СТИХ. Но ты не ты и жизнь не та

Перенеся страдания и боль
Какую в жизни мы играем роль ?
Стараемся жить не для себя
При этом теряем свое "Я"
Ищем оправдания в поступках
А жизнь так коротка и ты не знаешь где права
Боишся, что обсудят люди.
И замкнувшися в себе
Мы так же их обсудим.
Ведь легче посмотреть со стороны
Не замечая, что делаем в жизни мы.
Когда плывешь ты по теченью
Да ты прав, ты на правельном пути
Но жизнь это не вода
Она на миг обрывается иногда
Ты продолжаешь жить
Но ты не ты и жизнь не та


Автор: Бегущая Строка.
08.06.2014г.

Рецепт эликсира молодости древних знахарей

Рецепт эликсира молодости древних знахарей.

ецепт эликсира молодости древних знахарей

Эликсир улучшает обмен веществ, омолаживает организм, очищает от известковых и жировых отложений. Прекрасно предупреждает склероз, инфаркт, гипертонию, применяется для общего оздоровления организма.

Необходимо смешать 100 г ромашки, 100 г зверобоя, 100 г бессмертника и 100 г березовых почек.

Перемолоть в кофемолке и оставить в посуде с крышкой. Затем залейте 1 ст.л. смеси 0,5 л кипятка, дайте настояться в течение 20 мин., процедите через ткань и отожмите.
В 1 стакане теплого отвара растворите 1 ст.л. меда и выпейте перед сном. После приема эликсира пить и кушать ничего нельзя!

За 20 минут до завтрака оставшуюся жидкость подогреть , добавить 1 ст.л. меда и выпить.

Так повторять в 30 дней. Этот курс желательно проводить один раз в 5 лет.

У Вас прекратятся головокружения, остановится ухудшение зрения, пропадет шум в ушах.

Источник.

Секреты молодости

Мыльный корень и секреты молодости
Мыльный корень

«Некоторое время назад в «Трудах Калифорнийского института общественного здоровья» (вып. LXVII, 1998) появилась статья профессора Лозовского о причинах старения человеческого организма, вызвавшая среди ученых пересуды и споры. Г-н Юрий Лозовский, в прошлом наш соотечественник, был приглашен выступить в Англии на конгрессе «Культурные традиции и здоровье человека на рубеже тысячелетий». Наш корреспондент Александр Горбовский встретился с ученым и убедился, что его выводы сенсационны. Судите сами.

— Юрий Яковлевич, тираж «Трудов», где была ваша публикация, кажется, всего двести экземпляров. Не существует электронной версии сборника. Не будете ли вы любезны для начала ввести читателей вкратце в суть дела?

— Охотно. С чего вообще все началось? Как известно, в Советском Союзе проводились широкие исследования по проблемам долгожительства. Создан был при Академии наук СССР Институт геронтологии, появлялись материалы в прессе (в частности, в «Огоньке»), снимались документальные фильмы. Выводы в основном были довольно поверхностные. Кавказские, сибирские и прочие долгожители живут, мол, так долго, потому что много занимаются физическим трудом на свежем воздухе, рационально питаются, жизнь их сбалансирована эмоционально.

Если бы нам удалось открыть «эликсир молодости», мы бы и сегодня жили при Брежневе. Но с немощью «кремлевских старцев» приходилось бороться лекарственными препаратами, в основном импортными, что давало какие-то результаты, но не продляло им жизнь.

Мы пытались у разных долгожителей найти нечто общее — и не находили. Некоторые из них, например, были вегетарианцами, зато другие ели мясо, одни пили вино, а другие нет, некоторые из них курили, а другие никогда. Некоторые жили всегда с женой или даже в старости женились на молодых. А другие вообще были аскетами. Прибавим к этому разницу в климатических условиях, социальное положение долгожителей, религиозные и этнические особенности. Короче, никакого общего знака, который можно было бы вынести за скобки, не обнаруживалось.

До тех пор, пока я не обратил внимание на один признак, более или менее общий для всех. Только пусть ваши читатели, прежде чем читать интервью дальше, сделают глубокий вдох…

[ Читать дальше ]

Украли БОГА. Спиляно дерев'яну статую Бога Перуна.

  • 07.11.12, 10:52
 

  Повідомляємо, що 1 листопада 2012 року в м. Києві на Старокиївській горі вчинено наругу над культовим центром української Рідної віри: невідомими зловмисниками (вірогідно вночі) спиляно дерев'яну статую Бога Перуна, що є витвором сакрального мистецтва та відомою святинею не тільки в Україні, а й далеко за її межами.

