Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Славушка

48 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 45-55 років

Коломойський і Порошенко.


    




          Да....
          Мда...
          Оце йшов по вулиці, а навколо люди. Народ. Шастає туди-сюди.
          І йому абсолютно по барабану, що відбувається в країні. Пофіг війна. Пофіг Потрох. Пофіг Беня. Все пофіг. Навіть і не знаю, що не пофіг.
          А судячи з новин та різних обговорень, в країні відбувається політичний тектонічний зсув. Не хочеться про нього говорити. Хочеться заховати голову у пісок. Але, кажуть що це брехня, страуси не ховають голову у пісок. Наклеп на страусів. Якби вони вміли, то давно би вже подали до суду за таку дискредитації порядної птиці.
          Мабуть і нам не треба ховати голову в пісок.
          Виглядає так, що головними гравцями в прийнятті політичних рішень в Україні є Коломойський та Порошенко.

          
          Коломойський.
          Негатив. Брудний у спілкуванні, головний рейдер України. Короче, бандит, а після того, як став Головою Дніпропетровської ОДА, ще й і корупціонер.
          Позитив. Його бізнес знаходиться в Україні. Він хоче його зберегти. Для того, щоб зберегти свій бізнес в Україні, йому треба зберегти саму Україну. Відповідно, інтереси Коломойського і України ситуативно збігаються.

          Порошенко.
          Негатив. Корупціонер, брехун, колаборант, тихий рейдер. Має бізнес в Росії. Підтримує тісні зв'язки з представником Путіна, Фірташем. Співпрацює з російським бізнесменом Григоришиним. Ці зв'язка Путін-Порошенко-Фірташ-Григоришин, активно працює проти України, захоплює головні, стратегічні об'єкти, розставляє кругом своїх людей. І хоч Порошенко має бізнес і в Україні, але його влаштує і окупація України. Не дарма він постійно спілкується з Путіним та виконує все, що Путін запропонує. Маскуючи це під мирні плани та турботу про життя українців. Ну, і з гарантіями від Путіна для себе особисто, мабуть все в порядку.Діяльність Порошенка на посаді і поза посадою Президента України абсолютно не збігаються з інтересами України.
          Позитив. Окрім катарсису України, який він може спровокувати, більше ніякого позитиву нема.

          Зараз між ними починається повномасштабна війна. З одного боку це добре. Хай павуки один одного жеруть. Але, якби не війна. З усіма, витікаючими з цього факти наслідками.
          Навскидку декілька варіантів розвитку ситуації.Звісно, ми ні на що не можемо впливати. Але, думаю вони прораховують, які варіанти будуть мати підтримку у людей.

          Варіант №1. Залишиться все, як є. Коломойський в ОДА, Порошенко на Банковій. Такий собі застій, загнивання системи. І цей гній в будь-якому разі колись прорве.

          Варіант №2. Коломойського прибирають з влади. У Порошенка все в руках. Абсолютно все. Зв'язка Путін-Порошенко-Фірташ-Григоришин починає безперешкодно втілювати в життя всі свої плани. Всі мають уяву, які це плани?

          Варіант №3. Прибирають Порошенка. з влади. Не будемо тут технологію обговорювати, їх багато. Щоб зберегти легітимність не так собі, як Україні, Коломойському треба буде проводити вибори Президента України. Напевно, він буде балотуватися в Президенти. І знов, головним конкурентом цьому олігарху та бандиту буде Юлія Тимошенко. Невже і третій раз знайдуться такі хворі на голову, що знов кинуть країну у вир вже державного бандитизму, шматування країни та її повного занепаду і знищення, проголосувавши за Беню? Оце написав, і самому стало страшно, а раптом...?

          Я, за третій варіант.
          А ви?
8

Коментарі

120.03.15, 20:32

***Я за третій варіант. А ви?***
А я - за ЧЕТВЕРТИЙ = ГНАТЬ ВСЮ ЖИДО-Кодлу з України!

    220.03.15, 21:05

    Згоден, бо третій - єдиний і останній варіант.

      320.03.15, 21:12

      ай.юей майже весь - всі порхи.
      трохи додам. лорху вистачило 3 місяці у владі яника, аби скупити "шоколодовиробництво" і в Європі. Про цю історію на рошен в Києві екскурсантам докфільм демонструють.
      доки йде поросячинське АТО, варіантів ми не маємо. павуки домовляться. все розраховано.
      2017 - зміна власника овального кабінету зможе вирішити нашу проблему.
      .

        420.03.15, 21:30

        Важко передбачити розвиток подїй. Обидва- не прості люди.

          520.03.15, 21:38

          Та знайдуться

            Гість: lyo Dnepr

            620.03.15, 22:58

            Ой не знаю, но пока Днепр за Беню горой. Не будет Бени, будет в Днепре Лугандон

              721.03.15, 00:38

              Коломойський і Порошенко - хрін редьки не солодший
              Подумати добре потрібно. перед тим . як шаблюкою голови зносити , хоча нас , як завжди, не спитають . Коломойського зараз не варто сильно ображати -- без нього нам повний гаплик (подобається нам такий розклад чи ні) - банківська система України остаточно здохне і Дніпро без нього теж не втримати....

                821.03.15, 02:31

                цікаво а чому про гудка незгадуете? ну да він допомогае донбасу,годуе іх бо українціне роблять цього. Губернатор Александр Кихтенко: «Гуманитарный конвой» Ахметова часть продуктов везет в свои магазиныСегодня, в 10:00Катерина ПешкоОбозреватель «Главкома»

                  921.03.15, 06:46Відповідь на 2 від Кривовус

                  Згоден, бо третій - єдиний і останній варіант.варіантів безліч

                    1021.03.15, 08:17Відповідь на 9 від Shnec

                    Згоден, бо третій - єдиний і останній варіант.варіантів безлічЯк для кого.
                    Для НАС - єдиний!

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна