Україна.


              Так....так..саме так я сприймаю. Без пафосу і спокійно.
              Просто по факту.
              Хтось проти? Хто? Порошенко? Янукович? Ющенко? Кучма? А що їм ще залишається? Це ж сміття.
              Назвіть мені людину в сучасній Україні, більшого масштабу, і яка одночасно є патріотом, ніж Юлія Тимошенко?
              А, отож бо....
              Тому. в даний період часу, для мене Юлія Тимошенко, це Україна.
              А істерики гречкосіїв, хохлів, ватників, мене не цікавлять.
              Крапка. 

Дотації, кажете...Хех!

          Ось, прислали бланк щодо дотацій. Інструкція, декларація та заява. Да.

          А у нас тут одна бабця розповіла, що це за дотації. Чим страшенно мене здивувала. Вона зруйнувала мою теорії, що народ дурний. А може це була дуже обізнана бабця, профі в таких справах.)))

          Ось зараз викладу, що вона сказала. 

          Хоча і викладати особливо нема чого. Все вкладається в в одну фразу. 

          Бабця сказала, - "А яка різниця, буде додація, чи ні? Все рівно ми платимо олігархам, які володіють тими підприємствами, що постачають газ, електрику, тепло, воду та корупціонерам, що стоять за цими підприємствами. Раніше вони крали гроши за одними схемами, тепер будуть красти за іншими."

          Ітіттвоюмать! А ведь вірно. Пам'ятаєте, - "Той, хто нам заважає, той нам допоможе"?

          Вся ця шобла олігархів, корупціонерів, крадіїв, шахраїв помітила. що народ став дуже активний і почав потихеньку розбиратися куди ж йдуть гроші з нашого Бюджету. І звісно побачив всі ці схеми, за якими вони розкрадали Бюджет. А схеми полягали в дотаціях безпосередньо всім цим нафтогазам, обленерго, водоканалам та решти. З того ж Бюджету. Хоча, це суперприбуткові організації. Просто там ці дотації розкрадалися.

          І вони вигадали нову схему. Тепер ці дотації пустили через населення України. 

          Мене постійно дивували всі ці радісні заяви Порошенка, Яценюка, міністрів, які наперебій розповідали, які це гарні дотації, яку купу грошей буде виділено, і як народу буде гарно від цих дотацій. І вони за ціною не постоять, останню рубаху знімуть з себе, а дотації будуть перераховані в повному обсязі. Твою ж мать, прям таки радетелі за народ. Не сіло, не впало, раптом кинулися роздавати гроші направо-наліво. Ну тепер зрозуміло.

          Тепер всі ми, стаємо ланцюжком в олігархічних корупційних схемах. Будемо допомагати їм розкрадати Бюджет, помпувати гроші в їхні кішені. 

          Це взагалі якійсь ієзуїтський засіб. Під виглядом домопоги людям, цих самих людей будуть обкрадати так само, як і раніше. І це буде мати назву, -  РЕФОРМА.

          Ось, як все це виглядає наочно - 

 

          Як там класик казав....Оцените красоту игры

 

Імпічмент Порошенку

Агенти впливу Кремля

           Який же все ж таки народ мудрий. Хто гучніше за всіх кричить - "Тримай крадія!"? Ну дик сам крадій. Ця приказка останнім часом вже стала мемом для нашої влади.
          Ось сьогодні парламентська когорта крадіїв з Хрензначиєго фронту, Бака Порошенка та прімнкнувшими до них влаштували в Раді цілу свистопліску задля підтвердження цієї приказки. Біля мікрофону встановили лантухообразну говорящу голову Антошку Геращенка, який з відповідним інтонуванням та належними цьому дійству рухами головки, рук, очей та верхньої частини своєї фігури прочитав пецісеніну маляву.
          Саме цікаве, що він облаяв Свободу та Батьківщину, які разом з Надією Савченко складають 25 депутатів. Але, мабуть для цієї владної армади персів, ці 25 депутатів є трьомастами спаратанцями. Якщо це так, то скоро ми побачимо, як гора політичних небіжчиків з цієї армади почне збільшуватися до неба.
          Ну, а я, грунтуючись на убойному доказі з вищенаведенної приказки, вирішив копнути, а хто ж дійсно є моськовськими агентами впливу. Ну і ось нашвидкоруч накопав. Звісно тут не всі, але це самий активний та безумовно і беззаперечно відданий Кремлю авангард Золотої Орди в нашому тилу.
          Да, сьогодні цей авангард вляпався. По крупному.
          Далі буде....)))))


