Дякую, Вам друзі...

  • 11.12.11, 00:18
Дякую, Вам друзі, за теплі слова і привітання. [Приєднана картинка]Найкращим друзям, які завжди можуть мене зрозуміти і підтримати. Дякую Вам, МОЇ ХОРОШІ!!! Пробачте кого не зміг привітати в свій час із-за відсутності на сайті.

У той рік...

  • 26.11.11, 22:21
[Приєднана картинка]У той рік заніміли зозулі, Накувавши знедолений вік, Наші ноги розпухлі узули В кирзами-різаки у той рік. У той рік мати рідну дитину Клала в яму, копнувши під бік, Без труни, загорнувши в ряднину... А на ранок — помер чоловік. У той рік і гілля, і коріння — Все трощив буревій навкруги... І стоїть ще й тепер Україна, Як скорботна німа край могил. Д. Головкоhttp://ic.km.ua/~izrda/golodomor.html

A mnie jest szkoda lata... А мені шкода літа

  • 20.11.11, 10:06
[Приєднана картинка] [Приєднана картинка]Poziomki - суниці [Приєднана картинка] [Приєднана картинка]

ДІДУві рецепти. Язиката Хфеська. Дідові квашені....

Наробив -- мушу їсти..Останній випуск...(це про консервацію помідорів) Язиката Хфеська.[Приєднана картинка]Маринад:На 1,5 літра води,2 столові ложки солі,3 столові ложки цукру,50 грам оцту.Язиката Хфеська (приправи): Кавалок перцю, дві гвоздики, лавровий листок, кружалець моркви.Стерилізувати 10 хвилин.Дідові квашені... (рецепта поки не даю, всеїдно помідори скінчились і один з інгредієнтів вже відсутній, підбираю заміну) [Приєднана картинка]ВСЕ.... Тема закрита до наступного ...

Читати далі...

ДІДУві рецепти. Шпарагівка. Бурі помідори, Борщова заправа.

Шпарагівка. [Приєднана картинка] Якийсь німецький сорт. Росте висотою десь 4 метри. Немає "сухожилля" і твердого кінчика. Рецепт.Шпарагівку відварити 15 - 20 хвилин.На дно банки гвоздику, душистий перець, чорний перець, часник.Залити маринадом.Маринад:11 склянок води,1,5 склянки цукру,1 склянка оцту2,5 столових ложок солі.Стерилізувати 15 - 20 хвилин. Бурі помідори. [Приєднана картинка]Бурі (можна зелені) помідори розрізати вздовж до половини. У середину покласти:листочок...

Читати далі...

ДІДУві рецепти. Огірки на штири. Салат Файний. Помідори з часник

Огірки на штири. Беремо огірки бажано розміром по висоті 0,5 літрової банки. Я вирощую на соління і цей салат огірки сортів Паркер F1 або Аякс F1. Огірки вимочуємо, у холодній воді 1 - 2 години. Змиваємо білий наліт і кісточки з пухирців. Розрізаємо на чотири (штири) частини по довжині. Далі норма спецій на 4 кг огірків.Додаємо:2 столові ложки подавленого часнику,2 столові ложки гірчиці зернятками,100 грам солі,1 стакан цукру,1 стакан оцту,1 стакан олії.Відставляємо на 2 години...

Читати далі...

ДІДУві рецепти. Огірки "Пшекі". Помідорчики "Гострі"

  • 11.09.11, 22:43
Огірки "Пшекі" Тут невдала світлина . Коли не вискочу на город за огірками, вже одні переростки. Мають бути принаймні в двічі менші. Рецепт.На літровий слоїк беремо і закладаємо традиційні прянощі та спеції: моркву, цибулю, часник, лаврове листя чорний та душистий перець.Додаємо: 3 столові ложки цукру,2 чайні ложки солі,50 грамів оцту.Заливаємо окропом. Стерилізуємо 7 - 10 хвилин. Закатуємо і закутуємо для поступового охолодження. [Приєднана...

Читати далі...

ДІДУві рецепти. Половинки по-Дідівському.

  • 11.09.11, 05:34
Епіграф: Щоб ми їли, якби не Колумб...Половинки по-Дідівському. Перше, що потрібно це відповідний сорт помідорів, зрештою підійде сливка будь-яка, але то вже не будуть не мої половинки (наш Луцький помідор має свій специфічний аромат, може тому, що: сорт, земля, кількість сонця і т.д.). 1. Ріжемо помідори навпіл, бажано по перетинці. (більшість помідорів мого сорту мають дві камери, тому діляться без проблем). [Приєднана картинка] 2. На дно 1 літрового слоїка покласти: зонтик кропу...

Читати далі...

ДІДУві рецепти. Салати з огірків і помідорів.

Епіграф:Швидка заготівля корму на зиму, мо кому і несмачно зате зручно... Салат Огірки кавалками. [Приєднана картинка] На 6 кг огірків: 100 г пертушки,300 г часнику,100 г кропу.Маринад:1 - 1,5 склянки олії,1,5 склянки оцту,3 столові ложки солі,5 - 8 столових ложок цукру (на смак) Оргірки почистити розрізати на частини. Часник через часниковавку. Кріп і петрушку дрібно посікти.Овочі вимісити і відставити на 4 - 5 годин.Приготувати маринад (оцет додати наприкінці).Розкласти в ...

Читати далі...

Рецепти. Дідова аджика.

Епіграф: «Ну й гидота ця ваша заливна риба!» Дідова аджика. Взагалі-то аджику готують десь в кінці сезону, коли викопають моркву, зберуть останні помідори, яблука...і т.д.Тоді видно що до льоху, а що смішно туди нести, а шкода викинути. І так, беремо:3 кг помідорів,1кг перцю,1 кг моркви,1 кг яблук,1 кг цибулі....2 перчини гіркого перцю, тут "на смак кожний сам мастак"... Тепер ідемо з кухні до Інтернету, а чоловік всю ту...

Читати далі...