти Адольфа Гітлера у своїх проповідях : "Потрібно поклонятися Богу, а не людині".
До речі Мартін Німмелер став лауреатом Міжнародної Ленінської премії "За зміцнення миру між народами" у 1967 році.

Чи могла радянська бюрократія вшанувати людину яка могла бути колабораціоністом?!
Скажете що це маячня?! Але ж він сидів разом з С. Банерою! Можливо навіть за іронією долі у сусідніх камерах!

Жорж Валуа.
Один із засновників французьких організацій фашиського толку "Аксьйон Франсез" та "Фасції".
Саме він, разом з Жаном Артюном, який так само як і Ж. Валуа загинув у концтаборі створили першу збройну цивільну організацію, яка перейшла до безпосередньої збройної боротьби з німецькими окупантами. Парадокс і чорний гумор історії, але французьський опір як виявляється створили фашисти!!!  То чому Рух Спротиву у Франції ввважають антифашиським рухом, а ОУН-УПА з С. Бандерою колабораціоністами німців?
До речі дууууже цікава історія з французькими комуністами:
ФКП  з початком 2 світової війни висунула лозунг братання з німецькими солдатами, усунення від влади французького уряу і створення новітньої "Парижської Комуни". Звісно що КПФ була піддана репресіям, але після окупації Франції німцями стала співпрацювати з новою владою, і навіть хотіла налагодити випуск своєї комуністичної газетки "Юманіте".
Ось такі парадокси : фашисти у Спротиві а комуністи співпрацюють з нацистами!

Стефан Ровецький.
Генерал Армії Крайова - був страчений за наказом Гіммлера 2 серпня 1944 року після початку Варшавського повстання.

Поляки ж не говорять що він там "відпочивав на курорті".

Ось така-то зовсім "не табачна історія".

19.12.2012                                                      Рівне





Пакрашчівачі нашого жіття (за Азаровим)

Ось ще один ляпас "покращувачам" :

apteka.ua/article/165619

Роздуми про Державний Гімн.

  • 10.10.12, 13:55
Недавно допомагав 12річному сину шукати інформацію про Державний Гімн, і наштовхнувся на інформацію, яка особисто мені призабулася.
Вирішив товариству нагадати: Державний Гімн був затверджений Верховною Радою 6 березня 2003 року. Нічого особливого здавалося б у цьому факті немає, але як виявилось, ні комуністи, ні соціалісти участі в голосуванні
                                 не брали!

Отже, напрошується логічний висновок, що вони були проти саме цього Державного Гімну.
Але ж і ті, і другі бувають на державних заходах де виконують Гімн!

Питання :
Що роблять комуністи і соціалісти під час виконання Державного Гімну України


17%, 3 голоси

6%, 1 голос

22%, 4 голоси

56%, 10 голосів
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

Вернем страну народу!

Якими ми б не були солодкі обіцянки комуністів все таки є речі які вони старанно замовчують.

Одна з найбільш замовчуваних тем система таборів ГУЛАГ та тортури у комуністичній системі органами
ОГПУ -НКВС-МГБ.

1. ГУЛАГівський жарт "поддать пару".
Для заспокоєння зеків, які обурювалися довгим очікуванням у відстійнику перед прийомом етапу у ВТТ при 30 -40С морозу їх обливали водою з пожежного шлангу і заводили в табір через 2 -4 год.



2. Перекриття доступу кисню.
Одягання на голову гумового шлему для перекриття дихання. Після декількох прийомів у жертви йшла кров з носа, рота, вух.



3. Стояння у позі струнко.
Стояння як правило по декілька діб, без сну, води, їжі, відпочинку. В результаті чого у жертви розпухали ноги і вона втрачала свуідомість. До тями приводили холодною водою і екзекуція продовжувалась.



4. "Оглядини"
Жінки "вороги народу" проходили "огляд" перед комісією голими. Жінок, які сподобались відправляли в обслугу табору де вони змушені були ставати коханками.



5. Гамівна сорочка. Для вибивання зізнань використовувався метод зв"язування при якому людина не витримувала більше чим 30-35 хв.



6.Щоб вирвати потрібні признання у жінок та дівчат їх поміщали у камери до карних злочинців, е вони піддавались звірячим знущанням і груповим згвалтуванням, після чого жертви часто-густо накладали на себе руки.



7. Диба
Допит третього ступеня узаконений Й. Сталіним та Генеральним прокурором СРСР дозволяв вибивати будь-які потрібні слідчим свідчення.



8. Катування жінок.
Деякі нелюди з ГУЛАГу заради потіхи жінок з контингенту "ворогів народу" за провину чи за небажання ставати коханками садили на мурашники. Інколи в піхву вставляли рослинну трубку або бересту . На ноги прив"язували розпалку.




             Ви хочете щоб це повернулось?!



                                                           Тоді голосуйте за нас !

              Наш номер у виборчому бюлетні №3 !

              Вернем страну народу!!!
Джерело : webcommunity.org.ua

30.09.2012р                                      Рівне










Річ Посполита vs Україна

                                        Бучацький мирний договір vs Харківські угоди.

Бучацький мирний договір був укладений між Річчю Посполитою та Османською Імперією 18 жовтня 1672 року.

Харківські угоди були укладені між Україною та Російською Імперією   21 квітня 2010 року

Умови Бучацького договору :

Подільське воєводство відходило до Туреччини

Визнавалася влада Петра Дорошенка на Брацлавщині та Південній Київщині.

З цих земель виводились полькі залоги.

Польща зобов"язувалася сплатити Туреччині контрибуцію за зняття облоги Львова і щорічно виплачувати
22 000 злотих данини.

Умови Харківських угод :

Місто Севастополь практично відходило до Росіі до 2042 року.

Визнавалася влада В. Ф. Януковича на решті території, яка від нині мала називатися Малоросією, але назви не змінювали, щоб не лякати західних сусідів і місцеве тубільне населення, яке не розуміло "значної вигоди".

Залишалася російська залога у м. Севастополі.

Україна зобов"язувалася сплачувати контрибуцію у розмірі сотень мільонів доларів щорічно за газ, який вона не брала.

Ратифікація :

Польський сейм відмовився затвердити Бучацький мирний договір у квітні 1673 року.

Харківські угоди були ратифіковані Українським сеймом  27 квітня 2010 року, хоча деякі українські шляхтичі чинили спротив.

Наслідки :

Бучацький мирний договір польські історики назвали найгіршим мирним договором за всю історію існування держави.

Харківські угоди ????????? Історія рухається вперед...........

27.09.2012                          Рівне.