30 тисяч

          Зарплата. 30 тисяч. Ну ви знаєте. 
          Ні, я не проти. Навіть дуже "за". Всім підряд. Але зараз не про це. Про інше.           Взагалі-то моя свідомість заточена на мегамудаків. Різних там януковичив. порошенків...Але оце побачив цю новину і вирішив поумнічати. 
          Отже, зарплата 30 тис грн 63 слідчим. Це тисяча баксів. Не змушує серце радісно битися, але жити можна. На фоні, припустимо, пенсіонерів з тисячею(35 баксів) грн. або звичайною зарплатою від 3 до 5(до 180 баксів) тис. грн., то 30 тис. очень і очень... 
          А, там ще реформа МВС. Поліцейськими стануть. Також грошей підкинуть. Скільки, невідомо. Ну чо, нормально. 

          А ось зараз трішки філософії. Не класичної звісно, а такої...кухонної, міщанської, доморощенної, куцої... 

          Ета все хорошо, да, хорошо...але чому тільки ментам? 
          Ось взяти цих 63 слідчих. Чому 63? Це що, якісь обрані? Як в "Матриці"? І чому Кабмін призначив? По якій тарифній сітці? І що далі буде? Раніше слідчих утримували корупціонери та бандити, давали їм хабаря і вони закривали справи. А тепер що, вони будуть на гачку Яценюка та Порошенка? Будуть виконувати не закон, а вказівки цих панів? А якщо не виконають, ці пани їм зарплату відключать.Раніше була звичайна корупція, тепер буде корупція державна, за державні гроші, так? 
          Там де реформа МВС, там здається закон якійсь будуть приймати, по закону підвищення зарплати буде відбуватися. 
          Ну і все ж таки, чому тільки ментам? Тим більше, що зараз це озброєне кримінальне угрупування, а не правоохоронний орган. Ах да, реформа! Але я так зрозумів, що вся реформа буде полягати в одній події. Мусорське начальство викличе всіх мусорів, видасть їм нову форму, і скаже, - так, переодягайтеся, тепер ви будете не просто мусора, а поліцейські мусора. Все. І далі будуть займатися тим, чим і займалися. Тільки вже з високою зарплатою. 
          А як же, припустимо, лікарі? Я вважаю їхню роботу важливішою за роботу правоохоронця. Так, і робота правоохоронця почесна, але якщо порівняти витрати на підготовку правоохоронця та лікаря, то це не співставні речі. 
          Лікар вчиться 6 років. Потім інтернатура 1-3 роки. а там ще ординатура, аспірантура, та взагалі, він вчиться все життя. І відповідальність незрівнянна. Це єдина професія, де рішення приймає не начальство, а сам лікар. Бувають консиліуми, але це у виключних випадках. Вся відповідальність на лікареві. 
          Звісно, ми розглядаємо роботу справжнього лікаря. Для якого клятва Гіппократа не порожній звук.
          А мусор закінчив мусорську школу, і він вже кум королю, мусор на все життя, хочу ловлю бандитів, хочу, не ловлю. В більшості - "не ловлю". Тепер з високою зарплатою "не ловлю". Є звісно посади, які потребують юридичної освіти, але це все рівно не можна порівняти з підготовкою лікаря.
          То чому лікарям, які несуть відповідальність за здоров'я та життя всіх 43 млн громадян України, не піднімають зарплату, а мусорам, які не можуть впіймати та відправити за ґрати 10..ну хай 20 тис бандюків різного штибу, піднімають?
          А взяти, наприклад, вчителів. Їхню роботу я також вважаю важливішою за мусорську. Навіть та ж правоохоронна царина залежить від вчителів. Кого вони виховають, правоохоронця, чи мусора. Я вже не кажу про духовність, освіту, той же патріотизм. Одинадцять років, від дитини до Громадянина. Все це відбувається під наглядом вчителів. Які вкладають в це свою душу, знання, це люди, які виховують майбутнє України.Не буде їх, не буде України. Звісно, і тут я маю на увазі справжніх вчителів.
          То чому їм не піднімають зарплату?
          Енігма.

          Ну ось, така філософія. Якщо хибна, то підкажіть, де я схибив.

Дві події.


          Ну в мене вже склалася майже повна картина по двом головним подіям, що відбулися в останні дні. На 99%.

          За хронологією. По Яценюку та Коломойському.

