хочу сюди!
 

Анастасия

41 рік, риби, познайомиться з хлопцем у віці 42-48 років

ДІДУві рецепти. Половинки по-Дідівському.

  • 11.09.11, 05:34
Епіграф:
Щоб ми їли, якби не Колумб...
Половинки по-Дідівському.

Перше, що потрібно це відповідний сорт помідорів, зрештою підійде сливка будь-яка, але то вже не будуть не мої половинки (наш Луцький помідор має свій специфічний аромат, може тому, що: сорт, земля, кількість сонця і т.д.).
1. Ріжемо помідори навпіл, бажано по перетинці. (більшість помідорів мого сорту мають дві камери, тому діляться без проблем).


2. На дно 1 літрового слоїка покласти:
зонтик кропу,
моркву,
цибулю,
лавровий листок,
перець чорний,
перець душистий,
часник. 
3. Додати в кожний 1 літровий слоїк:
1,5 столових ложок цукру,
1 чайну ложку солі,
1 столова ложка олії,
2 столових ложки оцту (9%)



4. Скласти помідори розрізом донизу. (проблема, якщо, рука не входить в банкуunsmile)



Ось такий вигляд мають складені половинки в слоїку:



5. Заливаємо водою і ставимо на стерилізацію на 10 -- 15 хвилин. Час залежить від стиглості і твердості помідорів.



6. Закатуємо і перевертаємо слоїки, деякі прийдеться трохи ворухнути, щоб розчинити цукор, сіль, яка може  пристати до дна. 



Охолоджуємо при кімнатній температурі.


7. Клеїмо етикетки, коли робили і на зберігання.

Смачного.
Обов'язково музичка для настрою...boyan

Далі буде...
36

Коментарі

111.09.11, 06:12

В євреїв національна страва фаршована риба. В українців фаршований перець. А в москалів - фаршований целофан.
- Як це?
- А це сосиски!

Дякую за гарний музончик! Да! Був колись "сплеск чарльстону", здається 1960-1970рр.!

А щодо помідорів додам:
http://www.forum.poshtovh.org.ua/index.php?topic=216.msg17957#msg17957
Скоро, як завжди абсолютно несподівано, прийдуть перші приморозки.
У Донецьку це відбувається 20 вересня (плюс-мінус личак)
І так буває шкода величезні помідори, які доводиться безжалісно викидати...
Але їх можна з користю використовувати і отримати прекрасну закусочку під смажену картопельку, а то і щось міцніше. Треба тільки за день до приморозків зібрати всі помідори, залишаючи тільки дрібненькі, на той випадок що саме Ваш город не вимерзне

    анонім

    211.09.11, 08:31

    Музика клас, "трофейний Валтмейстер" це круто.
    Рецепт добрий, але у нас нема луцьких помідорів. А свої ми робимо за схожим рецептом, тільки ріжемо на 4 частини та кладемо більше цибулі і болгарський перец. Смакота! Чого і тобі, друже, бажаю.

      311.09.11, 08:36

      А водой заливаем холодной или горячей?Сырой или кипячённой?

        411.09.11, 08:38

        Козирний рецептик!
        Шкода, що мої помідорів консервованих не люблять...

          511.09.11, 09:11

          Мабуть смачно!

            анонім

            611.09.11, 09:11

            так все акуратненько

              Гість: ХУДОЖНИК+

              711.09.11, 09:29

              підготовка до зими

                811.09.11, 09:32

                  911.09.11, 09:45

                    1011.09.11, 09:47

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      4
                      5
                      6
                      7
                      9
                      попередня
                      наступна