хочу сюди!
 

Татьяна

56 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 55-58 років

Т 72 vs Abrams. Чи дійсно росіяни "великі" конструктори танків?



Спеціально не перекладаю, нічого не коментую. Просто даю зноску. Читайте і порівнюйте

а ось ще про літаки :






4

Коментарі

113.03.13, 23:50

ты бы ещё сравнил телегу позапрошлого века с абрамсом , почему нет

    Гість: реал

    214.03.13, 00:23

    Только не сказанно какие машины легче чинить в боевых условия. Нет ничего разушительней чем пьяный экипаж советских танков

      314.03.13, 07:53Відповідь на 2 від Гість: реал

      Чому не сказано? Сказано

        анонім

        414.03.13, 08:24

        В економіці є закон -- закон спадної віддачі. Якщо просто, то при нарощувані одного з ресурсів, при незміних інших, ефективність на одиницю ресурсу падає. Якщо ми установимо нове обладнання, а не навчимо людей, ефективніст буде низькою. Якщо навіть навчимо людей, а не забезпечимо збільшення сировини, знову ж таки -- ефективність від того буде мінімальна. Так і у війсковій техніці -- розвиток має бути гармонійним, відповідати вимогам. А от тут уся військова техніка совка явно програвала Заходу. Той же АК, улюблена зброя ненавчених партизанів. А навчені солдати надають перевагу складнішій, вибагливішій, але набагато ефективнішій М-4.

          анонім

          514.03.13, 08:33Відповідь на 2 від Гість: реал

          Только не сказанно какие машины легче чинить в боевых условия. Нет ничего разушительней чем пьяный экипаж советских танковМожу розповісти -- коробку передач на моїй Акації 2С3, ми разом з майстром-ремонтником заводу із Челябінська, міняли десь 10 годин. Зрозуміло, з допомогою ремонтного автомобіля на базі ЗіЛ 131. До початку заміни, вже було знято броню і і відкручено усі кріпильні гайки. Так це не в бойових, а в умовах парку. На аналогічній американській самохідці увесь силовий блок -- двигун в купі з КПП -- міняється за 6 годин в польових умовах.

            614.03.13, 09:16Відповідь на 5 від анонім

            Только не сказанно какие машины легче чинить в боевых условия. Нет ничего разушительней чем пьяный экипаж советских танковМожу розповісти -- коробку передач на моїй Акації 2С3, ми разом з майстром-ремонтником заводу із Челябінська, міняли десь 10 годин. Зрозуміло, з допомогою ремонтного автомобіля на базі ЗіЛ 131. До початку заміни, вже було знято броню і і відкручено усі кріпильні гайки. Так це не в бойових, а в умовах парку. На аналогічній американській самохідці увесь силовий блок -- двигун в купі з КПП -- міняється за 6 годин в польових умовах.Приблизно так само написано і в статті, дехто просто неуважно читає.
            І як же такого бандерівця як ти допустили до "непревзойдьоннной совєцкой бронетєхнікі"

              анонім

              714.03.13, 09:25Відповідь на 6 від severun38

              А дідько його знає. В мене були обмежання. Я до служби встиг побувати за кордоном, в капкраїнах. Хотіли мене на флот забрати, по цівільній спеціяльності. Але потрапив в Бердичівську учебку, механк-водій. Вже в лінійці перевчився на обчислювача. З війська повернувся неблагонадійним і за кордон більше не випускали. А механіком-водієм зробили мабуть що в техніці добре розбирався. У мене на самохідці була табличка "Полковий еталон".

                814.03.13, 09:31Відповідь на 7 від анонім

                "З війська повернувся неблагонадійним" - це як? Ти вже тоді порівнював совєцьку бронетехніку з американською?

                  анонім

                  914.03.13, 09:43Відповідь на 8 від severun38

                  "З війська повернувся неблагонадійним" - це як? Ти вже тоді порівнював совєцьку бронетехніку з американською?Не зовсім. Я порівнював наше життя і забугорне. Розповідав, як був у трансі після повернення додому з Греції. От у Греції усе було цікаво, а коли повернувся додому, як обухом по макітрі отримав. Мамі зміг сказати тільки одне -- Які ви усі щасливі -- ви не знаєте наскільки погано ми живемо. Ну і інші приколи. Коли Брєжнєв помер, спитав кореша -- "Чого ти плачеш? Одним старим козлом менше". А коли дістали командири своєю зневагою до українців, чуба козацького на голові вистриг.Зрозуміло, це не проходило повз увагу особіста. Мав виховні розмови, навіть на психіатричну експертизу погрожували відправити. Вже не кажу про воржі глоси, які ми слухали по рації начштабу дивізіон

                    1014.03.13, 10:14Відповідь на 9 від анонім

                    Років 40 назад від описуваних подій отримав би 10 за контрреволюційну пропаганду

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      попередня
                      наступна