          По Яценюку.
          Порошенко знищив Яценюка, як політичного конкурента. Багато в чому тут провина і самого Яценюка. З комуналкою він такого наворотив, що Потроху залишалося тільки підштовхнути його в прірву. Підштовхувачем він призначив Яременка. Тепер Яценюк нуль.
          Щодо посадок в тюрми якихось корупціонерів, забудьте. Самі знаєте, як в нас саджають крадіїв. Хіба що в інші владні крісла.

          По Коломойському.
          Ну, якщо ми будемо вважати, що олігарх, це бізнесмен, який знаходиться у владі і використовує владні важелі для свого збагачення, то у нас були два олігарха, це Порошенко та Коломойський. Я десь писав вже про це.
          Хоча, Коломойський став олігархом вимушено, погодившись очолити Дніпропетровську ОДА. На відміну від Порошенка, якій цілеспрямовано йшов до цього. Порушивши при цьому Конституцію.
          Отже, в країні два олігарха.
          І все би було нормально, якби Коломойський використовував своє нове амплуа тільки для свого збагачення. Не виділяючісь та не контрастуючи з Порошенко в менеджерському урядуванні.
          А він контрастував. В кращій бік для себе. На фоні провальної та зрадницької політики Порошенка на фронті, Коломойський був на дві голови вище за нього.
          Уявіть собі, авторитет Коломойського, як державного діяча, був вище за авторитет Порошенка, який за його посадою повинен бути вище будь-кого в країні.Не будемо зараз торкатися гігантської корупції та страшних за розмірами крадіжок з Бюджета, які робив Порошенко. Це інша тема.
          Тому, у випадку з Коломойським, у Порошенка були величезні репутаційні втрати. І він його звільнив. Все. Укранафти, Укртранснафти та інших бізнесових та корупційних справ Коломойського, це ніяк не стосується. Тут вони з Порошенком брати-близнюки і в усьому порозуміються і все поділять. За це можна не хвилюватися. А олігарх залишився один, Порошенко.

          Тепер, держава Україна змінила свій статус та назву. Тепер державою є Рошен, а країна Україна у держави Рошен знаходиться в ролі дешевої робочої сили.

          Ну, а справжнім опонентом та конкурентом корупціонеру, крадію, колаборанту. брехуну та порушнику Конституції Порошенку була і є тільки одна людина. Це Юлія Тимошенко.
          Ніяких "нових облич", про які верещать кругом боти та ідіоти, на політичному небосхилі України не з'явилося.
          Тому, хочемо державу Україна, об'єднуємося навколо Юлії Тимошенко. Не хочемо держави Україна, йдемо на біржу труда держави Рошен.

          Амінь.

 

Украинской власти не выгодна победа в войне на Донбассе

Ахеренне інтерв'ю! Товариство, знайдіть час, подивіться. Все чітко та зрозуміло, що в нас відбувається.




Порошенко, Яценюк і коні.