    Як відомо, Старокиївська гора з часу здобуття Незалежності України є постійним місцем паломництва сповідників Рідної віри Русі-України та багатьох слов'янських рідновірських громад (Польщі, Словенії, Сербії, Хорватії, Болгарії, Росії, Білорусі, США, Канади та ін., наприклад, велике паломництво 2010 року -- Родове Слов'янське Віче). Ці факти вже увійшли в культурну історію України й світу. Київський Рідновірський центр вже завоював собі право вважатися одним із центральних осередків духовної культури рідновірів, він виховує людей у пошані до Предків і рідної Природи, сприяє розвитку міжнародного туризму та створенню позитивного образу України в світі.

Джерело

Як Московія привласнила історію Київської Русі

  • 24.07.12, 11:30

Створюючи свою українську державу, українці повинні переглянути й уточнити свою історію, базуючись на правді, достовірних фактах і історичних подіях. Перебуваючи упродовж століть під владою завойовників, українці фактично були позбавлені можливості впливу на формування національної свідомості і розвиток своєї історії, в результаті чого історія України написана переважно на догоду цим завойовникам. Особливо не виясненим є питання про претензії і домагання Московїї, а в подальшому Росії, на історичну спадщину Київської Русі.

В романі-дослідженні В. Білінського (Країна Моксель або Московія // Київ: Видавництво ім. Олени Теліги, 2008, 2009, в трьох книгах) повідомляються факти, взяті з історичних джерел (переважно російських), що свідчать про докорінне перекручення історії Російської імперії, направлене на створення історичної міфології про те, що Московія і Київська Русь мають спільні історичні корені, що Московія має «спадкові права» на Київську Русь.

[ Читать дальше ]
Ярослав Дашкевич,
Доктор історичних наук,
Джерело: firtka.if.ua

Небесні Закони про чистоту Роду і Крові

   Здорові люди, котрі вступають у шлюб, здебільшого хочуть мати дітей. Але не усі знають, як впливає на здоров’я потомства незаймана чистота, і що саме від неї залежить те, якими будуть їхні діти… Наші предки знали про це: вони вміли помітити, що від гулящої дівчини не буває гарного потомства. У наш час зв’язок невинності з якістю потомства змогли пояснити генетики, котрі відкрили ще в минулому столітті явище зване телегонією. Полягає воно в тому, що вирішальний вплив на потомство жінки має перший у її житті чоловік. 

   Саме він, а не майбутній батько дитини закладає генофонд потомства кожної жінки, поза залежністю від того, коли і від кого вона буде родити своїх дітей. Той, що порушив невинність, стає, скажімо так, генним батьком усіх майбутніх дітей жінки. Чи повинні сучасні дівчата, що приймають рішення ще до шлюбу почати інтимне життя, знати про це? Безперечно. Законами Ріта називають Небесні Закони про чистоту Роду і Крові. Про Закони Ріта, за якими жили з давніх часів всі Слов'янські і Арійські народи, в сучасному світі дізналися в середині XIX століття.

 

[ Читати далі... ]

Обираючи обереги, обираєш долю

НАШІ РІДНІ УКРАЇНСЬКІ ОБЕРЕГИ ТА ЧУЖОЗЕМНІ ЦЯЦЬКИ В світі існує безліч оберегів, котрі виготовлені з різних матеріалів різних езотеричних та магічних практик. Обереги можуть дуже сильно допомагати нам в роботі, в побуті, та й взагалі, в усіх сферах нашого буття. А можуть і руйнувати наше життя. Все залежить від правильного вибору того чи іншого оберегу! Обереги - це егрегоріальні речі.

Якщо стіл або стілець, чи згорілі сірники є поза егрегорами, то оберег, кулон, талисман чи амулет - це завжди егрегорна річ. Це потрібно розуміти, коли їх здобуваєш.

[ Читати далі ]

Біблійний геноцид. 1

Вмієте читати - читайте! Здатні думати - думайте!
НЕ ВБИВАЙ" ПО-ХРИСТИЯНСЬКИ

        З гучномовців та екранів телевізорів постійно говорять про “християнські цінності” та “християнську мораль”, протиставляючи їм нехристиянські цінності і мораль. Ці поняття намагаються проштовхнути в усі закони і документи тих держав, де християнство колись насильно завоювало владу. Ці слова часто використовують у своїх промовах люди, які за свого життя навіть не відкривали Біблії і, які мають досить примарне уявлення про “християнські цінності” й “християнську мораль”. Це нагадує дитячий віршик комуністичних часів:

“Я маленькая девочка, Я в школу не хожу, Я Ленина не видела, Но я его люблю!”

