хочу сюди!
 

Наташа

49 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 44-53 років

Агенти впливу Кремля

           Який же все ж таки народ мудрий. Хто гучніше за всіх кричить - "Тримай крадія!"? Ну дик сам крадій. Ця приказка останнім часом вже стала мемом для нашої влади.
          Ось сьогодні парламентська когорта крадіїв з Хрензначиєго фронту, Бака Порошенка та прімнкнувшими до них влаштували в Раді цілу свистопліску задля підтвердження цієї приказки. Біля мікрофону встановили лантухообразну говорящу голову Антошку Геращенка, який з відповідним інтонуванням та належними цьому дійству рухами головки, рук, очей та верхньої частини своєї фігури прочитав пецісеніну маляву.
          Саме цікаве, що він облаяв Свободу та Батьківщину, які разом з Надією Савченко складають 25 депутатів. Але, мабуть для цієї владної армади персів, ці 25 депутатів є трьомастами спаратанцями. Якщо це так, то скоро ми побачимо, як гора політичних небіжчиків з цієї армади почне збільшуватися до неба.
          Ну, а я, грунтуючись на убойному доказі з вищенаведенної приказки, вирішив копнути, а хто ж дійсно є моськовськими агентами впливу. Ну і ось нашвидкоруч накопав. Звісно тут не всі, але це самий активний та безумовно і беззаперечно відданий Кремлю авангард Золотої Орди в нашому тилу.
          Да, сьогодні цей авангард вляпався. По крупному.
          Далі буде....)))))


5

Коментарі

18.04.15, 17:52

стіна-кладовище!? Пора.

    28.04.15, 20:01

      39.04.15, 07:28

      ...але, мабуть для цієї владної армади персів, ці 25 депутатів (Батьківщини і Свободи) є трьомастами спаратанцям... (с)

        411.04.15, 09:16

        "... авангард Золотої Орди в нашому тилу...." влучно сказано