  Порошенко. Яценюку. Вертушка.
- Сеня...(тут йде мать-перемать)...а ну дуй до мене.
  Сеня кулею на Банкову.
- Я тут....хе-хе-хе-хе...зараз отдишусь...
- Я тобі...знов мать-перемать...отдишусь.. ти в мене...мать-перемать...зараз зовсім дихати не будеш...мать-перемать, перемать-мать...
- А шо такое, Петя?
- Який я тобі...мать-перемать...Петя!? Нюх потерял, кролік недорезаний?
- Вибачте, Петро Алексеевіч
- Так, шо ти там накосячіл? Вже всі бомжи знають, що ти спістіл 7,5 лярдів баксів. А еслі узнают, сколько насправді? А якщо до мене доберуться? Ґа!? Ти думаеш що-небудь своєю кролячей башкой? Я тобі скількі разів казав, що все треба робити чисто!? Шоб, навіть Юлька носа не подточіла! А тут...мать-перемать...вже кожна собака гавкає, що в уряді пістят гроші.
- Дик, Пётр Олексійович, сам не знаю, звідки витік інформації відбувся. Все робили чікі-пікі.
- Так, все, потім розберемося. Зараз треба щось з цим кіпішем робити. В мене є план. Там в тебе два левих перца є, Авакова людішкі, голова МЧС та його зам. Повесім все на ніх. Зові їх сюди.
- А как же Аваков, Петро Алексеевіч?
- Не сци, Сеня, відмажемо твого Авакова. Зові давай...
  Сеня. Дзинь-дзинь-дзинь. Викликав Голову та зама МЧС на Банкову.
  Прибігають ці два ошалевших голубя.
- Визивалі, Петр Алексеевіч?
- На колені...мать-перемать, перемать-мать, мать-перемать....швидко!!!
 Голубі бахнулися на коліна.
- Пробачте, Петр Алексеевіч...
- Щас пробачу. Слухайте сюди. Капусту пістілі в своїй маліне емчеесівській?
- Ну так, німножко....
- Знаєте, який зараз шум-гам відбувається стосовно 7,5 лярдів баксів?
- Знаємо, Пер Алексеевіч, так ми стока не спістілі, ми все чесно, як і домовлялися з вами та Арсеніем Петровічем, взяли свою долю...
- Ну молодці, але зараз не про це мова. Треба тушити цей пожар. Ми вирішили на вас повісити всю цю муть.
- За шо, Петр Алексеевіч, ми ж все чесно робили....!!!
- Закрийте варешкі і дослухайте. що я кажу. Я ж вас дурити не збираюся. кажу так, як є. Нам потрібні стрелочнікі. Звісно всі ці гроші не будемо на вас вішати, там дуже великий срок світить. Повісимо стільки, скількі ви насправді спістілі, скільки там, Сеня...пятьсот лімонів? Ну ось, це небагато. Головне, щоб вас гучно вміймали, по всіх каналах телевізійних показали, в суд вас притягли. А народ у нас дурний, побаче, що вас запроторили на нари і заспокоїться, про решту капусти вже і не згадає.
- Так а як же...
- Слухайте, не гоніть лошадей, все буде в порядку. Походите в суд, дадуть вам по мінімуму, потім за гарну поведінку половину скостят, потім ще щось придумаємо, і через рік-два роки ви виходите щасливі та чисті перед законом, як немовлята. Звісно откат вам буде, з семью нулями, в баксах. Вистачит на все життя і вам, і вашим дітям і онукам і праонукам. Ну шо, согласни?
- А які гарантії, Петр Алексеевіч?
- Гарантії? Вот...мать-перемать...вони гарантії захотіли! Я вам зараз скажу які гарантії, коні емчеесовскіе. Це я вам один варіант запропонував. А є ї другий варіант. Вішаємо на вас всі 7,5 лярдів баксів. Ви отримуєте на повну катушку. Сидите від звонка до звонка, без будь-яких скасувань навпіл. Звісно, ніякіх откатів не буде. Повна конфіскація всього, що у вас є. Ну і скоріше всього ви вже не вийдете з кічі, а ні шасливими, ну, хіба що, чистими, як немовля перед законом, якщо це вам подобається. І все чесно, по закону. Ось такі гарантії. Обирайте, перший чи другий варіант?
  Коні переглянулися між собою, почесали репи...
- Ну дик, Петр Алексеевіч, перший варіант мабуть краще...
- Ну ось і молодці. А де "спасібо"?
- Спасібо, Петр Алексеевіч, спасібо огромное! Дай Бог вам здоров'я.
  Порошенко повертається до Яценюка.
- А ти все зрозумів? Зробиш все красиво?
- Так Петр Олексійович, в мене вже деякий сценарій вимальовується. Я скажу Авакову, щоб він арештував їх у прямому ефірі, прямо на засідання Кабміну. Це буде бомба, народ афуеет. Ну і зрадіє, нарешті почалося бандитам-тюрми.
- Ну все, домовилися. І щоб у меня...мать-перемать, перемать-мать, мать-перемать, перемать-мать....було все в порядку, зрозуміли???
- Так, так, не хвилюйтеся. Петр Алексеевіч, - хором відповіли Сеня та коні.


(Стилістика та сленг учасників розмови збережені в оригінальному вигляді, хоча дещо заховано під спойлером "мать-перемать")
Das ist Insaider.


p.s. Оце прочитав, і сам собі думаю, ета чо, правда все? Ні фіга собі!!!


      Приєднуйтеся до
           спільноти

Опитування

          Ну ета, тута різні пригодовані Порошенком соціологічні фірмочки почали бомбити нас, українців, брехливими та намальованими Порошенком рейтингами. Звісно їм ніхто не вірить.
          Щоб підтвердити, що опитування від Порошенка. це звичайна липа, ми. народ України, створили свою соціологічну групу Sociological group "The people of Ukraine". Ця група провела чесне досліджнення щодо рейтингу партій в Україні.
          Представляємо до вашої уваги і просимо посилатися на нього, як єдине опитування, що проводилося без тиску з боку Порошенка та його церберів.


