Самий еротичний кліп НМД.

От тільки не треба кидати в мене різний непотріб. Я знаю, що вона сучка і проти України. Але цьому кліпу по над 20 років. Тоді це була зовсім інша особистість. 
Згадав про це, та вирішив викласти. Молодь може й не бачила. А воно... ух, коротше! 



Не бажаєте спробувати мишу на смак?

Донбасс: Копченные мыши стали деликатесом для встающих с колен (ВИДЕО)

Русские кулинары оккупированной Дыры выпустили новый вид еды: «мышь пищевая»+

Ввиду надвинувшегося вместе с руssким миром голода, «кулинары» ДыРы сделали ценный подарок для голодного спецназа обдроченцев этой самой ДыРы в виде нового блюда «мышь столовая «Премиум»»!

Автор ролика, дебил с поганялом «Кот», восхищен новой жратвой:

«Получил паек от минобороны ДНР. Очень полезно и питательно, к пиву тоже очень даже подходят. Это — мышки. Замороженные — для приготовления в полевых условиях. Кидаешь в кипяток 5 минут и готово. По вкусу напоминает пельмени. Второй пакет — мышки столовые, готовые к употреблению. Морковка, соус, мышка — очень вкусно и питательно! Теперь это часть рациона нашего спецназа. Мыши содержать очень много белков, питательны, водятся повсеместно! Разработчики этого рациона учли опыт наших защитников в Широкино, которые на одних мышах могли неделями обходиться без подвоза новых пайков. Это ценный и важный опыт. »

Джерело

Дуже потішило "Донмышеснабпром" rofl rofl rofl

Які воїни, така й їжа. Смачненького, сепари!


Для Киян, пільгове гігабітне підключення + ТБ

Коротше, я тут виграв таке: 
"Вітаємо, Ви стали переможцем другого етапу конкурсу «Лютий Гіг» від Мережі Ланет! 
Ваш виграш: ************* — цей промокод дозволяє підключити гігабітний пакет Інтернет+ТБ з шістнадцятьма акційними місяцями користування послугами.

Звертаємо увагу на те, що цей електронний сертифікат діє до 31.08.2016 р. лише на нове підключення. Для його активації необхідно назвати код оператору при оформленні заявки. Ви маєте змогу обміняти сертифікат на пластиковий аналог, для цього зверніться до центру обслуговування абонентів у Вашому місті. При собі необхідно мати паспорт та код. Також сертифікат на підключення можна подарувати близьким, друзям або продати."
Сам я скористатися не можу дарувати мені нема кому, от я й вирішив його продати.  Що воно є - пояснюю. Я користуюся найдорожчим пакетом Цифра+. Коштує він 240 грн. Якщо ви захочете підключити його з моїм промо-кодом , ви заощадите чималі гроші. Працює так - платите за 1 місяць - отримуєте + 4 місяці БЕЗКОШТОВНО. І так 4 рази! Тобто у випадку підключення Цифра + економія складе 16*240=3 840 грн! А ви отримаєте гігабітний інтернет та 128 каналів цифрового ТБ, з яких десь 10 HD. Подробиці, які там є ще пакети та що входить дивіться на сайті. Там же дивіться про фізичну можливість підключення  Також там є телефон - дзвоніть, питайте. 
Ось моя швидкість. Рекордна, але й звичайна не набагато менша
 

Чекаю на пропозиції.
 
  

Робота у ЄС на будівництві, легально.

Людину, яка формує бригаду для роботи, особисто знаю більше 20 років. Мав з ним багато справ,  які стосуються бізнесу та грошей. Людина жодного разу не підвела. Зараз він мене попросив допомогти йому, що я і роблю.  Було б в мене здоров'я краще - сам би поїхав.
Суть. Робота у Литві. Утеплення фасадів. Як звичайною методою, так і ветилюємо, скан рок. Оплата: перші 2 місяці 7 євро за кв. м., далі - 8 євро.  Контракт на рік. Працювати не у люльках, а на лісах. Проживання коштує 86 євро на місяць. Умови людські. Харчування за власний рахунок. Але ціни там не вищі за наші. А скажімо, повноцінний обід коштує 1,5 євро.  Відпустка за цей рік не передбачена, але на протязі року, за необхідності, можна буде відпроситися на 5-7 днів аби з'їздити до дому.
Що потрібно для старту. 300 євро. 200 - оформлення робочої візи. 50 - квиток на автобус та медична страховка. Ще 50 - для харчування у перший тиждень, до першої зарплати. Якщо в когось вже зовсім край - замість цих 50 євро можна взяти з собою сало, консерви, тощо.
Закордонний паспорт, будь-який. Не обов'язково біометричний. Але щоб термін його дії не закінчився, поки ви будете у Литві.
Бажано документ про будівельну освіту, якщо такий є. Якщо немає - може піде й так. Але працювати ви маєте вміти.
Попередження - якщо хтось думає щось таке: "А! Мені аби тільки у шенген вирватись! А там я покладу на ці фасади та рвону кудись там..." Ні. Цей номер не прокатить. Звалити звідти можна тільки до дому, та й те, треба робити це по-хорошому. Бо інакше там все схвачено. Заява у поліцію, вони ловлять - депорт і 5 років заборона на в'їзд у ЄС.  Коротше, воно вам не треба. Приїхали працювати - працюйте.
По закінченні року можливі варіанти.
Як на мене - дуже солодка пропозиція. Пишіть в лічку, хто знає, або тут. Домовимось про зв'язок. І не зволікайте, пропозиція доволі гаряча!

