хочу сюди!
 

Людмила

48 років, рак, познайомиться з хлопцем у віці 45-55 років

Шмаровоз Серя Кончита

          Вчора ця погань, Серя Кончита, знов взялася гавкати на Юлію Тимошенко.

          Ця істота, невідомо, чи то мужик, чи баба, але точно є пітором по життю.

          Воно, Серя, все своє журнашлюшне життя займалося корупцією та за крадені олігархічні гроші кліпало джинсу на Юлію Тимошенко та з ще одним, миршавим клопом Муською Найманим, займалося травлею Тимошенко на всіх телеканалах.

          Зараз олігархічна мафія посадила його на хлібну посаду, де воно, вже не ховаючись, краде у нас, з нашого Бюджету, по 500 тис гривень кожен місяць. І нічого не робить. Тільки займається тією самою роботою, бігає по телеканалах та оббріхує Юлію Тимошенко.

          Я зараз не буду переказувати, що воно істерило вчора, всі, або бачили, або, за бажанням, можете подивитися.

          Єдине, можу сказати, що ось таки покидьки, як Серя Кончита, є одним зі стовпів, на яких і тримається влада кремлівсько-олігархічної мафії. Це їхня пропагандистсько-інформаційна підпірка. Таки, як Серя Кончита та інші, вірно слідують завету Гебельса, - маючи в руках ЗМІ, роблять з народу стадо свиней.

          Я можу тільки зняти капелюха перед Юлею Тимошенко за ії шалену витримку.

          Таки презервативи, як Серя, розуміють, якщо Юлія Тимошенко прийде до влади. то вони втратять не тільки ці посади, на яких вони крадуть гроші з Бюджету, а і все те, що накрали раніше. Тому. ці сері будуть рвати підметки до останнього свого кінця.

          А цей кінець таки буде.

p.s. Яскравим показником всіх, так званих "розслідувань" та "компроматів" цього обросшего шмаровоза, щодо Юлії Тимошенко, є повне фіаско в судах. Які були і яких і не було, тому що не було ніяких доказів, щоб весь його бред розслідувати. Навіть Янукович не зміг нічого провернути в своїх ручних прокуратурах та судах, спираючись на галиматью Кончити. Тому, все що ллється з його брудного роту, це все взято зі стелі на замовлення олігархів.

Джерело — https://www.facebook.com/banderivez/posts/2803302273064877?__cft__[0]=AZU5rkllWOFMlPSRY2goJLSaXPKhABS8tDookm5zaBQjr4ryDugOwcLApqtr0jwgAlEAWNBtbklME7htKvcmpZfjKJEiHgPavPCvFBH_McMu7YujiEGWKppFWgITKWkp0G8&__tn__=%2CO%2CP-R

0

Коментарі