Путін в прицілі.


          Ей, петушиние недоумки, чо, думали шоколадний кабан в пінжаку Путькіна вздрючит?
          Мужик думали, так?
          Послухайте останнє інтерв'ю Юлії Тимошенко.
          Так, в неї зараз нема можливості діяти. Але ії риторика по відношенню до Хуйла не змінилася. Що до виборів, що після.
          Порошенко навіть прізвіще "ПУтін" боїться вимовити. А якби сказав хоч би 1/100 від того, що говорить Тимошенко, то одразу би копита відкинув від внутрішнього переляку.
          То не кожний мужик, що в штанях ходить насправді є мужиком. Мужики в спідницях іноді бувають справжними мужиками, ніж ті, що в штанях, але в сльозах та соплях.

Коломойський і Порошенко.


    




          Да....
          Мда...
          Оце йшов по вулиці, а навколо люди. Народ. Шастає туди-сюди.
          І йому абсолютно по барабану, що відбувається в країні. Пофіг війна. Пофіг Потрох. Пофіг Беня. Все пофіг. Навіть і не знаю, що не пофіг.
          А судячи з новин та різних обговорень, в країні відбувається політичний тектонічний зсув. Не хочеться про нього говорити. Хочеться заховати голову у пісок. Але, кажуть що це брехня, страуси не ховають голову у пісок. Наклеп на страусів. Якби вони вміли, то давно би вже подали до суду за таку дискредитації порядної птиці.
          Мабуть і нам не треба ховати голову в пісок.
          Виглядає так, що головними гравцями в прийнятті політичних рішень в Україні є Коломойський та Порошенко.

          
          Коломойський.
          Негатив. Брудний у спілкуванні, головний рейдер України. Короче, бандит, а після того, як став Головою Дніпропетровської ОДА, ще й і корупціонер.
          Позитив. Його бізнес знаходиться в Україні. Він хоче його зберегти. Для того, щоб зберегти свій бізнес в Україні, йому треба зберегти саму Україну. Відповідно, інтереси Коломойського і України ситуативно збігаються.

          Порошенко.
          Негатив. Корупціонер, брехун, колаборант, тихий рейдер. Має бізнес в Росії. Підтримує тісні зв'язки з представником Путіна, Фірташем. Співпрацює з російським бізнесменом Григоришиним. Ці зв'язка Путін-Порошенко-Фірташ-Григоришин, активно працює проти України, захоплює головні, стратегічні об'єкти, розставляє кругом своїх людей. І хоч Порошенко має бізнес і в Україні, але його влаштує і окупація України. Не дарма він постійно спілкується з Путіним та виконує все, що Путін запропонує. Маскуючи це під мирні плани та турботу про життя українців. Ну, і з гарантіями від Путіна для себе особисто, мабуть все в порядку.Діяльність Порошенка на посаді і поза посадою Президента України абсолютно не збігаються з інтересами України.
          Позитив. Окрім катарсису України, який він може спровокувати, більше ніякого позитиву нема.

          Зараз між ними починається повномасштабна війна. З одного боку це добре. Хай павуки один одного жеруть. Але, якби не війна. З усіма, витікаючими з цього факти наслідками.
          Навскидку декілька варіантів розвитку ситуації.Звісно, ми ні на що не можемо впливати. Але, думаю вони прораховують, які варіанти будуть мати підтримку у людей.

          Варіант №1. Залишиться все, як є. Коломойський в ОДА, Порошенко на Банковій. Такий собі застій, загнивання системи. І цей гній в будь-якому разі колись прорве.

          Варіант №2. Коломойського прибирають з влади. У Порошенка все в руках. Абсолютно все. Зв'язка Путін-Порошенко-Фірташ-Григоришин починає безперешкодно втілювати в життя всі свої плани. Всі мають уяву, які це плани?

          Варіант №3. Прибирають Порошенка. з влади. Не будемо тут технологію обговорювати, їх багато. Щоб зберегти легітимність не так собі, як Україні, Коломойському треба буде проводити вибори Президента України. Напевно, він буде балотуватися в Президенти. І знов, головним конкурентом цьому олігарху та бандиту буде Юлія Тимошенко. Невже і третій раз знайдуться такі хворі на голову, що знов кинуть країну у вир вже державного бандитизму, шматування країни та її повного занепаду і знищення, проголосувавши за Беню? Оце написав, і самому стало страшно, а раптом...?

          Я, за третій варіант.
          А ви?