Кадыров развлекается



Від себе - всі пам'ятають, як кілька тижнів тому мережею розповсюджувалися ті ганебні фото з Басковим, Бондарчуком та ще деким, де ці "діячі культури" фотаграфувалися з саморобними плпкатиками "Кадыров - патриот России"? Ну ось і мають...

Главарь Чечни Рамзан Кадыров выложил  фото с одного из праздников в Грозном, на котором в лицо одного из гостей — народного артиста Николая Баскова — лично вдавил кусок кремового торта.

Кадыров заверил подписчиков Instagram, что Басков на эту шутку не обиделся, а до сих пор «бегает по международным инстанциям и требует продолжения банкета

«А что же Колюня? А шо Колюня… Глупо улыбался. Пытался расслабиться и получить максимум удовольствия. Теперь умываться месяц не будет — не абы кто, а лично хозяин всея Раиси каДыров своей собственной рукой размазал торт по морде «бляндина».
И вообще — петуха никто не спрашивал», — пишет блогер V_N_ZB , передаетСепаратист.нет

«На очереди — Федя Бондарчук. Который тоже активно каДырку от нападок либерастов защищал, как и Колюня», -отмечает он.

Ще від себе. Може хто забув. Коли цьому "сину гір" х*ло вручав у кремлі зірку героя - теж було. Ця істота, поки чекали вручення, ГРАЛИ У ФУТБОЛ У ГЕОРГІЄВСЬКОМУ ЗАЛІ КРЕМЛЯ! С чом би й ні? Холопи все стерплять. Ще тоді стало зрозуміло, що путлєр у душі такий саме холоп, тільки "перший з рівних".

Джерело


Знищення російських генералів у Сирії

Сирійські ісламісти, що б'ються проти сил режиму Башара Асада, опублікували відео нібито знищення російських офіцерів в сирійському селищі Сахель.

Назва ролика з арабського переводиться як "Північний відділ: ракета ТАУ вбиває лідерів російської агресії в Сахелі".

ТАУ (Tube - launched Optically - tracked Wire - guided) - американський важкий протитанковий ракетний комплекс (ПТРК).

На кадрах видно, як один з повстанців стріляє ракетою у будівлю, на даху якого стоїть група людей у військовій формі.

Нагадаємо, 4 лютого агентство Анадолу з посиланням на джерела в сирійській опозиції повідомило, що в сирійському районі Туркмандагы на кордоні з Туреччиною убиті чотири російські генерали.


Тицаєм сюди і дивимось поки не прибрали

Дуже корисно - державні послуги он-лайн

  • 04.02.16, 05:12
Всім раджу зайти сюди, та взяти собі у обране - дуже корисно

Українцям за ради розуміння з ким маємо справу.

Соотношение потерь личного состава ВСУ и армии РФ на Донбассе составило один к десяти

Не совсем веселую, но все же крайне важную статистику предоставило командование АТО. Соотношение потерь личного состава ВСУ и армии РФ на Донбассе составило один к десяти

Не совсем веселую, но все же крайне важную статистику предоставило командование АТО.

Согласно приведенных ими данных потери армии РФ за время военных действий в Украине составляют:

  • 14 600, только убитыми , что говорит о минимально троекратно превышающем количестве раненных (за іншими даними розшуканими самими московитами - більше 24 000 вбитими - Я)
  • 260 танков
  • 340 боевых бронированных машин
  • 170 РСЗО
  • 190 артиллерийских систем
  • 16 самолетов и вертолетов
  • 10 беспилотных аппаратов,
  • 360 автомобилей
  • «Только с начала 2015 года потери Первого и Второго армейских корпусов армии РФсоставили более 6400 человек личного состава, из них только на Дебальцевском направлении погибло 1995 солдат России, среди которых десантники и морские пехотинцы ВС России», - отметил заместитель командующего АТО.

А начиная с 15 февраля 2015 года, т.е. с даты начала перемирия, потери России в результате непрекращающихся попыток штурмовать ВСУ составили порядка 1 300 личного состава, из них на Дебальцевском направлении свыше 600 человек.

С нашей стороны за время проведения боевых действий на Донбассе по официальным данным  погибло 1549 военнослужащих, и более 6200 получили ранения.

Данная статистка как нельзя лучше иллюстрирует реальное положение дел на фронте.

Несмотря на все так называемые успехи армии РФ они ей даются страшной  кровью и соотношение потерь один к десяти показывает что на методы ведения войны с прошлого века в России не поменялись.

Солдат РФ бросают в атаку как мясо на фарш!

Как говорят солдаты ВСУ:

«Создается впечатление, что в России нескончаемый запас людей, несмотря на огромные потери, уже на следующий день прибывает пополнение новобранцев, и их фактически без какой либо подготовки бездумно бросают в атаку на наши рубежи».

Невольно складывается мнение, что в России самая низкая стоимость человеческой жизни, и что самое удивительное это подтверждают сами россияне, отправляясь в Украину как на заклание.

Так только по последним данным в Украине находится 25 000 военных специалистов из России, судьба которых предопределена…

Николай Иванов