Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

ИРИНА

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 45-54 років

ДІДУві рецепти. Шпарагівка. Бурі помідори, Борщова заправа.

Шпарагівка.


Якийсь німецький сорт. Росте висотою десь 4 метри. Немає "сухожилля" і твердого кінчика. 
Рецепт.
Шпарагівку відварити 15 - 20 хвилин.
На дно банки гвоздику, душистий перець, чорний перець, часник.
Залити маринадом.
Маринад:
11 склянок води,
1,5 склянки цукру,
1 склянка оцту
2,5 столових ложок солі.
Стерилізувати 15 - 20 хвилин.

Бурі помідори.

Бурі (можна зелені) помідори розрізати вздовж до половини.
У середину покласти:
листочок петрушки,
зубок (невеликий) часнику,
тоненький кружалець моркви (бажано моркву брати ранніх сортів, краще вариться)
На дно слоїка скибочка болгарського перцю, 1 - 2 гілочки молодого окропу. викласти помідори.
Залити маринадом.
Маринад:
2,5 літра води,
1 склянка оцту,
1 склянка цукру,
0,5 склянки солі.
Стерилізувати бурі -- 25 хвилин, зелені -- 40 хвилин.

Борщова заправа.

(фото невдале по кольоровій гамі все насправді темніше)

4 кілограми буряків (на тертку для буряків),
2 кілограми помідорів (на м'ясорубку),
1 кілограм перцю (на м'ясорубку),
1 кілограм моркви (на тертку),
1 кілограм цибулі, (дрібно порізати і підсмажити),
400 грам олії,
2 столові ложки солі,
100 грамів цукру,
0,5 склянки оцту (в кінці приготування).
Тушкувати все 1 годину.
Розкласти в банки і закатати.

Смачного.
Сьогодні музичка для всіх і для yarosya2 boyan
Ірино випийте там і за нас пива на 178 Октоберфесті в Мюнхені. beer2 beer2beer2
Балі буде...чесне слово, останній випуск... whosthat podmig lol

19

Коментарі

117.09.11, 00:19

Хозяину, БРАВО!
Спасибо Антон за рецепты!

    Гість: Shadoi

    217.09.11, 00:58

    О, шпаргівочка! Таке я люблю

      317.09.11, 01:08

      А шо такое эта самая "Шпарагівка"?
      Типа бобов\фасоли?
      Где брал? Как развести?

        Гість: Тираъ

        417.09.11, 01:37Відповідь на 3 від Богдан Ляшко

        кажуть "нєкатаріе" шо "шотто німецьке"
        штрудель ахтунг нихт цурюк

          517.09.11, 01:37Відповідь на 2 від Гість: Shadoi

          О, шпаргівочка! Таке я люблюО, шпаргівочка! А ми не знаємо що це...

            Гість: Shadoi

            617.09.11, 01:39Відповідь на 5 від дТОЛЯізХорола

            От на тобі, як це не знаєте?

              717.09.11, 01:43Відповідь на 6 від Гість: Shadoi

              От на тобі, як це не знаєте?Це спаржева квасоля??? - Так аж 4 метри...

                Гість: Shadoi

                817.09.11, 01:45Відповідь на 7 від дТОЛЯізХорола

                Вона сама, тільки в пана Антона сорт німецький якийсь незвичайний

                  917.09.11, 01:50Відповідь на 8 від Гість: Shadoi

                  Вона сама, тільки в пана Антона сорт німецький якийсь незвичайнийТепер ясно.

                    1017.09.11, 10:44

                    У мене заправка така сама, тіко без оцту - я не кладу оцет в борщ) А квасоля така у нас не росте...

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      5
                      попередня
                      наступна