        Подібна “любов” нині нав’язується суспільству усіма можливими засобами, але вже до “святого писанія” – християнської Біблії, до юдейських міфологічних, теологічних та історичних персонажів.         На питання: “Якими моральними нормами християнство відрізняється від інших релігій?”, майже всі прихильники і сповідники християнства і навіть атеїсти відповідають: “Не вбий!”, “Не вкради!”. (Може видатися, ніби в інших релігіях, які не мають нічого спільного з юдаїзмом і християнством, проповідується, навпаки, – ”вбивай” і “кради”). Але уважному читачеві достатньо лише відкрити Біблію і свідомо познайомитися з її “складним” змістом, як примара “християнської моралі” зникає безповоротно.         Відомо, що багато християн ознайомлені з Біблією на рівні “десяти заповідей”, або спромоглися лише прочитати “Біблію для дітей”. Решту вони намагаються почути швидше від місцевих християнських попів або від мандрівних чужоземних місіонерів, ніж прочитати самим.         Тому поза увагою звичайної пастви залишається значна частина тих відомостей, які викривають антилюдське обличчя юдейського християнства і зривають з нього машкару “всеобіймаючої любові та милосердя”. А злі баби в чорних хустках, яких можна зустріти сьогодні в церкві – це результат багатовікового християнського виховання...         Як треба було зіпсувати свідомість багатьох народів, серед яких проповідується християнська Біблія, щоб вони так і не змогли однозначно визначити свої моральні і духовні цінності. До чого ж прагне нині справжній християнин: до білого чи чорного, до радості чи смутку, до заможності чи злиденності, до волі чи рабства, до життя чи смерті?..    [ Читати далі ]

Біблійний геноцид. 2

З того часу це масове побоїще єгиптян стало святкуватися як національне свято юдеїв, яке вони відзначають і досі “на всі роди свої”, а через християнство це “свято” юдейського фашизму “сини Ізраїлеві” нав’язали іншим народам, які прийняли християнство і, зокрема, єгиптянам... Відзначають його й українці, але тільки юдеї знають справжнє значення цього свята – ПЕСАХ (Пасхи):         “І станеться, коли запитають вас ваші сини: “Що то за служба ваша? то відкажете: “Це жертва – Пасха для Господа, що обминув (песах) був доми Ізраїлевих синів У Єгипті, коли побивав Єгипет, а доми наші зберіг” (2М. 12: 26-27).         До речі, саме це свято відзначав Ісус від народження і аж до арешту і, звичайно, добре знав і Тору, і значення Песаха (Пасхи). Ісус навіть свій арешт запланував саме на це свято. Це свято найчастіше згадуються в євангеліях. І, хоч християни намагалися довести, що “Ісус став запорукою кращого Заповіту” (Євр., 7: 22), і скасував Старий заповіт (Тору), але сам же Ісус казав:         “Не подумайте, ніби Я руйнувати Закон чи Пророків прийшов, – Я не руйнувати Закон чи Пророків прийшов, але ВИКОНАТИ!” (Матвія, 5.17 ).         Постійно християнам нав’язується думка, що “Ісус не давав вказівок вбивати чи калічити людей, а лише дав нову заповідь: “любити своїх братів”. Але ця заповідь є і в юдейській Торі – Старому заповіті і була ще до появи Ісуса: “І будеш любити ближнього свого, як самого себе” (3М.19,18).        [ Читати далі ]

Любіть українців.

ЛЮБІТЬ УКРАЇНЦІВ
“Кохайтеся, чорнобриві, Та не з москалями, Бо москалі – чужі люди, Роблять лихо з вами...” (Т. Шевченко)

Одягнімо нові вишиванки І на свято зберімося всі Українці, слов’яни, слов’янки –

Вірні діти святої Русі.

Даймо долю дитині та жінці, Щоб нас вічно беріг оберіг Українців любіть, українці! – Не любіть воріженьків своїх.

Щоб наш рід процвітав, як барвінок,

Між красотами гір та угідь, Українці, любіть українок І лише українців родіть.

Вороги наші близькі й далекі Не вженуть нас в чужу колію, Ми не щезнем, як в небі лелеки, Поки любим родину свою.

Щоб дзвеніли в кишені червінці – Молодята, часу не губіть. Українки, любіть Українців І лише українців родіть!

Сторінки:
1
2
3
4
5
6
7
8
11
попередня
наступна